Jun 29, 2011

Nuffnang Premier Screening | Transformers 3: Dark of The Moon

 ~pandai amoi² ni posing...hehe~  siap dapat instant picture free lagi time ni..pffttt~


ooyeahh dengan vangganya aku nak bagitahu yang aku antara orang TERawal yang tengok cerita Transformers 3!! muahahaha~  memang lah ada wayang midnight malam tadi, tapi kitorang tengok pukul 9pm...tiket free lagi...kau ado?? kui kui kui~  =P




Amek aura ibu mengandung, sis Redmummy...eh oke kan saya letak watermark kat prot akak?? kui kui kui~  =P





oke habis mukadimah, berbalik pada tajuk...movie ni macam biasa lah...setiap episod memang mabeless, mantop, meletop! phewww~  orang demam pun boleh sihat lah! *eh macam cakap pasal diri sendiri je*  (^_^)"




 awek baru Sam Witwicky, miss Caroline...awek lama dia taknak kat dia lagi..oppss terbocor rahsia...kehkehkeh~  aku pun tak faham kenapa mesti cari awek bibir tebal untuk jadi heroin Transformers...grrr~  (-_-") 





Episod kali ni membuatkan kita rasa geram sebab ramai sangat musuh dalam selimut...huh! rasa macam wtfish sungguh la dorang ni pergi berkomplot dengan Decepticons apehal?? grrrr~  *emo kan??hihi*


Siapa kah musuh² dalam selimut itu?? apa yang mereka dah buat sampai kita rasa geram?? heh heh heh...sila saksikan sendiri di pawagam...tak best la kalau aku bocor rahsia...tak suspen gitu...yang pasti jalan ceritanya menarik...taktik Autobots untuk membantu manusia di Bumi macam sangat mabelesss...meremang bulu roma bila Optimus Prime datang selamatkan Sam...weehuuu~  ^_^


Endingnya?? errr happy ke sedih?? Optimus mati ke hidup?? errr errrr...dah dah! pergi beli tiket sekarang!!!  9.5 / 10 bintang dari aku~   (^____^)


oh lupa nak highlight, blogger lain yang aku jumpa malam tadi selain kak RM ialah si kartunis Heidi Shafiq and pemenang TV LCD 42" juga seorang kartunis, Roqrock...hei kau tak reti guna kan tv tu?? jual kat aku je lah!! ngee~  =P







25 comments:

osHin said...

tak sabar ni nak tengok !!! hoho

EZAN IDMA said...

tak sabr la na tengok. tsk

FariehanIbrahim [LBC] said...

wahhh..0.5 tu ilang p mne?? hehee

BENA said...

JELES zraaaaaa ! hee ;)

Isteri Encek Bard said...

WAHHH KAKA RED... NAK TGOK GAK

zuwaidah said...

amoi baju kuning kepit rapat je dgn ujang

aLeen aVriL said...

ni nak dengki nih dia bole dpt tiket preee...


haishhh

Miz Novexx said...

harap harap Transformers 3 lagi best dari yang 2 sebab dah ada awek baru, kalau yang sebelum ni duk fokus tang Megan Fox jer... ;)

UyaRayza said...

bestnye slalu dpt tiket free..

diana said...

yana tau tak tangan kanan ujang pegang kat mana tu???
cer tengok..cer tengok..
(batu api)

msredcheesecake said...

cik yana,
muga dapat la aura ibu ngandung tu...leh join wife pembawa wacana...hheee

misscha said...

9.5? hmm leh g tgkkk

mynameismy said...

grrr jeles!

Finaz Jaafar said...

pehh untung laaa~

risa said...

ellehhhhhhhhhhhhhh eksen le adik neh...yolah2 tengok le puas2 ye..ish ish ish..
**amoi tu tetap tak cun!! hahahaha

Mr feckry said...

walawei..tak sabar wa nak pi tengok

mas saari said...

tak sabar nak tgk sabtu ni...

Rozuan Ismail said...

x sabarnya nak tgk transformers.huhu.memang best kan.hehe

Ujang9897 said...

nanti autobot mati..

optimus prime mati.., lepas tu sam patah tengkok.., awek dia jadi jahat..


hahaha..padan muka pada siapa yg tak tgk lg

AMMAR YASIR said...

Tangan Ujang letak kat mana tu? Bhahahaha..pandai uJANG ni..lalalala

shahjiehan said...

muka lebih kurang sama la korang berdua ni.. moga bahagia~

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

best ar ko orang laki bini dapat jadi antara orang yang terawal kan.... kejelesan melanda diri ku ini :)

lalink7 said...

tak sabar nak menggeletar dah nie nak g tgk transformersssssssss...
huwaaaaaaaaaaaaa....adehh mcam nak g beli tiket skrng je

efa said...

waah2 nak kena pi tgk dari tiket yg ujang bagi tu waah tak sabar ni ekeke thanks buat ujang moga akak dan ujang dimurahkan rezeki selalu ehehe

Mama Gee said...

alamakkk dh layann ke...isk2 ni yg jelesss mak ni.........huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015