Apr 18, 2011

My Wishlist as in My Wedding Present =P


"Yana, What do you want for your wedding present? 
See what can i do to fullfil your wish..."

Dapat message macam ni kat Facebook...wallaaaa...terasa sungguh bertuah dapat kawan macam ni...haha....beliau merupakan course mate aku masa belajar...sekarang menetap dan bekerja di Singapore...ish takkan aku nak paw pakej honeymoon kut kat dia...bahahaha~    ai malu lah You Jin~  =P





eh apa nak malu ni, is normal la.
Give me a list of things you want.
i will pick from the list.
ok =)


wahhh sampai macam tu sekali...terus tergamam baca mesej dia...adeh~   tapiiiiiiiii dia dah insist kan, so ai TERpaksa tunjuk jugak lah list hadiah kahwin...ehem..korang pun boleh la pilih list yang mana untuk bagi hadiah...kahkahkah~    yes! ai memang tak malu...kalau malu kompem tak dapat hadiah...betul tak? betul takkkkk?? muehehe~  =P



Washing Machine

Water Heater

Hair Dryer

TV LCD 42" (with HD)

PS3

Jam tangan Swatch

Lesung Batu

Set Perfume

PC

Ipad

Peti Ais

Pakej Honeymoon (hotel yang ada air cond) <<< request dari Ujang!!

Mini Cooper



oke tu je yang aku dapat fikir buat masa ni...bahahaha~  gila demand...!! *apa kau ingat kau artis?!! dem!*  eh tapi ai cucu artis...apa salahnya tumpang glemer atuk ai sekali kan...wahahahahaha~  *panggggggggggggg!*


err korang dah beli ke hadiah kahwin aku?? seminggu je lagi ni weiiii!! argh! pitam! @_@


38 comments:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

ehem...hair dryer tu untuk ape yer..hihi

MissNadh said...

hahaha! mini cooper yg tak bleh tahan tuh.. :p

~Kirin Selama Perak~ said...

amek kau Cik Bulat !
kau nak sangat kan?
pengatin dan letak syarat ni
aku bawa plastik kosong sebab nak tapau lauk ja.
hahaha

KyêrulL said...

HAHAHAHAHHAHAHHAHA.. datang bawak plastik bak kata kirin.. kita tapau makanan kenduri kawen tue jer..

YanaMIB said...

@kirin and Kyerul:: tu bukan bawak hadiah..tu AMEK hadiah namanya..dem yu! =P

tikahmodjaika said...

mesti rajin masak nie...syap lesung batu pun msuk list tuk adiah kawin....terbaek ar kak yana

mizzkechique said...

mini cooper??? pengsannn

CikBulat said...

HADIAHKAN BELACAN JE.

Ujang9897 said...

woi...hadiah tiket hotel la..baru best...hotel ada air kon..!! =)

HonEyBuNNy said...

adehhhh..kena kumpul wit la nak beli hadiah untuk cik yana....pas ne ajdi puan yana dah..ehheh

PC nak..ipad pun nak..hehe

aida4eva said...

hadiah yang common org bagi masa kenduri kawen..

set cawan :)

bley?hihi

Prince Halilintar said...

mak aii..prince gat nk bg mini cooper..tapi xmampu..so mini mini cooper(mainan punye utk baby nnt) ley? haha

aliarosli said...

hhahahahhha,nek duit tak cukuplah nek

macam mana? buat macam kirin ngan kyerull boleh?

hahhahhahahah,nak datang ke tak ek?

nengok dulu lah ye nek, hahhahhahha

liyana said...

lesung batu? hehehe

mynameismy said...

alamak! lupa la nk beli!! duit dah habes cane nihhh..!;P

mOoN said...

nak minta alamat...nak kim hadiah tawen...tapi mini cooper ai simpan untuk diri sendiri jek tau...ngee~

mesti jantung dup dap dup dap kan... hehehe...

kakchik@ella said...

set pepiyum?? wahhhh .. patot la aritu ujang ckp nak pepiyum. kna beli dua set ni. jap-jap .. nak tgk dompet kembung ke kempis. hihi ..

YanaMIB said...

@kakchik@ella:: ujang dah ada pepiyum..xyah beli dah utk dia..bli utk sy je kakkk..muahahahaha~ =P

ஐ๑makdara TERdiva๑ஐ said...

kalo akak bagi mini cooper ok dak???

ala..baru 9.90 jer.. :)

Aku Ibu Muda said...

lesung batu mampu lah nk bagi, tp yana dh advertise ni kang berderet pulak dpt hadiah lesung batu...wakaka

ieda said...

yeyayayayya yana nak kawin dah ! .. lagi seminggu .. ekekke

ermm wah banyak tuu .. akak rasa dia wajar bagi lesung batu tuu ekkeke kasi pandai masak :))

♥sophie♥ said...

ujang nk air cond jew ! hahaha

redza said...

ma aiii demand...buleh botak nih

mahirahnazlim said...

meh kak yana punya alamat . hadiah trbg dr labuan ni duploh karton coklat boleh tak ? satgi nak hntr MINI min cooper hehe :) bwk3 bersabar ye kak yana hehe

Epal Hirata said...

haiyaa...wa mampu bagi model lesung batu je kak yana oi..
nt wa bg ek akak..hehehhehe...

Lya Colours said...

bagi dapur gas la.haha

lalink7 said...

amboihhh tak hengatt giler adiahh....huhuhuhuhu...sabo je la yana..hehehe..kalau ade, ade la yee..hehehe

MamaEma said...

nanti akak bawak lesung batu yer...hehehe.... tunggu ujang pos kad dulu...kan sesat barat pulak nak pergi kenduri ni....

My Aisy said...

pergh...den leh bagi lesung batu jek...hehehe

il ya na said...

skali 10 orang bagi batu lesung. hehe dah leh bagi sedara mara sorang satu.

diana said...

lesung batu yang paling mahal tu..
agak2 berapa orang nak hadiahkan dia lesung batu??
heheh

d.e.e.n.a.YAYA said...

lesung batu??haha..ape la kak yana nie..mintak arr blender..hehe

yatie's EPISODE said...

haha. i nak bg bukan dlm senarai lah. nak lain dr yang lain. awww! haha

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

wah lesung batu pun mintak tu...
cayalah...
hehe...
(n_n)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tudiiaaaa...

sakan nowh hehehe....

Ct Arina said...

melampau mini cooper! haha =D yana, majlis bile tarikh?? tingin plak rina nak g!

miss nina said...

lagi seminggu eh? dah tak lama majlis yana. moga selamat2.
amboi dia, siap ada list hadiah tu :)

Hazrina Erin said...

mini cooper mintak kat ujang~:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015