Apr 5, 2011

Malu Tengok Video Sendiri~ (=___=')

~mesej from Kuna~



Lepas baca mesej ni, laju-laju buka web 1tube...search video yang dimaksudkan...8 minit lebih tau...gilo! terus terang aku cakap, aku tengok 15 saat pertama je...lepas tu rasa macam, "huwaaaaaaa....gila control ayu aku dalam tu!!! bughok beno ghope teman!!"  terus tekan butang pangkah! isk~  T__T


Aku tak galakkan la korang tengok...tapi kalau degil, nak tengok jugak, boleh la klik SINI...aku takmo upload kat blog...maluuuuu!! isk isk~  >_<


Kepada semua yang gatal tangan klik link 1tube dan tengok video sengal segmen bro Ben, sila abaikan apa yang aku cakap...YES! saya memang seorang yang pemalu...ada masalah ke?? grrrr~  aku pernah cerita perasaan aku buat video kat sini <-- klik


Nak menyorok bawah meja sekarang!!  T_________________T



32 comments:

Ujang9897 said...

derm...!!!!!!!

dah keluar ker..


tanak tgok gak..hahaha

MR. SYAH said...

apsal x boleh nk tgk video di 1tube yerk..

mynameismy said...

hahahahah... nk tengok!!

YanaMIB said...

@MR. SYAH:: kolej kamu sekat kut web tu..hehe =)

Dawa said...

ok jom terjah tgk. hehe

yatie's EPISODE said...

HAISHHHH. nak tengok nihhh! terjah reramai tengok jommm!! :D

FariehanIbrahim [LBC] said...

ahahaa..boleh kira bpe pth perkataan sys yana berckp..
terserlah malu mu itu..ngeh3x :pp

Isteri Yang Comel said...

ieb dah tengok semalam itube u alls... sangat sweet, tapi asyik nampak muka cik yana sebelah jer. malu eh.. hihihi ujang tak di alam nyata dan belog adalah sangat berbeza. malu-malu kucen. hihihi

❀Hanim_RosLan❀ said...

sweet couple ar korang ni....

Dayana AZ said...

awww so sweet haha :P!

azureEn said...

haha yana malu2 kuceng plak... tapi duk depan skali. yg tak tau malu sape..??? =P

nabilah_2908 said...

hehehehe...malu2 la CIk Yana...hehe... ;)

wah..mintak washing machine... :P

YanaMIB said...

eh apesal korang tengok??!! huwaaaa~ lari jauh² dalam hutan T__T

lalink7 said...

ehh cam comeell jee..okeyla tue kalau control ayu, nama pun anak dara yana oii..haha

qyqa said...

hahahaha..
dah tgk..
sweet waktu k.yana cubit a.ujang..hahaha

Lya Colours said...

haha yana aku tgk tanpa mendengar suara sebab pc opis aku xdok sound!! takpe balik koje nanti awok tengok ye

Prince Halilintar said...

ala, prince xdpt tgk la kene blok kat opis ni..nak tgk..nak tgk..tgu pas waktu opis hour la..

Azhar85 said...

assalamualaikum Yana..

wah..dah masuk you tube..hahaha..ok la tue...nampak normal je..xde masalah.. :)

P/S: ok la malu melihat video sendiri...daripada tak malu orang melihat video dari rakaman cctv di hotel..eh..termasuk politik pulak..sorry..hehe

Nisa' Pasir Gudang said...

dah tengok ..

cepat2 kawen eh =)

diana said...

tiba2 akak nak tengok pun malu..
belum tengok lagi ni..
malu sebab kamu kata kamu malu..
heheh

Tasha said...

dah tgk dah videonya......fun la korang. sempat lagi tu mencubit ujang. hahahaha.....

betul ker boleh dtg kenduri belah Ujang?? mcm nak dtg je rasa....

Finaz Jaafar said...

sis sungguh comel ! tapi macam pemalu gila2 la..hahahah

aliarosli said...

hahhahhah,comallah akak

YanaMIB said...

@Tasha:: eh boleh je dtg...haha..dialu-alukan =)

Rinna said...

Wahh glamer Yana kena interview ngan BA yer.. malu2 dia yer.. tapi sweet jer uols berdua.. :)

Tasha said...

terima kasih....kalau tak ada apa-apa halangan. confirm I datang. seoga krang bahagia selamanya....amin~

srikandi cinta said...

huhu..cun la kak yana nih.. :)

Liza @ Adzriel AB said...

ha..ha.. nampak dah entry ni tgh tadi. baru ni sempat. mcm tak caya ujang mcm malu2 ye..hoo...hoo. sweet la yana! so sweet!

kekunang said...

yang penting machine basuh harus dibeli rrr...dah beli washing machine harus di blog ok!!! huu...sedey nye tak dpt gi ko kawen...T_T

aneesz said...

elele so sweet.... :D

putri noor syamimi said...

ahahahhahaha!!!!!!!!!!!






gilos. akk yana cumilll

EZAN IDMA said...

alamak sweet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015