Apr 30, 2011

Giveaway yang DIPAKSA!! grr~

*minta halal ye My, ai tukar tajuk GA kamu ni..hihi~




Nampak tak gambar tu?? kenal tak?? tak kenal?? aku pun tak kenal...KAH KAH KAH~   oke aku tipu...itu ialah My...seorang gadis yang telah memaksa aku join GA beliau yang pertama...hamboihhh...elok je aku komen suruh dia panjangkan tempoh contest takut aku tak sempat nak join sebab nak kahwin *tarik nafas jap...hembus nafas...oke sambung balik*  terus dia paksa aku join GA dia before aku cuti...grrrr~


Paling tak tahan siap tag dak encem sekali...bahahaha...fine! fine! ai join ni...pffttt~  oh sila klik gambar untuk ke blog penganjur ye... ^_^


hurm hurmm...pesanan buat My, entry ni merupakan entry autopublish since ai pun memang tak online sepanjang cuti kahwin ni...entry ni ai type hari Isnin lepas, jam 3:12PM oke!! huh! diharap My datang ke kenduri kitorang, bawa hadiah besar² tau!! eh jap...aku rasa syarat giveaway suruh cerita pasal blog penganjur, bukan pesanan khidmat masyarakat...bwahahaha kira halal lah My!!  =P






Hadiah² GA di import khas dari Ho Chi Minh..selamat berhoneymoon eh ber-holiday ye cik My..!! kitorang ni tak layak nak pergi oversea sebab tak bayar duit ptptn...duduk je diam² dalam Malaysia! bahahaha~ =P


Tahniah sebab berjaya anjurkan GA pertama...semoga terus sukses dalam dunia blog...mmuaahhsss! (^^,)


Mangsa tag::

1)  Tasha

2)  Pembawa Wacana


weh aku tengah cakpong cakpong ni...boleh tak wakilkan sesiapa tolong bagitahu dorang untuk jawab tag ni?? kui kui kui...masehhhh! jasamu dikenang! v(^_^)"



27 comments:

kakchik@ella said...

Eh ,, pengantin ni bkn patut bz ke?? wahhh .. sempat lagi updet ye.

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

eh sempat lg pengantin ni ;p

slmat pngantin baru yana ;)
smga berbahagia bsama suami terchenta..wah suami dh skrg hihi..
eppy married ya!

mynameismy said...

haha paksa? siot jek..
tanak la masukkan list yana dlm GA nih..;D

My pegi kenduri rumah ujang nnti taw. hrni xde geng. n hadiah xbeli lg!!! grrr

PW dah masuk awl2 la..;D

!✿❤Cik Puan Izan❤✿! said...

Selamat pagi puan yana...
sempat lagi tuh! dah pegi siap dan cepat mandi...kejap lagi nak bersanding..^__^..

Cik Eka said...

hahaha..auto publish kan..kak yana pi mandi mekap2....heheheh

qyqa said...

kak yana nanti jgn lupa upload pic banyak tahu..
hehehe

gud luk GA..

POSH76 said...

good luck my dear

Aku Ibu Muda said...

puan yana...duk mesia diam2 ek..haha...statement x byr ptptn x leh wat kt blog, sat gi depa mai ketuk rumah...wakaka

Dayana AZ said...

kak yana! selamat pengantin baru :D!

GiveAsh said...

selamat bercuti..selamat pengantin baru..

Tasha said...

tak pe2..... dah baca dah. thnx tag I yana~....

g la cak pong cak pong tu ea~

Eza Ridzwan said...

selamat pengantin baru Yana baru kali ke bape ntah wish nie...bes x dah jadi bini orang nie...thn dpn bleh laa jadi mak orang lak...

Far8 budak baik said...

ingt betul2 dipaksa tadi hak3
lain kali pinjam banyak lagi
duit ptptn tuuu..hahaha
kan dah tak lehh pi oversea
hak3

Mr feckry said...

selamat pengantyin baru, wa tak dapat datang sebab kecewa lu kawen dengan ujang..huhu..wa sedang membawa diri di tepi jambatang wawasan..









hahaha..internet wa prob la tu le pasai wa tak masuk blog lu lagi...

haha...congrat wei...gurau je tadi..

HonEyBuNNy said...

good luck puan yana...hehe..

puan yana..cepat2 la hupdate blog..nak tgk gambar tawin..hehe

diana said...

upah nye apa??
:p

cik blablabla said...

sempat lg tuh.. woww~ hahaha

qasehraihan said...

uitttt...sempat lagi ek??hakhaj

gud luck!!

selamat pengantin baru adikku..

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/05/gores-dan-menang.html

H.U.S.M.Y.N.A said...

Selamat Pengantin Baru....jom join GA akak pulak...

cik pulau said...

sempat lagi join GA tu..
selamat pengantin baru Yana..

Anati Soki said...

kehkehkeh.. kena paksa goin GA.wakakak.. goodluck akk yana!!!

Prince Halilintar said...

gud luck yana..dan selamat berbahagia..hehe

ct odah said...

wah sempat bercak pong cak pong pngntin ni..hehe

eyjalukman said...

ptotla , auopublish . hehe;p

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

http://suhaidasupalio.blogspot.com/2011/05/susuegooddays-1st-contest.html

ini paksaan jugak

diana said...

berkat pengantin baru..
kompem menang ni yana..
hahaha..

mynameismy said...

Entry anda sedang diadili..0_o

weh header dah tukar baru la...;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015