Apr 2, 2011

Tak Sopan ke Bersila Dalam Restoren??



Bagi aku takde masalah...dak encem pun takde komen apa²...hahaha...selesa kut duk bersila...tambah pulak kalau dapat kerusi yang empuk..pehhh...feels like home yu.... =P


Korang pula macam mana?? well lain orang lain la pandangan...mana tau ada yang fikir, "nampak kampung sangat la duk bersila kat Secret Recipe..."  hikss~   habis restoren mana yang tak nampak kampung kalau duduk bersila?? mamak?? zzzzzzzzzzzzzzz~  (-_-")



45 comments:

Syuhadah Razali said...

ala kak..duduk mana keselesaan..adah pon memang bersila je..kita dah bayar..suka hati kita la kak..hahaha

mizzkechique said...

MK pun selalu bersile...lantak la org nk kata apa.. bukan buat mende tak senonoh pun kann...yang penting, amat selesa...hehe

♥NuR SyAFiQah♥ said...

betul2..best tw bile dok bersila kat restoren..kdg2 ngah jwb exam dlm dewan pon siap dok bersila smpai kene tegur ngan pengawas exam tu..kih3

♥NuR SyAFiQah♥ said...

betul2..best tw bile dok bersila kat restoren..kdg2 ngah jwb exam dlm dewan pon siap dok bersila smpai kene tegur ngan pengawas exam tu..kih3

Miss Ran said...

erk best duk bersila..mcm2 gaya da cube..
ala peduli org2 tu smua..jnji kite enppi..

nabilah_2908 said...

peduli la apa org kata...bukan kita tak bayar apa yg kita makan tu kan..? hehe.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
JOM UJI MINDA-JAWAPAN

Nabila Shamsudin said...

nabila xkisah lansung nk bersila kat mane2...
lgpn jenis yg xboleh nk duduk lame2..
duk jap jek xlame kaki mesti kat atas kerusi jugak.. hehehe

farasakura said...

sangat best bersila...hahahaha XD

Lya Colours said...

weh aku pon selamba je bersila kat sr. atau mana2 restoran yg seat dia jenis macam sofa besar tuh. ala bukan makan kat ritz carlton pon. hihi

FariehanIbrahim [LBC] said...

yes!! sgt best duk bersila ats kerusi n duk ngadap meja.. weee! \(^^)/

siti hidayah said...

biasa lah kak. bila kaki dah naik lenguh, bersila lah lagi best. XD

eyjalukman said...

alaa , kak yana , chill je duduk bersila .
bkn org tgk bwh pn , klu nk cover2 laa . hee;)
kita dlm kelas pn bersila .

'Angel' Ina said...

kak yana, kte pun salu je dok bersila...di mana2 saja...kdg2 lepak kat luar mall pun kte bersila...x kira la kat pavi ke times square ke, mne2 jela...org tgk kte wat tatau je...hehe

nub said...

dalam jamban jangan bersila pulak yana oi. haha

sissyira said...

salam..


kalau kat rumah ok je..tp kalau kat public mungkin pelik sikit la..huhu..

qyqa said...

hahaha..

style gila dok cam tu...!!!

Juz Call Me Sharz said...

kite memang selalu duduk bersila..
tak kisahla makan kat mana-mana pon..secret recipe ke,kenny rogers ke, A&W ke, Mcd, KFC, Seoul Garden dan tempat yang sewaktu dengan nya...lagi besh klu dpt kerusi empuk mcm yana ckp...huhuhu...

Amirah Adnan said...

makan sambil bersile sangat nikmat kak yana ooiiii! :D

MR. SYAH said...

relax jer.. ikut keselesaan.. bersila tu bukannya tak sopn.. duduk menonggeng tu yg tak bleh..

Qaseh dalia adelia said...

qaseh lagilah suka bersila atas kerusi haha,,,tak kira lah ..kat opiz mmg suka angkat semua kaki takut ade buaya gigit ngaaa

yatie's EPISODE said...

buehuehue. kita bersila je kak yana! hantam kromo jo! hik hik

GiveAsh said...

ok je..no issue..hehe

CikBulat said...

HAK HAK HAK ! CB slalu je bsila, tak kira tempat. :)

lionteen said...

lionteen pun slalu je bersile. lebey slesa. hehe

Epal Hirata said...

alah kak..peduli je org nk ckp..
bersila la best nak melantak tu..br ada feel..hehe

diana said...

mungkin sebab pompuan bersila ..
tu yang nampak pelik..kalau bertimpuh ok la kot..
hahahah..

kalau peha kecik tak pe la..
peha besaq tak payah la buat.
nampak cam makhluk asing lak..:p

Anati Soki said...

ahaha.. takde mslh pa pun. ahahah.. layan kot duduk bersila ..relax je..
nk kentot pun snng.. wakakaka

miss nina said...

cool ape bersila :)
mana yang selesa laa

Cikgu Den said...

salam.
makan cara mana pun tak kisah. yang penting kenyang. betul ke?

♥sophie♥ said...

haha,, pedulik lahh kak,, asal still sopan ! fie pon siap bersimpuh je,, gagaga XD

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

haaa...kte pn ske dok kt kerusi bersila gk hihihi takde spe kisah pn ;P

Hazrina Erin said...

sy pun suka duduk bersila atas krusi~kat mana pun~sbb kaki letih kalau kat bawah je..hehe^^

Dayana AZ said...

duduk asal selesa je kan kak yana :), agpun buah hati tak kte ppe, OKEH la tu :P hik3

FaKArePa!n said...

bersila ;ah best.. dapat bagi makanan hadam cepat.. hehe

ieda said...

hahahhahah lawak lah dik ..
ermm pada akak duduk mcm mana sekalipun janji sopan yg penting .. kalau pakai skirt duk bersila .. ngadooooo namenye ekekke

apa2 pun kita enjoy layan menu kan kan kan ..:)

bunga said...

hahaha..bunga pun kadang2 suka bersila..aha

deqnoor said...

Owh.. DN pun suka bersila bila makan. Best ape. Buat lah vote sape suka bersila masa makan di kedai. Heee... :p

DuniakuAbstrak said...

(--")

meow said...

cute ...

tp dah tue nanti dah cutelah buat gitu nanti... huhuhu

mynameismy said...

xslhla...
my slalu je buat..
sbb selesa... hehe
dlm kelas mse bljr dlu pn suke wat gitu nmpk comel je an an..;P

░♥si lampu neon♥░ said...

hahah selamber je laweh..kaki ko ko punye pasal laaa hahaha =P

Finaz Jaafar said...

kite pn cmni gk kdg..xda hal lah=)

Mama Gee said...

blasah jeee..hehe

liyana said...

hhaha.. sama la.. suka gak bersila.. buat x kesah je org pandang.. hehehe

Siti Suriani said...

Bersila besh.. lebih selesa..
kite kan org melayu.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015