Jun 1, 2011

Sikit Lagi Untuk Beli Peti Ais...ppfffttt~



Syukur alhamdulillah~
Balik kerja semalam dapat cek dari Nuffnang...
cek yang kedua...yeayy! \(^__^)/


Akan datang nak cash out lagi...
tunggu semua BE turun jadi ME dulu...hehe~
aku dengan dak encem memang tengah kumpul duit Nuffnang untuk beli peti ais tau...
lepas dah beli semua keperluan rumah, baru aku nak pindah...
selagi tak lengkap rasa tak best pulak nak pindah  =.=


Apa kata korang rajin² masuk blog Life 101 ni...up-kan lagi traffic...
lagi laju duit BE naik, lagi cepat aku beli peti ais...bahahaha~   *macam ayat hipotesis subjek sains sekolah rendah*  v(^____^)"





** berminat untuk iklankan blog/business anda di blog ini?? >> klik SINI untuk keterangan lanjut  ^_^







P palang S::  Selamat hari SUSU sedunia! korang breakfast susu tak hari ni?? aku breakfast nasi lemak sebab mihun dah habis..huhu... ^_^


31 comments:

mynameismy said...

whoooo dah dpt cek kedua tueeee....

Belog MTT said...

Wahhh syokkkk nyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....

rara pinkmafia said...

wah beshnya.yelah,sekurg2 nya kite leh nampak duet tu kan kak.sonoknya.

tapi knp tak pindah dulu bru bli brg.t nk angkat2 tak besh lak.

AYuNG said...

wow, yana every month cash out ker??

p/s: semoga dpt apa yg di hajati..:)

POSH76 said...

Aminkan..insyallah dapatla tu....keep blogging taw

Isteri Encek Bard said...

Alhamdulillah...

mas saari said...

bestnya!!
semoga makin murah rezeki yana..

MamaEma said...

Alhamdulillah..rezeki tu...akak jer tak pernah dpt lagi..huhuhu...tp malaslah nak fikir sgt....

Rahmad said...

ble beli deskop lagi ni klu ada lebih..

moga murah rezki slalu yana & ujang..

Cik Puan Izan❤ said...

owh..hari susu sedunia pulak hari ni yer...baru tau...

Cikziee said...

Wwoow..dpat cek dr mr nuff...slmat brkumpul duit peti peti sejuk..haha :D

Lagenda Teragung said...

wah hebat..taniah lah ye... sy akan bantu kamu dpt peti ais..sebab sy suka bace blog org...hahaha

anysspunyeblog said...

tahniah ye kak yana..

Ujang9897 said...

cek gua tak amik lagi dkt rumah..

pena rozie said...

hi..hi...hi... seronoknyer dapat du'et...

Lizzie Yasmin said...

nak beli peti aIS, nak beli peti ais..

Aku Ibu Muda said...

hari susu ke? hurm...akak ni hari2 hari susu...kih kih kih

tak minum susu pon stok manjang ada...ahaha

FariehanIbrahim [LBC] said...

perghh! cek ke 2 kottt
masyuk siot! >.<

lalink7 said...

slamat hari susu yana..

wahhh..makcik kayo..makcik kayoo..betsnyeee diee..alamak best jd blogger tekenal niee..

Lissa said...

wahhh.bestnyer. lisa dulu je galak dpt BE, skg nuffnang sonyap jeee. ni yg rasa nak curang ngn nuff ni. saba.saba. huhu

diana said...

cashout lagi 3,4 kali dapat la beli peti ais tu..
banyak jugak ye nak beli masa memula kawen ni..
akak dulu mujur la suami dah beli sebulan sebelum kawen..
tak la susah sangt nak pikir2 pasal peti ais ke mesin basuh ke..

athirah said...

wahhh..... tlg up traffic trex skali....

Scya Lollita said...

wahh . dua2 kumpul BE , untg laki bini blogger ^_^
best best ;D

Finaz Jaafar said...

huhu..tahniah2..smoga cepat2 dapat bli peti ais mu itu !! wee~

eh,kte mnum susu tadi !! wee

*Miss Syahnia* said...

bestnye..kita ni ntah bila
dpt cek dr nuff tu..huhu

kmpul cikit2 lama2 jd byk
nanti bole beli ptiais
besar yunk ;)

Mama Gee said...

wahhh best2..kalo beli peti ais guna duit nuffnag...nampak skit kan...bila tgk peti ingat nuff..ingat blog..hehe...

alang2 nk beli tu ..beli besau skit...

nabilah_2908 said...

weehuu...dah masuk kali ke dua yer cash Nuff...

sy dok peram lagi...xmo cashout... :)

slmt hari susu...ada minum susu tak hari ni..? ;)

msredcheesecake said...

wa cik yana,
best best...bule buat beli brg bby...erk...da bule beli ke blom?hehe....

kayrul-shah said...

bestnya dapat duit...cepat2 kumpul duit beli peti ais, kang dah ada baby susah nak kumpul barang rumah

Rozuan Ismail said...

banyak tuh.dengki2..hoho

liyana said...

ala yana, beli peti ais kat court memot je, pakai seminggu, pulang balik, hehe boleh gitu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015