Sep 26, 2011

Duit Raya Lagi...! hoyeahh!



weewewewewewe~  dapat duit raya BE dari Nuffnang...ngee~
eh kelmarin kan masa pergi beraya rumah paksu dak encem...
dia bagi kitorang duit raya jugak...
RM10 sorang pulak tuuuuuuuuuu...wallaaaaa~
so total duit raya tahun ni RM14 lah...yang RM4 tu tok sedara bagi [baca SINI]  auwww~
mak bunting dapat duit raya...siapa tak peghakkk kannnn?? hehehe~  =P


errr tengah blurr sebenarnya nak bebel apa kat blog hari ni...errrrr~  @__@
lepas makan nasi lemak baru datang idea kut...
jemput makan sume! nyum nyum~  (^^,)






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

25 comments:

mas saari said...

seronok gak kan dah besar2 dapat duit raya...heheheee

Lya Colours said...

aku pon dpt duit raya hoii
mak bapak bg je la.hahaha

Aku Ibu Muda said...

pd firasat dan pengalaman akak, lepas bergelar mak buyung tak dpt lagi dh duit raya, melainkan dari suami je lah...hehe

yuyu Zulaikha said...

bak rm14!!! duit raya untuk saya.. huhuhu :P

Aida Azryn said...

dapat duit t,jgn lpe belanja aida makan. :P

Cik Bambam said...

duit raya saya dua hinggit jek.. ehhehe

hazman aka species1980 said...

hurmm....aku perasan gak la lately nie... blog ko slalu je dapat BE yekk....

MamaEma said...

duit itu utk anak dalam perut tu

eliyaezlinalias said...

insyaAlah tahun depat kutip duet raya utk anak plak ehhhh!

Anum said...

best2 tahniah2

kakchik@ella said...

KC pun merasa gak duit raya (dari encik boss). Hihi ..

BeloG MTT said...

Waa syoknyaaaa !

POSH76 said...

Ini mmg rezeki baby...bessnyer

Rozuan Ismail said...

amboi,dah besar pon dapat duit raya gak ke?

mOoN said...

laparnya~~~

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhh congratssss

Mr feckry said...

nak jadi mak cik pun dapat lagi

mynameismy said...

ceh. jadi la drpd tade kan.. haha

Finaz Jaafar said...

hahaha..jeles sungguh ngn sis ni..kte nye nuffnang tak sekencang itu ok..almklum, xrmy yg baca blog kte..hik

Cik Azizah said...

tak acik ni..jijah yg budak lagi tak de langsung duit raya...huuuu :(

diana said...

akak pun ada satu....
tu yang rajin bw hari2 tu...
hehheh...

Rtp Farra Arisha said...

happy ya dapat duit raya lagi..hehe.

Prince Halilintar said...

rezeki baby tu..sbb tu dpt duit raya..hihi

Nyamuk Terbang said...

fuyoo dpt BE lg

cikida said...

wahh,,alhamdulillah..:) nk ckettt,heee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015