Dec 28, 2011

Bila Yusry KRU Ambil Berkat Ibu Mengandung~

credit gambar to IEB


Bukan aku yang nak bergambar dengan Yusry,
tapi Yusry yang nak bergambar dengan aku...kahkahkah~
berkat ibu mengandung katanya...lalalalala~
saya doakan abang Yusry juga cepat mendapat zuriat...
err abang?? bukan Lisa je ke panggil Yusry abang?? hewhewhew  v(^___^)"


oh gambar ni sempena majlis Pra-tonton Papa I Love you
kat MBO Subang Parade anjuran MIG Online semalam...
tenkiu IEB bagi tiket extra tu kat kitorang..
dapat jugak Ujang lepas gian jumpa Lisa..
well sebelum beliau jadi 'isteri' orang...haha~
aku pulak bergambar dengan tunang Lisa...waaaa~
hensem kot Yusry ni...
walaupun dah 40an tapi smart hokay! *wink wink* (^__^)


Kalau aku rajin nanti aku review lah cerita Papa I Love You ni...
kalau tak rajin korang baca je la blog laki aku...boleh?? ngee~  =P
oke bai~!







Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

30 comments:

aTy _faRed~ said...

dolu2 mase zaman mude belia..minat giler kot ngan yusry ni..siap tampal poster atase kepale katil..;p

Mohd Faiz Mazlishah said...

Amboi kemain lg

Liyana said...

waaa kelassssss yana, haha

dulu minat giler gak abam yusri ni, skrg biase2 je, hewhewhew

Lya Colours said...

wee dah tombam kau yana
jaga diri okeh !

mOoN said...

semua senyum lebar2... hehehe...

kekunang said...

hamboih...meleret2 ko senyum ye yana!

Isteri Encek Bard said...

lisa comel kan... owh yusri pesal nampak awet muda sangat.. seri pengantik la katakan

Hazman said...

nampaknya skang MIG ONLINE rajin buat screening kat MBO SUBANG yekk

nabilah_2908 said...

Ala....Yusri tak pandang kamera la pulak...

apa yg dia pandang tu...? tgh tgk Lisa bergambar dgn org lain eh..? hehe.. :)

si ngokngek said...

amboi-2 kak yana senyum,kemain lg..

eh apasal yusri mcm berseri ja..haha

makdara TERdiva said...

makin berseri2 yana :D

semoga dipermudahkan kelahiran ujang junior/yana junior tu nanti..hehe

Semut Senyum said...

wa... bergambar dgn yusri, kalau anak lelaki dalam perot tu msti ada iras2 yusri ehehhehe.... apa pun moga dipermudahkan segala urusan ye... aminnn

aDisH.sHidA said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah untung la yana n ieb berdiri sebelah yusry....mana gambo ujang ngan lisa

YanaMIB said...

gbr ujang dgn lisa kena tgk kt blog dia lahh kak shidaaa..kt cni gbr tn blog jew..=)

mas saari said...

heheheee...moga2 dia dapat berkat tu!

TiTi said...

hahaha mmg betul berkat :D

Rinna said...

Waahh.. curlast dpt bergambar ngan Yusry.. :)

Huda said...

ceria yana..mana tau kot2 anak dalam perut tu ada iras2 yusry kan..hehe

Rtp Farra Arisha said...

anyhow, the blessing is important, right? ;)

pinky said...

yana....melampaulah 40an...30an lah...37...huhuhu...

YanaMIB said...

@pinky:: hah! salah umo ke?? kahkahkah t'lebey plak 40an =P

Citarasa Rinduan said...

yana.. kamu mmg berseri2..
kak suka

Finaz Jaafar said...

kite dapat tiket ni tapi tak dpt gi..syg laaaa

Rozuan Ismail said...

retis sgt,haha

Cik Azizah said...

kak yana menghitung hari kan..tembamnya kak.. pp nmpk naik! hehe

Mila Ahmad said...

pewut cumell!yusri memg nsem kak!

nurkaloi said...

perghh ambil berkat hahaha
bukan dye yg nak mengandung kekekeke

Miss Nadya said...

wah akak..comelnyer...first time tengok akak dgn ada baby..:)

macam baby girl je lah..Amin.....:)

ILA HonEyBuNNy said...

wah3...

abg yusry.....bestnya...

happynya sis...;)

NUR AMINA said...

perut dh jatuh nmpknya tu, kalau tengok perut mcm baby girl...semoga selamat bersalin. (lari tajuk la pulak, xmo cite Yusry...jeles...hehe)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015