Apr 13, 2011

Perempuan ini Bikin Hidung Aku Kembangggg!!

Aku ni dah la tengah period...faham² je lah orang perempuan kalau period emosi memang tunggang-langgang...usik sikit je dah sentap...lepas tu mula la nak hangin satu badan... =_=


Hari ni macam biasa rutin harian aku, lepas update entry baru, aku akan mulakan sesi blogwalking ke semua blog yang tertepek kat sidebar...TERbaca pula tajuk entry sorang minah ni...pehhhh...sentap babe!!


^^

^^
^^

^^

^^

^^

^^

^^

^^

^^

^^

^^

^^

^^

^^


~oh blog review je rupanya...KAH KAH KAH~



Blog Apa Kata Hati yang dimiliki oleh cik Nabilah...setiap hari Rabu beliau memang akan review blog orang...tapi secara random...ikut mood dia la kan nak review siapa untuk minggu tu...hehe~





~minta halal ye curi gambar header~  ^_^



Terima kasih atas review kamu tu ye...suka sangat! letih otot² hidung ai kejap kembang, kejap kempis...lalalala~  [baca sini]


Blog Nabilah pun best sebab banyak gambar...walaupun entry panjang, tapi diselang-selikan dengan gambar...so takde la sakit mata nak baca...template blog dia pun simple dan yang pasti tidak berat...haha...boleh la masukkan url blog Nabilah kat sidebar blog korang juga ye...weeee~


Sekarang aku nak pergi lunch...korang lunch apa hari ni?? ce cite ce cite~














p/s::  hari ni senior staff tak masuk pulak...♫ haiiii senangnya dalam hati ♪  (^^,)



26 comments:

azureEn said...

mate lebih tertumpu yg kt korek korek tu. hahahaahh

Isteri Yang Comel said...

terjah kesana

Ujang9897 said...

period tu apa...

period tu peot ek

nabilah_2908 said...

hahaha....kena review balik la eh..? ;)

tul la tu...ramdom jer...xde pilih2 kasih...(^_^)

biasanya bila period..angin Yana akan berlangsung selama berapa hari...?

MissNadh said...

haha..biase la org peod memang jiwe kacau skit..jap hepy jap emo..wuwuw~

YanaMIB said...

@ujang:: ye la..grr~

アヌム ちゃん~~ said...

Salam.konnichiwa^^.
Jalan2 sampai sini.
Jemput2 singgah blog saya ye : http://frommetoyou85.blogspot.com/
Btw, nice blog :)
Thanks~

♥sophie♥ said...

kakak ! saye mkn sotong kurita,kehkeh ;p

peot,, biase ler tuh kan ~~

Prince Halilintar said...

prince dah bace n komen..hehe

bangga yana ye..hehe =)

Fara_Adura said...

Salam ziarah yana..
Nice blog.. exchange link jom hehe

Waahh mesti ur blog terbaek.Thats y die review. Ann ann ann? Hehe

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

kita makan mi ayam cap megi..NAK???

cik hani said...

awakkk..
cik hani mkn ns kukus je...

sedappp

MamaEma said...

akak makan free..makan nasi minyak kot namanya..ahaks...atau nasi bukhori...aaahhh ku belasah saja....

Dilla Ady said...

ni kire sesi membalas balik review la nih ye..

minggu lepas blog ai direview..rase segan2 gitu..minggu nih yu pulak dear...

redza said...

blog nabilah & yana sama2 best

liyana said...

blh pulak ujang xtau period tu ape, ahaks

hari ni lunch kek, lol :P

nukilanaffiza... said...

hmmm..tahniah..disebabkan review cik nabilah la saya dtg sini...

tahniah sekali lagi..

YanaMIB said...

@nabilah_2908:: biasanya mood xbtol 1-2 hari pertama period je..pastu oke dah =)

mynameismy said...

@ujang

ko kena tahu kitaran haid yana! senang nnti..;P lalalalalala~

shah-kayrul said...

wah kembang hidung jer...lain tak kembang ker????hehehehe

diana said...

bila dia nak review blog akak entah..:p

shahrul said...

makan angin aje..haha.. :p

Nadia Mashuri said...

mana tak kembang hidung kalau kena review kn?
=)

ana ayesha said...

salam perkenalan

singgah dr apa kata hati

follow u

Hazrina Erin said...

jgn kembang sgt~nanti tak comel da~~~hihi :P

lalink7 said...

wahhh..blog si Nabilah tue mmg sangat bestt..dia ade review blog kite gakk..

heheheh..best..best..bestt

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015