Apr 26, 2011

Soalan Cepumas Dari Adik~



Adik::  kawan² awak tak buat wedding shower untuk awak ke??


Aku::  erm tak...rasanya dorang tak tahu kut wedding shower tu apa...HAHAHAHA~ 


Adik::  oh dorang bukan jenis yang eventfull eh...


Aku::  ye lah kot...




ehehh aku pun tak pernah terfikir pasal "shower²" ni...tapi aku tau la menatang "shower" tu apa...BUKAN mandi derr...ish...sengal jugak korang ni...itu lah pentingnya english education!! *bak kata usop wilca*  =P  oke oke, kepada yang tak tahu wedding shower tu apa, boleh baca kat SINI~  ^_^


Semalam Su baru tanya aku nak buat wedding shower ke tak...haha...tapi sebab dah tak sempat nak planning apa², yelah lagi 3 hari je bai aku nak kahwin, so aku ingat nanti buat baby shower je la yeh...doakan rezeki aku murah, boleh dapat anak kembar tros! weehuuu~  \(^_^)/


err wahai kazen², kome takmo ke buat wedding shower untuk teman?? lalalalala~  *lempangssssss*  v(^____^)"



38 comments:

POSH76 said...

mesti gerun kan lagi 3 hari jer...insyallah mesti dpt baby tomei cam mummy & daddy dia

My Little Diary said...

huhu...
memang penting english education..
kalu tak tak tau apa itu wedding shower.. :)

MamaEma said...

wah...nak anak kembar yer....

Eza Ridzwan said...

berangan nak anak kembaq yee..insya-allah...kengkawan tlg doakan...semoga majlis nnt bjalan dgn lancarnya...& semoga Ujang x ganas² atas tilam baru nnt...miahahahaha...

qasehraihan said...

waaa...kembar..terus tingat qaseh ngn syafiq dlm drama naz...hakhak


http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/risiko-risiko-bila-jadi-cikgu.html

Mama Gee said...

eh eh eh lg 3 hr??
bioo betik...
wahh berdeabr2 yaa...
heheee

Isteri Encek Bard said...

IEb dorakan mudah-mudahan dapat anak kembar....

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

amin...dapat kembar...

Ujang9897 said...

wow anak kembar...kena kerja kuat ni..hahaha

lalink7 said...

hehehe..wedding shower nie macam mandi bunga tolak bala tue ek? camtue ke maksud yana? ke terjun lam swimming pool? hehhe..

wanda arry said...

hmm..boleh klu nk wat..tp suh kawan2 Yana la prepare so xde la u kena wat kn..hehe

AngahSayang2314 said...

mula la...dup..dap...dup..dap... menanti hari bahagia

YanaMIB said...

@lalink7:: waa bukan la lalink..ni xde kena mengena dgn mandi manda langsung..pe kata klik kt link yg yana bg tu..nnt hus paham la maksud wedding shower tu apa =)

Cinoi said...

Eeee dah x lama lagii laa yanaaa.
Debaran kian terasaaaa. skrg sudah cuti lah ni ye?

♥sophie♥ said...

wah kakak,, excited tak nk kawen ?
hihi.. (: bestnya dpt anak kembar (:

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

kalau dpt kembar 8 baru fengsannn...hehehe....

Far8 budak baik said...

hahaha ingat mandi bersama sama
kah3..oh oh..bawa pic kawin masing2..
pastu kongsi2 ehh...pehhh

Prince Halilintar said...

insyaallah..prince doakan yana dpt anak kembar..kembar 10 terus pon ok gak..hehehe

putribongsu said...

yanaaaaaa...takmo la wat wedding shower tu. jgn tersuke suke sgt tau. lek lek pak pak je tau. cool...!!

selawat byk2 k...semoga selamat semua nya.. :)

YanaMIB said...

@putribongsu:: kita rs awk xfaham wedding shower tu apa =)

YanaMIB said...

@putribongsu:: kita rs awk xfaham wedding shower tu apa =)

mynameismy said...

adek badek bachelorette eh..;)

Az-Zahra Fauzee said...

syiok r kalo wt wedding shower...
dpt banyak adiah...
selamat berkawen...
huu~

FariehanIbrahim [LBC] said...

meh nk tlg mandikan sys yana! ngahaha :DD

DuniakuAbstrak said...

adat mat salleh takyah nak ikut sangat

Cik Tqah said...

tak payah shower2 la.. hahah..tuh bahasa inggeris semua tuh

HonEyBuNNy said...

amin...

semoga cik yana dapat baby kembar yer..

komfom comeiii...;-)

lea said...

wah! nak anak kembar eh?
dua org sekali gus
jimat masa, double sakit...hehe

nabilah_2908 said...

jakun nya la hai sy ni..baru tau ada wedding shower..ingtkn ada baby shower je.. :)

tp kalau org sebut bachelor party tu tau...bg meraikan hari2 terakhir bergelar bujang..same jer lah kan kensep nya..? :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
ISUZU D-MAX

YanaMIB said...

@nabilah:: ai pn br tahu lepas adek ai ty soklan tu..haha..aah lbh kurang sama je konsep dgn bachelor party =)

putribongsu said...

yaaaanaaaa...

ya ya ya mybe tak bape fhm psl wedding shower tu. Takpe yang penting kena shower dulu sblum nikah tau..hehehe jgn mara ok. im kuno..hihi

liyana said...

ank kembar? caiyok2! hehe, amin.... :)

eyjalukman said...

kak yana , kembar 3 tros lahh , boleh ke ? hahah

Ct Arina said...

baby shower nnt jemput ag ea.. hihik^^

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wah!!
wedding shower??
fuh..besh!!
yana..kalo daapt kembar mmg besh..
weiyda doakan yerp!!
Aminn...


☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!! HYE!!
☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE....
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
❤salam singgah dari mummyweiyda❤
❤eppy blogging ya!!❤

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

yatie's EPISODE said...

fuhh.. berdebor dah lagi 3 hari kannn... hikhik


semoga dapat ank kembor! ^^

AIN SYAFIQA AZMI said...

3 ari lagi??wah bestnye nak kawin!!!! *baca en3 kak yana, mood gatal melampau2 jadinye* hehe

AIN SYAFIQA AZMI said...

3 ari lagi??wah bestnye nak kawin!!!! *baca en3 kak yana, mood gatal melampau2 jadinye* hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015