Apr 22, 2011

Tilam Honeymoon~


Semalam kedai perabot baru hantar tilam yang aku dah order dari minggu lepas...pheww...lagi 7 hari nak kenduri baru settle katil + tilam baru...orang lain sebulan awal dah beli katil baru...ish ish ish  biasalah kerja last minute kan...bila dah kelam kabut baru terasa debaran nak kahwin....huhuhu~  =P






Kitorang pilih katil jenis divan sebab tahan lama berbanding katil kayu...beli kat kedai perabot biasa area Bangi je...dekat dengan rumah, kos penghantaran pun free...more, tak perlu risau kena tipu or service lembab, sebab anytime boleh chase diorang...ye lah dah dekat kan, kalau ada masalah, kita bako kedai deme!! miahahahaha~  v(^___^)"


Tapi aku belum rasmikan lagi tilam ni...cadar pun tak pasang lagi...tengok lah petang or malam ni kalau rajin aku pasang la cadar...tak pun tunggu weekend je...ngee~   oh cadar pun haruslah yang baru...kitorang beli kat Sogo time tengah sale [baca sini]...dah macam mak-mak shopping cadar...grrr~


Patut ke aku rasmikan tilam ni before kahwin?? or tunggu lepas kahwin baru tidur atas tilam ni?? bwahahahaha  statement tak menahannnnnn   v(^____^)"


41 comments:

mira said...

ala, tunngu lar lepas kawin..boleh rasmi dengan orang tersayang..

ain.alias said...

lepas kahwin baru rasmikan tau kak yana. hehe. takpun, kalau nak rasmikan awal awal pon boleh, tapi senyap2 la. hehehe

ZaTiE said...

huarghh... bestnye.. nak tawen gak ar! haha

nanibahaudin said...

ehem.. ehem..
hehehe...

mynameismy said...

tunggu la ujang br rasmi...;P

Ujang9897 said...

abe beza lps kawin dgn sblm kawin..??

dah kawin buat apa atas tilam tu..tdo gak gak..



wahahahhahha

BabyIntan said...

Errr...nak rasmi tak nak rasmi, nak rasmi tak nak rasmi...ekeke...org dah nak kawen lah katakan :D

Jom baca kisah seram 'Port' Arissa Di Sudut Tangga! Errr...Ada Apa Kat Situ???

Rozuan Ismail said...

PERGH,INI KALAU TIDUR NGAN TILAM NI,MEMANG TAK NAK BANGUN DAH NI

kakchik@ella said...

pe kata .. yana try dulu tido atas tilam ni sorang2 camna. best yana .. boleh golek ujung ke ujung sorang2 .. boleh pusing 360 darjah.

pasni dah kena share dgn ujang. silap2 kna side kick dn taichi dgn dia .. mana la tau kan, kot la ujang tu tido lasak!! hahaha ..

Prince Halilintar said...

amboi2 yana ni..dah xsabar2 ye...sikit hari je lagi..hehe

lea said...

kena tanya bakal tok laki tu

ujang ko setuju tak?

ngeh3

YanaMIB said...

@kakchik@ella:: hahahaha ai like ur komen la kakk!! mlm ni jugakk sy rasmikann..pfftt~ ^_^

nabilah_2908 said...

hehehehe...tunggu le lepas nikah..leh rasmikan sama2...hahaha.. :P

efa said...

hehe sokong gak cdgn kakchik tu hehe so akak yana rasmi dulu la katil+tilam tu hehe nanti tak leh guling2 sengsorang dah eceh :)

Eza Ridzwan said...

tido sorg x bape nak bes yana oi..harus lah berduet, baru ada ummphhh!!...bleh golek², pusing ataih bawah...jgn jatoh katil, udah yee...miahahahaha..

Cik Tqah said...

cam besh je..bagi i rasmi dulu r.. hehe.. mlm ni plis tido kt bawah k.. aha

strawberrycincau said...

akak rasmi je laa dulu tilam uh.. hehe.. errr, ada beza ke kak rasmi sblom or slepas... keh3.. sye bdk bwh umo lgi... lalala~~

psstt: akak.. akak knl x plakon ana dahlia?? muka akak ade iras dye laa.. tpi akak lgi cun.. hehehe...

♥sophie♥ said...

heee,, kak yana rasmikan jew dulu,, yg afte kawen tu lain cerita ! hahaha

diana said...

tilam vono ke yana???
heheh..

Lizzie Yasmin said...

cakap jer nak tgu lepas majlis, tp sebenarnya dh letak punggung dh pun.. kira rasmi jegak lar tue....

redza said...

jgn tggu lama2 rasmi je dulu...klu xbest sempat lg kot tuka hehe

Lina said...

wahhh statement last tu xleh tahan hehe...tp klu rasmi sblm ke atau slps kawin bukannye org tau ye dok ;)

BENA said...

kite rasmi ajeeeeeeeeeeeeeeeeeee . heeee :)

Nadia Mashuri said...

wah..
semua baru gitu..
=)

eyjalukman said...

haha mmg statement tak menahan .

MamaEma said...

try jer dulu... br dikatakan ''yeaa...saya yang rasmi dulu"....

cik pulau said...

rasmi je.. tdo puas2 malam ni..
t kang dah kawen, kalau ujang tanya,.. cakap je ni first time..
alaa.. bukan dia tau pun..'

lagipun memang first time..




tidur berdua.. hahaha..^^,

cuak tak.. cuak tak?? =p

Epal Hirata said...

aduhh..rasmi aje..
hehhe


lg 7hr kak...jeng jeng jeng

Finaz Jaafar said...

hahaha..ramainyer soh tunggu ujang..ishh..kalau kte kte test2 sorg dulu..wee~

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

eleh..ujang tu wat tak tau..ade ker tido?? lu pikir sendiri r

Oopss..Cikgu Cinta said...

kak yana sgt comel yer kad kawen (^_^)

Far8 budak baik said...

ada gakk ayat kak limah dlm ni
hahaha..
wahhh nak kawin..
sumpah jeles..haha

HonEyBuNNy said...

sabar yana sabar....

tunggu ja lepas kawin yer..

seminggu ja lagi..hehe...

yatie's EPISODE said...

haha.
jgn rasmikan duluuuu! kehkeh

ishiko said...

tak saba-saba... heheee

jaa64 said...

bolehla bergolek golek pasnih..ekkekeek

lalink7 said...

yess suke divann..golek2 ala hindustan dan gadoh ala-ala wwf pun katil xgoyang..mantapp yana..pilihan yg terbaek..hehehe

Liza @ Adzriel AB said...

mcm kenal je dari kedai mana.. he..he..

YanaMIB said...

@Liza @ Adzriel AB:: kedai kt selaman tu kak =)

liyana said...

dah beli tilam... hehehe

Ct Arina said...

nak rasmi nnt igt2 la kat kami ye..hakhak ;D