Apr 3, 2011

Berkenan la Dengan Gelas ni~


Gelas kat Secret Recipe...aku tak pasti la kalau semua cawangan Secret Recipe memang dah upgrade gelas guna yang kurus tinggi macam ni...huhu~


Cantik...eh segala benda yang kurus² ni memang aku suka je...sebab ada ghope aku jek...kah kah kah  =P


err kalau korang nak belikan gelas macam ni as my wedding present amatlah dialu-alukannnnnn...hahahaha~   *motiffffffff sangat aku boldkan perkataan 'wedding present' tu...lalalala~* v(^^,)"




12 comments:

yatie's EPISODE said...

haishh. kena g makan kat secret recipe nih usha gelas cenggini! hekehk

Citarasa Rinduan said...

yana--
kathospital specialist putri mmg pakai gelas nie..

PS; kak nak hadiahkan..tapi kalau post sure pecah.hehehhe

qyqa said...

bagi pic gelas tu jer bole tak???=p

::p0t pEt iLa:: said...

cumel kan gelas tuh..nt suh dak encem beli ;)

eyjalukman said...

wahh , cantik je ;)

lea said...

hahaha..apa kelas mitak hadiah gelas
mitak la blackberry ker..umah sebijik ke..hehe

mynameismy said...

agagaggaga..
tu sbb nk save budget..
air mahal tp isi ciput tgk je lah kuyus jek bape sudut jek da abes. haha

diana said...

psssttt..
jangan la mintak gelas...
nanti jadi cam akak..
masa kawen punye la banyak orang bagi gelas..
sampai sekarang gelas2
tu masih cantik didalam kotak...
mintak la mesin basuh ke..
aircond ke..
heheheh

Isteri Yang Comel said...

wah kene survey gelas nie kat pasaraya nie.. hihihi

Lya Colours said...

SR kat melaka pon dah guna gelas panjang tuh. ish kau ni, aku pantang la sebut SR ni. mesti aku teringat green apple kasturi dia. tsk tsk tsk

Mama Gee said...

mana2 mama pergi mmg dah ade gelas pjg ni utk cetain2 minuman...

kalo mama bg hadiah gelas berkaki tu nak tak? hheehe

Liza @ Adzriel AB said...

makin kecik gelas, airnya makin sikit. depa cut cost tu. ada yg dapat banyak hadiah gelas utk majlis kahwin nanti ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015