Sep 9, 2011

Mutiara Kata (Part 8)



Apabila kita sendiri diuji dengan apa yang sering kita dakwahkan,
itu petanda Allah sedang mendidik kita agar
MELAKSANAKAN apa yang kita perkatakan....

Bersyukurlah kerana Allah masih sudi mengingati kita,
dalam usaha kita mengingati manusia!!




Jadi jangan mudah putus asa dan moral down...
teruskan membuat entry² teguran dan ingat mengingati walaupun diserang haters ye kawan²!


yeyyy!  v(^___^)






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

11 comments:

al_hakim said...

yeay!hehehe

Adylia Qarissa said...

betul betul betul...

Aku Ibu Muda said...

teruskan berdakwah!

P/s: bila buleh gi raya ke rumah yana ni :)

eliyaezlinalias said...

teruskan usaha murni itu....
selagi dakwah yana tu dibaca/dipraktikkan/mengubah insan lain kearah kebaikan selagi tu yana mdapat pahala/manfaatnya
amin~~~~

Anum said...

betul2 jgn mudah putus asa
berusaha selagi berdaya

kakchik@ella said...

hehehe .. btl3.

POSH76 said...

yess tak mau down2...lantakla apa org nak kata...yang penting semangat tetap diteruskan

Lya Colours said...

setuju !

mas saari said...

betul tu yana...akak setuju!
biar pilah dengan haters tu..

aimie amalina said...

weeeee
iye kak!
itu harussss
lagi bersemangt kan!
hehehe

Prince Halilintar said...

betul tu..kite mestilah sentiasa ingat pada Allah pada saat senang atau susah..jgn time susah je kite baru nk ingt kat Tuhan taw..renung2kan dan slmt beramal...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015