Apr 16, 2011

'Dayana AZ dan MiszyDian LUCKY DRAW! '

~klik gambar~


Aku telah dijemput ala-ala VIP untuk join lucky draw ni...haha...kalau hadiah best dan sedap biasanya memang aku akan join...hari tu cik Bulat tag pasal apa tah...dah letak tajuk dalam draft...tapi entry kosong...bahahaha~   harap maaf CB, akak tak sempat nak fikir nak tulis apa untuk tag tu..ngee~  (^^,)


Lucky draw kali ni dianjurkan oleh Dayana Az dan MiszyDian...sila terjah blog mereka untuk lihat detail² lucky draw...macam biasa, ai malas nak copy...ai cuma akan copy senarai hadiah je...hehehe~


Hadiah utama - Handmade chocolate worth RM 30
2nd - Blog Header dari DD BSHOP
3rd - Blog Header dari DD BSHOP
4th - Blog Header dari DD BSHOP
5th - Keychain terbanggg dari Sabah


Menarik bukan?????  paling teruja hadiah coklat tu...nyum nyummm~  ^_^


Tarikh tutup ialah pada 29 April...tarikh aku dinikahkan!!! WOW!!  =P


eh tak payah susah² fikir la nak bagi hadiah² tu kat siapa...bagi je coklat tu masa Dayana datang wedding akak sok...hahahaha~ v(^___^)"



3 orang blogger yang dipaksa membawa hadiah pada majlis perkahwinan saya nanti ialah::

1)  IEB

2)  Yatie

3)  My



kehkehkeh...good luck!!  \(^__^)/



















p/s::  Dapat katil + tilam baru hari ni!! yeayyy~  \(^_^)/


8 comments:

mynameismy said...

pergh die balas balik! grrr

mynameismy said...

yana, jgn lupe bace entry ini!;P

http://mylifesstoryblog.blogspot.com/2011/04/menjerit-4-tak-jerit-punnnnn.html

yatie's EPISODE said...

cokelat. cokelat. cokelat.

nakkkk! XD

terimas kasihs tag! hekhek

EzSyA said...

wahhh..terujanye bakal pengnten ni dpt katil tilam baru~ ;)

lea said...

owh..dh nak nikah ye...

best3

HonEyBuNNy said...

Yeah...sukanya dapat katil & tilam baru.....mesti cantik ne..hehe...

MiSzy DiaN said...

Hi,
thanks for joining
'Dayana Az dan Miszy Dian LUCKY DRAW!'

Good Luck :)

Dayana AZ said...

heee thanks join kak yana :D, semoga selamat dinikahkan nanti ! :)) menarikkk :DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015