Apr 26, 2011

Hiasan Meja Makan~



Buku menu...
Idea dari Mak Onga...well beliau ialah wedding planner aku *wink wink*
One side letak senarai menu untuk kenduri *banyak jugak la menu aku sebenarnya...muahahaha~*
Lagi satu side letak gambar² pre weds...pheww...meletop kaooo!!
Cantik kan?? cepat cakap cantik!! grrr~


Buku menu ni akan diletakkan di setiap meja makan tetamu...
Keliling buku ni akan ditabur dengan kelopak² bunga sakura...wow! *bayangkannnn~*


Bakal² pengantin yang mahu tiru idea ni, sila lah menghadirkan diri ke majlis saya pada 30 April 2011 di Dewan PLPP Sg. Merab, Bangi...hari Khamis nanti baru aku publish map ye...hehe~  ^_^














p/s:: gila la entry aku sekarang semua pasal persiapan kahwin je...annoying tak??  =P


38 comments:

mizzkechique said...

huhu..xdpt tgk yana.. jumaat ni blik kg dh...

nusha said...

cntek2!!

slmt pengantin baru..

DuniakuAbstrak said...

tak, aku tumpang gembira..

aDisH.sHidA said...

bunga sakura..mesti sunah suka...shida pun suka...dapat rasai kemeriahan dr jauh...

Cikziee said...

Woooww!besttnya..mesti meriah majlis nanti..
Selamat pengantin baru kak yana :)

mas saari said...

hai yana;
ujang ada jemput akak utk kenduri 2 mei... akak dtg kat sana je ok!

Isteri Encek Bard said...

wa sweetnyer

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

WAH..MESTI MERIAH KAN!!! XSABAR NAK DTG NI!!

FariehanIbrahim [LBC] said...

pergh! keeelas gtu.. :DD

wanda arry said...

cantek..nanak guk

nabilah_2908 said...

weeehuuu....grand gitu... ;)

eh tak jemu lah....seronok ikuti cerita org nk kawin ni... :)

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

wow...ekslusif la wedding akak nanti...^_^...

doa dari jauh je laa nampaknye...:)

liyana said...

waa bestnye.. tp xdpt nk dtg, mber pun kawen trikh yg same.. :(
ermm nt upload pic byk2 yer.. :)

lea said...

wah..siap ade buku menu lagi
dh macam pergi dinner lak

!✿❤Cik Izan❤✿! said...

woww...cantik..cantik...xper yana, mesti semangat, semangat...lagi 3 hari tu....akak plk yg berdebar...^__^

MamaEma said...

begitulah adat orgh dah nak kahwin...hehehe

POSH76 said...

mesti kelassss wedding yana ni...

kakchik@ella said...

so jeles lah sbb tk dpt dtg. huhu .. nnt updet kt belog eh, kc nk gak tengok. hihi ..

redza said...

ni yg rasa nk kawen laju2 nih

Mek Norfa said...

tahniah... lawa

marish sha said...

sha pun excited jugak nak tunggu sabtu ni , tak sabar nak ke sana .

eyjalukman said...

bestnyee ,
nk khwen jugak ! hahaha

makdara TERdiva said...

suka..suka.. :)
kreatip idea tuh! napa eh dulu2 tak terpikir nak buat semua tuh? ishhhhh!

♥.::cintabunga™blogspot::.♥ said...

wah²... swonoknyer die... ;) heheh..

Cik Bunga dapat FREE lagi, ahaha... jangan jeling cik bunga eh kalau JELES, heheh

diana said...

biasalah tu yana..
mood pengantin baru tu kena ada..
baru la muka berseri2..

nak kawen ni jangan kerap
sangat keluar umah..:p
petua orang dulu2 la..
masa ni darah betul2 manis..
silap2 kena kencing manis pun boleh..
hahahah

ieda said...

x sabar akak nak tgk dari jauh nie .. nanti jgn lupe ipload banyak2 sikit dik .. sure meriah kan :)

Prince Halilintar said...

prince tgk gambar je la nnt..tunggu yana post kat blog..

Ct Arina said...

alaaa jelesnyeee rina x dpt nk dtg! sob sob T_T

alyaaboolat said...

wah..tumpang gembira untuk yana :)
bile agaknye turn kite ea?eheee

Ujang9897 said...

wah cantik...nk curik la letak dkt umh lelaki..hee

.................cP~ said...

salam..

semoga semuanya berjalan lancar..teringat masa tolong majlis nikah kawan.. den pun terasa debarannya..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

wah...semuanya perfect!!
xsabo nak tgk picca kawen yana..

☆┌─┐ ─┐☆
☆│▒│ /▒/
☆│▒│/▒/
☆│▒ /▒/─┬─┐... HYE!! HYE!!
☆│▒│▒|▒│▒│ ..PEACE....
┌┴─┴─┐-┘─┘
│▒┌──┘▒▒▒│
└┐▒▒▒▒▒▒
❤salam singgah dari mummyweiyda❤
❤eppy blogging ya!!❤

Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

mynameismy said...

jeles...-,-'

LittleGurl said...

nice sangat!!! kalo pegi majlis kawen tu kena bawak adiah x? ngeeeee~

HonEyBuNNy said...

ne yg xsabar nak tengok wedding cik yana neh...

nanti cepat2 upload tau gambar..hehe

yatie's EPISODE said...

yeay2! akak dah nak kawinn! hehe

shah-kayrul said...

mesti sweet jer kan majlis tue nanti..tak sabar nak tengok gambar2 cantik wedding nanti

lalink7 said...

kalau ckp annoyying bleh? hehehe =p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015