Sep 10, 2011

Moh lerrr Kita Beraya~

~aku dan mak~


Raya kan sebulan...haruslah penuhkan aktiviti harian dan mingguan dengan beraya dan memenuhi jemputan rumah terbuka sedara-mara dan kawan-kawan...tapi kalau tak cukup puasa mana boleh raya sebulan..kehkehkeh~  *mentang-mentang tahun ni berjaya puasa sebulan....berlagak lak...ngeee~*  =P


Destinasi hari ni::

Saujana Impian, Kajang - Kajang Utama - Semenyih - unknown (main terjah je kut nanti)



Ada yang buat rumah terbuka?? nak aku tolong habiskan makanan kat rumah korang tak?? muahahaha~ =P







Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

9 comments:

Myra Jay said...

Mai la jalan2 kat Penang ha..
Leh mai beraya rumah cheq..hehee

msredcheesecake said...

nak pegi open haus la ni...tapi dapat g satu je...mr bf keje..

mas saari said...

wah...banyaknya open house!
akak duduk kat rumah je dari pagi tadi, tak ke mana pun! huhuhuuuu

THE LEKAT LEKIT STORY said...

bagus la Yana blh penuhkan sebulan puasa & xde alahan teruk.. apapun slmt hr raya maaf zahir & batin

eyjalukman said...

wahh kak yana bestnyee gi berya . tahun ni kita tak rasa pun suasana raya tu sngt taw . huuu T___T

mOoN said...

hari ni raya pertama moon kat sabah... waaa,, agak sedih jugak... rindu nak raya ngan family... huhuhu

aimie amalina said...

weee
selmt jenjalan akak!
selamat beraye la yeee..hihihi

mynameismy said...

santek bajuu...;D

bile lah perot tu nak membolatttt hehe

nabilah_2908 said...

sampai skrg masih lagi rancank jalan raya yer.. :)

sy minggu pertama raya je la rajin jalan2 terjah ruamh sedar mara...

lepas dari tu...kehidupan kembali normal... :)

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers