Apr 14, 2011

Nuffnang Premier Screening | Scream 4



Lokasi::  GSC One Utama
Masa::  9pm





 ~2 tiket pemberian pakcik Nuffnang...~




 ~antara watak utama dalam filem ni~






Terus terang aku cakap cerita ni sangat bodoh dan macam haramjadah!! hahahahaha...letih woiiii aku menggenggam tangan dak encem tuh...kali ni NO lebam²...maybe tangan dia dah imune sebab selalu sangat kena genggam kuat² gitu...ngee~  =P


Kenapa aku genggam tangan dak encem??? sebab aku takut laaa!!! takkan sebab stim kuttt...grrr~  (-_-")   banyak sangat scene bodoh yang mampu berhentikan jantung aku secara mengejut...!! grr grrr~  Aku tak dengar orang menjerit malam tu...maybe semua control macho kut...kalau menjerit kang kena publish kat blog...malu la kan...muehehehehehe~  =P


*bodoh=seram + ngeri




~ Neve Campbell sebagai Sidney Prescott ~





~ aku, Finaz dan dak encem...time ni dah habis wayang...kalau Finaz tak tegur memang ai tak perasan lah yang..hehe...nice to meet you...next week kita jumpa lagi...tengok cerita lain pulak ye  ^_^ ~



Rakan² blogger lain yang aku jumpa malam tu ialah Tasha, cik Pulau dan Deqdeq....Deqdeq ni dah dua kali jumpa...tapi tak pernah amek gambar sama² lagi...tunggu wedding kitorang ye Deqdeq, kita bergambar sakan...phewww~  =P


Overal aku bagi 4.5/5....korang tak boleh jangka pun ending cerita ni...tu yang best!! apa lagi, pergi la terjah wayang layan Scream 4!! oh aku nasihatkan korang menjerit je lah dalam wayang tu nanti ye...hihi  v(^^,)



28 comments:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

DAH LAME TAK TGOK WAYANGG

Ujang9897 said...

dah bocor rahsia dah jln cerita ni..hahahah

liyana said...

cite lawak ngok ngek la ni ek.. ehhe

YanaMIB said...

@liyana:: tak lawak pon..seram dan ngeri..=)

Cik Mira said...

errr ingt kan SGT BODOH tu sbb tk best ekekke. da lame nye xtgk wayang T_T

AMMAR YASIR said...

Macam best je cerita ni kan?

Axie04 said...

cite cam ni slalu lawak bodo je lebih
hampeh
huhu

YanaMIB said...

@Axie04:: wuu cite ni mana ada lawak yang..mmg seram laa..isk~

mynameismy said...

dah bace dah kat blog ujang agagaga

diana said...

citer kelakar ke seram?
tengok macam kelakar je..kan yana??

YanaMIB said...

@diana:: takde scene kelakar pon kak..wuwuwu apesal korang xcaya cite ni seram..isk =__=

HonEyBuNNy said...

uwawwa...xnak tgk la..takot...ehheheh

misscha said...

Hi,

Tumpang Lalu,

Jemput singgah ke blog baru sy...

tq

http://misscha-cecite.blogspot.com/

Hazrina Erin said...

mesti menjerit je nanti~tengok kat umah jela..kat wayang malu gila kalau terlebih jerit!hahah :P

MamaEma said...

tak berani nak tgk cerita cam gini...tgk cerita hantu melayu pun akak dah buat silent...hehehe

misscha said...
This comment has been removed by the author.
misscha said...

yana,

slm kenal juga....cane follow?

jemput follow juge

eyjalukman said...

haha kesian kak yana ,
sume cm tak caye je cite ni cite seram .
haha
cya tak lau eyja ckp eyja tk prnh tgk wayang ?
wakakaka;p

jeles tgk pokcik nuffnang bg tiket free . wuuwuu T_T haha

Nadia Mashuri said...

hehee..
nk try tgk lah nanti..

Kenshin Himura said...

patut le mase bersalaman ngan ujang dlu tgn die terketor2.... igtkan Parkinson.. now i know knp tgn die camtuh.. hahhahahahahaha.. tu seb bek tgn, kalo ko peluk die mase tu, x ke muntah hijau si ujang tuh....

meow said...

screAM 4 dh ade kah?

zaman2 tue.... rindu zaman tue

::p0t pEt iLa:: said...

best ek??ermmm nak gengam tangan sape ek???

DuniakuAbstrak said...

ah tak caya...kau tengok kambing pun seram yana

lalink7 said...

alamak..macam tkut je nk tgk..jbwood xde kat sini...sedehhhhhhhhhhh...

cik pulau said...

ahahaha..tu la kan.. duk menjerit je dalam tu..
errr.. yana skali ke?? ahahah..

dpat tak tket the roomate??
kalau dpt leh la jumpa lagi.. lalala~ ^^,

My Aisy said...

eh mmg baru kuar ke citer scream 4 nih...

aku mmg mengikuti citer scream nih...tak tau lak de kuar yg baru...mmg ngeri pun citer nih...klu tengok kat umah tu...aku gan sibling aku sibok menjerit...

yatie's EPISODE said...

haha. boleh lah terjah cite nih nanti!

Finaz Jaafar said...

cerita ni mmg wt kte rs nk muntah..erkk..

akhirnye dpt jmpe sis n Ujang !! wee~

Tapi kan, balik dr tgk ni kte sgt2 sedey sbb mama meninggal..bygkn smpy2 je kata mama kt klinik..ble gi mama dah xda..rs sedey gyler2..tak sempat nk update blog ke pape ='(
Alfatihah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015