Sep 7, 2011

Wordless Wednesday #8 | Contagion

 terima kasih Mejah bagi tiket~













2/5 bintang


zzZZzzZzzzzzz~







Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

21 comments:

Anum said...

tgk gmbr cm best
tp dua star je

nabilah_2908 said...

tak besh le tu....huhu...

Aku Ibu Muda said...

masuk panggung utk tido kannn

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

kalau kakD skg dah tak merasa la nk tngk wayang dgn ank dara akak tu....

mas saari said...

kalau 2 star tu mesti tak best kan?

liyana said...

kihkihkih 2 bintang je :D

^^nu[dd]yra^^ said...

2 bintang ek??? x best ler tu~

Prince Halilintar said...

macam boring je cite ni..

hazman aka species1980 said...

aku tahu citer nie tak best sebab tu la tak join contest....hahahaa....HANTU BONCENG syiok wwwoooo

mOoN said...

hantu bonceng ok tak?

aimie amalina said...

aiyaaaaak
cite cam best
tap npe bintg sikit je?
hehehehe

POSH76 said...

tak bess ker citer ni...kasi sikit jer bintang tu

MamaEma said...

lentok kat dalam panggung ni

MR. SYAH said...

mcm xbest je maksudnyer.. hahah...

diana said...

mujur tiket orang bagi je..kan??
hehheh

Farhana Jafri said...

laaaa 2 je?? trailer gmpak kot! bru je nk g tgk.. cncel la klau cmni.. nk tgk apollo 18! hek3

mynameismy said...

2 je? mesti xbeshh..;D

Finaz Jaafar said...

hahaha..konpem bosan kan..klo kte smada tido dlm wyg tu or kua jeh..hahaha

zuwaidah said...

sebab yana tertidor dlm panggong ler, tu sebab 2/5 je hehehehehe

hamzah ian said...

2 bintang? nasib baik aku duk kampung lagi.. haha

ina said...

2 bintang je? br ingat nk gie tengok weekend nie!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015