Apr 6, 2011

Awek Getah~



Kenal tak awek² dalam keratan akhbar ni?? tak kenal?? ish³...aku pun tak kenal...bahahaha~   mereka dikenali sebagai The Ross Sisters....sangat femes amos pada tahun 1944 *oh aku di alam roh lagi masa ni...*   err kat Malaysia kita ada KRU Brothers...ngeee~  =P






~dahsyat kan dorang simpan lagi keratan akhbar dah usang macam ni...kalau dapat kat aku memang lunyai lah...hehe~ (^^,)






Jum tengok apa yang hebat sangat pasal The Ross Sisters...cekidaut~   ^_^







Amacam?? hebat kan??? dahsyat kan??? kagum kan??? *wahhh banyak istilah aku nak bagi*   agak² KRU boleh buat tak aksi² gini?? hahahaha~ 



ai guwau jek....peace! v(^__^)"

















p/s::  hari ni nak balik awal..Diana ajak pergi Etude House kat Sunway Piramid...sesi menghabiskan duit gaji bakal bermula....dem! =_=



25 comments:

yatie's EPISODE said...

huishh. badan yang hebaak. yati pong tak mampu buat nihhh! XD

Ujang9897 said...

oi..!! jgn membazir

YanaMIB said...

@ujang9897:: lalalalala..=P

Prince Halilintar said...

susah tu nk wat mcm tu...

merahitujambu said...

wow..memang bakat habis..hehehe..x reti nk lentik2 cmtu..hehehe

Nabila Shamsudin said...

terernye... uish ternganga tengok... haha

Isteri Yang Comel said...

uiks lamer nyer ekratan akhbar tu

mynameismy said...

duit gaji dah habes...T_T

Finaz Jaafar said...

cmne la sis bole jmpe dowg nih..huhu..but yeah, have to admit that they are amazing !

eyjalukman said...

alamak ,
tk nmpak plak sbb error .
haha
tp org dulu2 mmg classic and ad kelas diorang tersendiri . haha

Dayana AZ said...

waahh, cne kak yana terserempak ngn keratan2 nih , ish3 wat research ea? haha.

Ooo etude house :o, ta pna pegi ag tu... jauh la sunway sobsob.. nk pi ice skating~ hee

Dayana AZ said...

ushh da macam superman da aksi2 die, bole sng ni nk lari dr org jahat hmm... selit2 mne pun bole..

liyana said...

x kenal jugak.. bahaha
tp mmg terbaek la dorg yer.. :D

uik sesi menghabis kan duit gaji ka? ujang dh sound tu, hehe

Lya Colours said...

simpan duit nanti nak beli setem lagi

Nadia Mashuri said...

kagum..
heheh..
=)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

kak yana....jangan membazir..:p
ingat , kena simpan untuk kawen nanti...hehe...

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

pergh!! tu kalau MDT yg buat, terus masuk spital..haishhh!

meo said...

wow... gempak siot

meo said...

wow... gempak siot

azureEn said...

agak scary gak laa mcm nak patah je tulang @__@

DuniakuAbstrak said...

tulang da lembut cam sotong gamaknya

qasehraihan said...

uitttt...sape simpan keratan tu??

yana meh baca..
pinjam watak yana dlm ni..
citer stok geli2 neh..ahaks

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/doktor-cantik-lelaki-buncit-dan-dot-dot.html

yatie's EPISODE said...

kak yana, ce bace, ce bace,

http://yatieepisode.blogspot.com/2011/04/yanamib-and-ujang-must-read-this-ceh.html

:p

sarah mohamad said...

dasyaat! hiks. lembut nya tulang diorang.

lalink7 said...

wah dah gaji ek?? blanjeeeeeeeeeee mekdiiiiiiiiiiii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015