May 1, 2010

Mari Makan Cone Pizza

Lokasi::  IOI Boulevard, Puchong.
Restaurant::  Italian Cone Pizza




:: Sangat unik kan pizza ni? ::







:: Aku and kawan aku, mcd, kitorang makan bakes pasta and mushroom soup..mabelessssss!~  pehtu dapat free small cone pizza..nyum nyummmm~ ::








Aku rasa setiap kali datang sini dorang akan bagi satu kupon free untuk any meal contoh kupon for free soup ke, diskaun 20% ke...janji kupon la...tapi ada expired date gitu...so kena selalu gi makan kat sini untuk sentiasa menggunakan kupon...lalalalala~

Services?? GOOD..I bagi thumbs up!! weeee~


Selamat menjamu selera dan selamat malam sume!! \/(^_^)











P/S:   2-3 hari ni aku agak busy tolong settlekan kenduri kawen for my cousin...Congratz to you mr Ahmad Syakri bin Azizan sebab berjaya menjadi suami hanya dengan satu lafaz..weewiitt~  (saja la kan type full name senang dia baca blog aku bila search kat google...lalalalalalala~)   Semoga hubungan kalian kekal hingga akhir hayat, 'till death do you apart' *ewah!* ^_^

11 comments:

Thalhah said...

makan pun nak citer ke

rAy jR...@...Aliff said...

perghh...cone pizza...fav dowh....simpan skyt..nk makan mlm time layan mvie..kakakaka

y@n@ M!B said...

:Thalhah:
tak boleh cite eh??hahaha~




:rAy jR...@...Aliff :
haha..da jadi lemak dlm badan dah ni.. =p

meo188 said...

erm... mula2 ingtkan ais krim td...

rupenye pizza eh....

lionteen said...

bile nk bwk lionteen mkn situ..hehe

y@n@ M!B said...

:meo188 :
hehe cute kan.. =p





:lionteen:
bila2 pn boleh..tapi lionteen kena dtg puchong aa..hehe~ ^_^

JULYA said...

mcm pernah nampak...mesti try gak lah ni...kite pon jenis suke jalang-jalang cari makan..jalang2? apakah? hehe

embun d tengah malam said...

wah bestnya,,

selamat pengantin baru pada yg terlibat

syahira ariff said...

cone pizza tue macam kon eskrem conetto ekk??
=D

y@n@ M!B said...

:JULYA:
dtg je ioi boulevard..outlet len xtau katne..huhu~




:embun d tengah malam :
yup memang best! ^_^





:syahira ariff:
aah lebih kurang la cam eskrim cornetto..tapi ianya pizza bukan eskrim..huhuhu~

y a n said...

Yana ... worth it x mkn kat ice room nilai tu ? yan duk miat aje pun . near nilai gak le .. hehehe .. bleh nak tryla pas ni .. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015