Apr 5, 2011

Disney On Ice 2011

Cerita dah basi baru terhegeh² nak update kan..ngeh³...alaaa korang mesti nak tau punya review dari YanaMIB kan kan kannn...hahaha  =P







 ~sekali lagi ucapan terima kasih to Edy sebab bagi tiket kat aku...kenapa dia bagi aku tiket?? baca SINI~    seat bernombor tau...macam tengok wayang gayanya...huhu~  ^_^



~ ini lah ghope stadium Putra...seat kitorang sepatutnya kat L6 (dalam bulatan merah), tapi dak encem takmo duduk situ...tak jelas katanya...so kitorang duduk je kat L5 (anak panah)...bila ada orang lain datang claim seat, kitorang bangun la cari seat kosong yang lain...hehe~




~pemandangan ice ring~







Host ::
Mickey Mouse, Miney Mouse, Goofy dan Donald Duck!! weeee~ ^_^


Comel gila aksi² dorang...suara tak ubah tau! wahaha~ feeling zaman kanak² yu...lalalalala~  (^^,)









 ~Ada 4 cerita yang dimainkan...The Lion King, Cars, The Little Mermaid dan Tinkerbell~





~Aksi-aksi dari  The Little Mermaid~ havoc gila weh tengok dorang menari-nari...pheww...aku join nyanyi sambil berjoget kaoooo...tapi dak encem tak tau lirik...wahahahaha...beliau bukan peminat tegar kartun Disney...so dia duduk diam je lah....pffttt~   =P




~fairy god mother...scene dari movie Tinkerbell...aku tak pernah tengok cerita ni~






~lagu hakuna matata nyanyian Timon and Pumba...jum joget ramai²...yeehaaaa~  \(^_^)/




Kat belah luar hall ada banyak gerai jual goodies and food...yang paling menarik perhatian aku ialah harganya!!








benda² ni dorang isi ais kepal je weh...alaa macam ABC...pehtu campur la perisa² sikit..mungkin bekas tu yang mahal...tapi macam over sangat kan harga tu...?? grrr~   aku teringin juga nak beli...tapi dak encem tak bagi...isk  T_T





~pop corn...tak tahu la berapa harganya...aku rasa mahal jugak nih =__=~







~wartawan TV3 menemuramah pengunjung...dia tak interview aku pun...dia jeling je...
hahahaha =P~




oyeahhh! gambar tuan belog wajiblah interfrem!! muahahaha~   aku sangat berpuas hati dapat tengok Disney On Ice...Overall aku bagi 8.5/10 sebab part tinkerbell tu agak mengantuk...haha....tahun depan kita tengok lagi ye dak encem...bawa anak pulak...eh! tettttttttttt~  v(^__^)"




23 comments:

liyana said...

amboi bestnyeeee... bile la dpt p nih.. hehe

bawa anak? hehe aminnn :)

qasehraihan said...

wahwahwah...nape edy xbg saya ek???hoho

meh baca ni..
ujang cmni x??hehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/04/tips-bagaimana-lelaki-boleh-gembirakan.html

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

perghh...harga goodies dye macam tak berbaloi je...hehehe...


mesti best kan dapat tengok disney secara live...jeles...T____T

Isteri Yang Comel said...

WAH BESTNYER YANA.... YANG LAST TU.. BAWAK ANAK.. LUCU LAH...

MR. SYAH said...

wah! sungguh best yerk...

man yusoef said...

kelihatan sgt menyeronokkan...taun depan bawak anak...kembar kalau bole...HAHAHAHA...

lalink7 said...

ok nak jelesssssssssssssss..uwaaaaaaaaaaaa...hehehehe..nak g jgk la thn dpn..hehe

Prince Halilintar said...

best la dpt tgk berdua...nanti dah ade anak2 lagi la sonok kan...hehe

Lya Colours said...

bawak anakk? tet teret tetettttt

mynameismy said...

wah! besh3!!!

d_tieah said...

Lain kali buat muka gedik.. Baru orang interview.. Hahaha..


Entry Terbaru : Alamak! Video 'Panas' Dah Tersebar..

sahromnasrudin said...

kalau wartawan tv3 tue interview awak..lagi la happening kan :-)

nabilah_2908 said...

yg menag contest dari En Edy tu kan..? hehe..

bestnya..!! :)

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

yana..tak baik la citer ni...tak elok.....................................................................................................................................................................................................................hahahha..sebab tak bawak su sekali...

diana said...

tiket yang menang tu hari ye??
kalau maisara pi ni mesti dia suka..

Tasha said...

bestnyer...... teringin nak pergi juga.tapi u olz dapat pergi free tak pe la~

Mama Gee said...

dr kecik sampai dh tuaa ni tak merasa tgk show2 mcm ni...heheee

Hanis Azla said...

bestnya.. akak tak berkesempatan lg nak bawak anak2.. InsyaAllah, tahun depan pergi bawak anak yer yana..

srikandi cinta said...

bestnya.. kak yana, nnti bila nak kawin? :)

Liza @ Adzriel AB said...

bawak anak kembor 4 pulak... ingatkan yana yang main ais. anak2 tengok mesti syok no.

DuniakuAbstrak said...

anak? cepatnya proses...keh3

putri noor syamimi said...

part bwk anak agak....HAHAHAHAHHAHAHA!!

yatie's EPISODE said...

wohoo. bestnyeee! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015