Apr 25, 2011

Akhirnya kau Ku Miliki~


Terima kasih dak encemku sayang...walaupun surprise u tu sangat annoying rasa nak lempang² je, tapi ai suka sangat u dah belikan kamera idaman ai ni...yeayy! \(^_^)/


Ramai yang suruh kitorang beli D90 and segala yang mahal² tu...hei kitorang punya bajet 2 ringgit je taw!! mana mampu beli camera yang berharga 4 ribu!! grrrr~  =_=  *siapa percaya bajet 2 ringgit memang gila...lalala~*





Sepatutnya kamera ni kitorang jadikan hantaran, tapi atas sebab tertentu makanya tak jadi nak bagi hantaran...baca entry ni untuk tahu kenapa~


Teruja nyah dapat slr...tapi sumpah aku TAK RETI guna!! kah kah kah~   kena berguru dengan mizz Su lah...boleh kan Su?? hekhek  =P


Lepas ni pergi gathering ke holiday ke dan yang paling utama sekarang ialah honeymoon!! boleh la posing² dengan bergaya...auww~  makin banyak la gambar aku tepek kat blog lepas ni...weeeee~   ada yang sudi jadi model ai?? hihi~  ^_^


40 comments:

mizzkechique said...

wahhh..kamera idaman ku..
meh nak jadi model..hehehe

Lya Colours said...

wahh aku pon nak kawen mintak dslr !!!

grrrrrr

iLa suHaiLa said...

thniah sis!!
karang snap byk2 ek gmbr..hehe

^^nu[dd]yra^^ said...

wah bestnyer =)
bleh snap pic byk2 lagi pas nih ;p

FariehanIbrahim [LBC] said...

jom photoshot jom! XP

grrr~
nk mtk as hntrn merisik gak r dslr..ahahaa klas gitu! :pp

Prince Halilintar said...

wah..wah..da ade D3100..jadilah kan..tapi siyes D90 mmg best..tapi utk amatur atau beginner better gune D3100 dulu..pasni bykkan gaya possing eh..hahhaha

Axie04 said...

BESTNYER
NATI AMIK GAMBO HONEYMOON
LETAK BEBANYAK KAT BLOG OK

Eza Ridzwan said...

bes laaa noo dpt kamera mahai...betuah badan....

Isteri Encek Bard said...

wah bestnyer atas kejutan tu

lalink7 said...

hmmm...alhamdulillah..bestnyee dapat kejutan camni kan yana..kan best kalau si ujang tu slalu wat kejutan dengan adiah yg superb..lepas nie wat kejutan beli mini cooper plak ke ape..hahahah

wanda arry said...

bestnye..nanak gak..meh pnjm sebulan..nk p ambek fotogedik bsma harapujee :)

DuniakuAbstrak said...

reti guna ke?

takpe, blaja...keh3

mynameismy said...

wah beshnye!!!! *jeles!

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

adoii..segan su tau..ishh su pun tak pernah berguru..main tekan jer..hihi..amboi pas ni gambar mesti masyukkkkk punya kan..jom jom

iN Laa...~ said...

kalau bajet rm2 leh dapat..
iN pn kena dapatkan la... 10! ahhaha =P

Liza @ Adzriel AB said...

xpe kalau tak reti guna. jadi model je lagi senang.

Dayana AZ said...

wahaa :D dayana pun ad, best mmg best :) tp kne blajo dlu huhu.. tade mse ag nk pi kelas,, pi sme2 jom kak yana :P

azrinrahim said...

ala, nak juga.lala baru dok kumpul wet nk beli benda tu..haha xper ah..ayie jadi model akakyana jerlh..bolehkan?? haha

ieda said...

yes ! cayalah dik
welcome to the club ... :)
lepas nie sure pic lebih gedikssss awwwww :))

HonEyBuNNy said...

wah2...

bestnya..

ne jeles meles neh...

nak kawin jugak la..hehe

Hanis Azla said...

hadiah yg sgt best tu.. seronoknya..

diana said...

seronoknye dapat hadiah best..
yang ni harga berapa??

marish sha said...

best nya , nak nak jadi model :p

MissNaL said...

huhu.. gila bergamba lagi la psni..=)

Rinna said...

Wahh curlast..dpt hadiah kamera dslr.. baguslaa tuh..leh posing2 sakan.. :)

ishiko said...

ehehe.. bestnye..
*sis nntu u kawen say nk dtg boleh? (kahkahkah.. xmalunya aku..)

Lydia Amanda said...

aha.. welkam to photography world.. ngehehe.. selamat belajar yer..

liyana said...

wow! mahal tuuu...
pasni tepek gmbr byk2 kt blog oke.. hehe

mOoN said...

sumpah jeles...hahaha

fasya said...

<<<<<<<<<<<< okay.dah start jeles nih.. ggrrrr~

Lizzie Yasmin said...

aku tak jeles ko ada camera tue.. tp aku jelas bila ko bergambar guna kamera tue.. hahaha..

Epal Hirata said...

weewitt...huhu
best tu..huhu

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

YANA JOM BUAT BRIDAL SHOWER..TP YANA SEMPAT KE??? HEHE..BUAT MALAM BOLEH?

efa said...

waah kamera yg daku impikan juga :) bestnya

qasehraihan said...

waaa....nak ugek!!!

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/bila-rinduku-jenguk-blogmu.html

eyjalukman said...

wahhh , bestnyeee dpt suprise .
hahaha
nnti gmbr khwin msti gempak2 ! haha

Mama Gee said...

mmg jeles...
leh lah bergedik puas2 depan kamera pasni...hik2

Cinoi said...

Itu D3000 kah atau D3100?
Saya punya D3000 mcm nk tukar ke D3100, tggu review you dulu psl camera tu hohohohoh

YanaMIB said...

@cinoi:: tu D3100..xreti guna sgt..haha..so xtau nk review camne =)

Ct Arina said...

pehhh bahagianye dpt kamera!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015