Apr 11, 2011

Sesi Menghangatkan Seri Pengantin~


Hari Jumaat lepas aku and Diana pergi redeem voucher MilkAdeal Spa yang RM36 tuuu...tarikh tu je yang kosong...tarikh lain semua full...pffttt~  so kitorang balik kerja awal sebab LDP tu jem wuiii petang²...kitorang kena ada kat sana paling lambat pun 6.30pm...


Alhamdulillah urusan kami dipermudahkan...jalan tak berapa nak jem sangat...pukul 6pm dah terpacak depan pintu Spa...weehuuu~  eksaited kaooo  ^_^




~keadaan dalam spa~



Aku tak snap la tempat jakuzi, massage segala tu...tak sempat wehh..dah la aku berkemban je dalam tu..grrrr...takde tempat nak letak handphone  (-_-")


Pakej yang aku ambil memang RM36 sahaja...NO HIDDEN CHARGES!! tapi aku tambah milkbath masa masuk jakuzi so kena add on rm12 sahaja...berbaloi beb! duduk dalam jakuzi sampai kecut tangan...bahahaha~  =P





~fine! muka aku memang pucat tanpa mekap~  (-_-)



Part paling best sampai kitorang tertidur siap berdengkur bagai is time massage...satu badan tau dia massage...pehhh...heaven gila!! kebetulan pulak masa tu baru balik kerja, badan memang tengah letih...dapat massage macam tu...wallaweyyyyy...dah kahwin sok aku yang kena massage laki aku...nak harap laki aku yang tolong massage kan...huh! tak best! tangan laki kasar... lalalalala~   v(^^,)


Kalau nak tahu pakej apa yang aku buat, boleh rujuk entry INI...ada gambar sekali kat situ ^_^

















p/s:: Rasa lain bila 2 hari tak update blog...huhu... (^^,)



39 comments:

Mr feckry said...

wa..dasat!!!!

mizzkechique said...

wah...berseri2 la bakal pengantin ni nnt ye..hehe

My Little Diary said...

fuhh!!!! hebat...hehe

kakchik@ella said...

waaaa .. selonoknya dia .. kc lum gi lagi yana. esok2 lah, hrp2 lum terlepas. hihi ..

Faizal Fredley said...

First time komen sini..melawat bakal isteri musuh tradisi....haha...syok no duk dlm jakuzi..await tak ajak ujang sekali..

Prince Halilintar said...

bestnya..siap masuk jakuzi tu..mesti kecut2 satu badan kan..bape lame ley tahan dlm tu??hehe

mOoN said...

pergghhh..murah woo...nak pg tapi jauh sangat la pula...ngee~

MR. SYAH said...

mmg best klu orang urut kita.. keh3...

Isteri Yang Comel said...

wah bestnyer yana

mynameismy said...

haritu dah terlepas! bile ade harga mcm tuh lg ek ek... hee

yatie's EPISODE said...

syiok tuhh kak yana! sampai berdengkur tidur. :p

yati pong 2 hari tak update belog, rasa mcm emm mcmm err makan mekdi tanpa mekfluri. hikhik

nabilah_2908 said...

syoknya...

overall...makan masa berapa jam tuk siap semua sekali..?

jom ke APA KATA HATI pulak ;
PULUT PANGGANG

YanaMIB said...

@nabilah:: erm kitorang start 6.30..balik kul 8.30pm...dlm 2 jam gitu =)

Dinda Iva said...

erm dulu before kahwin memang buat,,time tulah nak rileks..hehehehe..gebu gitu lepas treatment sume..wooooo....

Anis Nasri said...

akak kite mmg teringin sgt nk g spa.
mahal x?
ce rekemen ce rekemen ce rekemen skit kt kite.
mane tau bile2 free bole la kite g.
hehehehe

Eza Ridzwan said...

RM36 sahaja???...uihhh..harus terjah nie...kat mana yana?...let me know bebeh..

Dilla Ady said...

besnye..tak penah lagi gi tempat2 camni..teringin sgt..tp bile kenang nk kemban bagai...ah, segan ah...huhuhu

Tasha said...

busy betul orang nak kawin ni....hehehe....pape pun gud luck untuk majlis okay..... I rasa nak licinkan kulit, buat la cara tradisional. sapu putih telur pada muka. buat mask. confrm licin... kene rajin sikit la..

liyana said...

seronot nyeee.... skt x die massage2 tu yana? x penah p massage2 ni,hehe

cik pulau said...

phewitt..
memang berseri2 la lepas ni yer..
erkk..cik pulau ni tak boleh la nak gi spa tu..
sebab penggeli orangnya..
t kang asyik tak duk diam je time diorang message tu..
tak tahan.. hahaha..^^,

YanaMIB said...

@liyana:: yg ni massage ala ala spa..lembut je..klu urut org kampung mmg la sakit..dia tekannya bdn kita kuat²...klu smpi tertido tu mmg sgt sdp lah...hehe~ =)

qasehraihan said...

uittt apa pulak awak yang akan urut ujang..
mestilah ujang masaj kamu..tgkla nanti..part mana yg dia masaj dlu..hakhakhak

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/tudung-simbol-insaf.html

Aku Ibu Muda said...

wahhh...tak sabar ni nak pergi :)

Finaz Jaafar said...

BESSSTTTT TUUU!
PEHHH,,BLE LA KTE NK G JGK

POSH76 said...

bess jugak kalu dpt cuba ni hehe

POSH76 said...

bessnyer sis tingin nak pi jugak

Ujang9897 said...

mesti bogel kan..wahahahahah

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh murah nyer?leh minta ujang bg pergi tiap2 2 mgu ni..ciyok2.

eyjalukman said...

haha amboi kak yana , best nye pergi memanjakan diri di butik spa .
hebakk ! haha;D

Lya Colours said...

sesekali dapat berurut memang masyuk. last 2 weeks pon aku p berurut. dgn makcik kampung2 la. minyak pnya bau 2 hari x hilang.tp serius rasa fresh je badan

diana said...

rasa lain??
rasa apa??
kalau akak 2,3 hari tak update ada rasa malas je la..
hahahha

azureEn said...

bestnye! aritu ta smpt nak beli. menyesal >__<

jumaat lepas redeem voucher milkadeal jugak. pegi maen roller skates ^__^

ieda said...

akak tgh duk bayangkan ko berdengkur diikkk ekekek :))

Ciklinn said...

wah2 berseri ni nanti.. jgn lupo jomput akak ni ha.. hehhe

qyqa said...

wah heaven gila!!!

Citarasa Rinduan said...

yana--
murahnya pakej tu..selalu kak jumpa beratus2...

AngahSayang2314 said...

berseri2 yer bila nak dekat nieee

lalink7 said...

yana..muka nampak flawless sangat..cantek jee..xpyh ke jakuzi bagai..dah semulajadi dah..hehe

Hazrina Erin said...

persediaan nak kawen~siap g spa lagi!syokkknye^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015