May 31, 2011

Aktiviti Aku Pagi ni~

~gambar sekadar hiasan...tiada kena-mengena dengan entry...noktah!~




8.20am::

Sebelum beli breakfast, singgah CIMB bank dulu...nak aktifkan cimb click..sebelum ni akaun suspended daaa...tapi bagus la service cimb tak menyusahkan...call je hotline, dorang akan setting balik akaun cimb click...pergi atm machine untuk setting e-pin number je...so sekarang cimb click aku dah boleh guna!! senang nak beli tiket Air Asia time offer nanti...hahahaha~   *motiffffff sangat!*  v(^^,)



9.05am::

Breakfast mihun goreng + telur mata + air milo kotak...delicious ai tell yu!! ^_^



9.45am::

*lama jugak aku makan kan*   buka web Air Asia, beli tiket flight ke Sibu, Sarawak...saya bukan pergi holiday hokay...ini adalah urusan kerja...grrr~   aku fly dari 12 June - 13 June *sehari je pon!* tinggal lah dak encem sorang-sorang kat key ell...kehkehkeh  papai cayang! "sayangkan somi tinggal-tinggalkan"...ngaaa boleh guna ke peribahasa gitu sekarang?? hohohoho~  =P



Sekarang::

aku takde kerja dah nak buat...hahahaha...lepas update entry ni, terus blogwalking je...haishh mengantuk la pulakkk! =___=




Apa aktiviti korang pagi ni??  ^_^





**************************************************************************

Jawatan kosong di FAMA >>  klik SINI



37 comments:

AYuNG said...

ehhh..yana mmg suka makan bekfes bihun goreng eh...hehe..:)

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

aktiviti sy aderlah BW ke blog akk skg..

hehhe..

rara pinkmafia said...

wahhh besh nya nk g jalan2.hehehe.jgn tinggal ame2 kak yana.t demam lak.

Cik Puan Izan❤ said...

sama...bekpes bihun goreng jugak tapi akak tambah kue tiaw...

comel jer gmbr kat ats tuh...boleh buat iklan...

lalink7 said...

BW jugak niee..sambil upload citer korea.............hehehehe =)

POSH76 said...

google pasal rock & retro hehe

ieda said...

adehhhh komplite semua .. x yah soal2 dah ekkeke :)

maisarah sarah said...

aktiviti saya adalah blogwalking sambil berpura2 membuat keje.hahaha

Eza said...

masok opis jam 7.15 pg...kuar opis blk umah dgn alasan g klinik jam 9.15 pg...lepak kat umah sambey jemoq cadar & blanket...jam 11.15 pg masok opis blk..hahahahaha...

wanda arry said...

banyak keja...xsuka ni

Cinoi said...

Activity I hari ni nak pergi Pesta Kaamatan yippiiee!!!

Nanti beli tix flight ke Sabah plak kan boleh jalan2 ngn dak encem you haahha

mynameismy said...

samela mkn bihun ngn telor mate hehe...tp air kosong je.. sihat..;D

UyaRayza said...

brekfast yg terbaik hehe..uya pun slalu brekfast mende tue

d_tieah said...

Sibu tak best.. Miri lagi best.. Hahaha..

*Aku suka last word kau.. Jawatan kosong..

Entry Terbaru : Cerita Basi Nabil Terselamat dan Salma Juara Mentor

*Miss Syahnia* said...

pg2 dok serabut hndle meting
mkn n.lmak + air teh o..

skang ngah free
dok ngadap tenet..huhu

pena rozie said...

hai senang ati nampak...

Aku Ibu Muda said...

wahhh...relax ari ni ye yana :)

Azroy Kassim said...

Tak buat apa-apa pun pagi ni. Cuma usyar blog ujang yg geli-geli tu je.

nabilah_2908 said...

hehehe...happy je dia.... (^_^)

hmm...aktiviti pagi ni...pagi2 dah melangut dgn pintu office...dari jam 835 hinnga 915 pagi...

tunggu org buka pintu...( ada kunci..pi hilangkan..dah tu dah pinjam kunci org...tk reti2 nk dtg awal....)

tup..tup.. boss dtg awal lak hari ni...ha....kantoi la itu org..sbb selalu masuk office lambat...suka..suka...

kalau tunggu org itu..kul 10 baru dpt masuk...org itu kena sound baik punya dgn boss...hahaha...

opss...trpnjg lak cerita... :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
1H 4W

msredcheesecake said...

CIK YANA,
AKTIVITI MSRED ARI NI, SEMALAM, ESOK

8 AM, BUAT KEJE OPIS SAMBIL CURIK2 BW
10 AM BUAT KEJE OPIS SAMBIL CURIK2 BW
12 PM BUAT KEJE OPIS SAMBIL CURIK2 BW

HEHEEE....

AMMAR YASIR said...

Ajak lah Dak Encem g Sibu berbulan madu..hehehehe

diana said...

pi la berdua..
boleh berbulan madu untuk kali ke 2 pulak..
hhehh

EZAN IDMA said...

sy bekpez kueteow. hehe saje nak bgtau. waaa tgglkan dak encem , haha

EZAN IDMA said...

sy bekpez kueteow. hehe saje nak bgtau. waaa tgglkan dak encem , haha

nukilanaffiza... said...

hmmm....kalau mcm saya nih takda jadual harian pown...ikut suka je...

hehehe...

Isteri Encek Bard said...

jgn luper bawak balik kusyen from sarawak.. hihihi

Lizzie Yasmin said...

wah bersenang sungguh.. hehehe

HonEyBuNNy said...

sweet ja gambar tu..ehheh

aktiviti ila macam biasala...pergi kelas...ehheh

::p0t pEt iLa:: said...

da ptg..tp nak bgtaw gak pagi td dtg keje bergosip dengan staf..muahahaha

Scya Lollita said...

pagi ? tidur . muahaha .
cik scya baru nak jadi anak dara sejati ni

Finaz Jaafar said...

hahah..asal bekpes jeh bihun !

aizamia3 said...

kalau makan bihun lambat sikit nak gemuknya sebab bihun tu nampak 'slim' daripada mee nampak 'kembang'.. hahaha..

MamaEma said...

memang senang bila ada cimb internet banking..memang clicks saja...tp jangan tersalah click..gara-gara nak booking tiket murah..dah terbayar dua kali...tp Alhamdulillah dah lega kerana dapat balik bayaran itu....

tiket murah dah habis..tunggu hujung thn ini..pakat rebut lagi...ahaks....

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

emm..pagi sgt sibuk utk surirumah mcm sy..

vampire's lovex said...

sayang kan suami tggal tggal kan.. hahaha best...

ingt kan gi honeymoon lagiii...huehue

yayang said...

weeee~~~saje jerk nk naek entry best2..jelesla gini dgn kak yana...weee~~~cpt2 ler dpt bby blogger..ngeee~~=P.

qasehraihan said...

waaaa....bagusla isteri ujang ni..kikikiki..
mehoon mmg sodaappp..hehe


hai yana... lama xonline..sori..
bz kejar penghutang xbayar utang..

tau sapa penghutang tu??

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/06/entry-panas-hati-pendekar-berkuda.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015