Sep 4, 2011

Contoh Suami Mithali



Semenjak-menjak ai preggy ni kan,
dak encem bukan main gentleman melayan aku...
oh beliau bukan lah seorang yang gentleman mahupun romantik...bahahaha~
tapiiiiii sejak ai preggy ni wahhhhh bukan main riso takut ai jatuh tersungkur ke hape...
pegang tangan erat-erat yuuu....kehkehkeh~
errr lagipun aku memang ada sejarah jatuh tangga kat shopping mall...adeh~ baca SINI~ =.=


tadi kitorang pi shopping barang-barang rumah kat Alamanda and Jusco Equine...
segala barang yang dibeli tu dia angkat sorang...phewww~
ai rasa yu sangat macho lah bila buat macam tu yanggggg!! rawwrr~  =P
kalau macam ni rasa nak mengandung setiap tahun...boleh??  kahkahkah
*masalahnya kau sanggup ke nyahhh?? grrr~*


so kepada kaum lelaki...
tak rugi pun jika anda-anda berbuat baik kepada kaum hawa...
nanti kitorang mesti belanja eskrim paddle pop...lalalalalala~  v(^___^)"












p/s:  percubaan bermalam di rumah sendiri...pffttt~  semoga lena tidurku malam ni...huhu~





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

15 comments:

aimie amalina said...

waaaaa
untungnye kak yana..hehehe
nak kawen awai gak la..hahaha =p

DeQdEq said...

bertuah yana....ujang jaga yana elok2 tau...

deqnoor said...

wish 2 hav sum1 gentleman like him. huhu..

CikBulat said...

jap ! asal ujang mcm kurus? #taklehterimakenyataan bila sigemok ujang tu kurus. (maybe sebab isteri men'GEMOK')

Cik Kamoo said...

boleh dijadikan contoh nie...hehehe

Cik Asma BLuppy said...

wah... ujang sweet woo... haha

ieda said...

alhamdulillahhhh :) harap kerajinan tuu sampai yana dpt anak ramai nanti ekekke :)

dikkk ko tahan ke tiap tahun dikkk jgn mainn dikkk kang nangisss huuhu :))

Mr feckry said...

gua ngan nono selalu je pegi alamanda dengan jusco equine..tak pernah nampak pun muke mamat yang bawa beg plastik ni..kalu jumpe wa nak soh angkat yang wa punye sekali

Lya Colours said...

wow tomantik nyee ujang

Aku Ibu Muda said...

wahh..yana dah berpindah ye...best2...bila nk buat hse warming :)

aizamia3 said...

patutler pegang erat.. takut jatuh ghupenya..

wah.. dah start dok umah baru.. tahniah.. best2.. ;)

liyana said...

auwww! beruntung yana, hehe :)

hazman aka species1980 said...

hurmmm....nak gak rasa orang belanja aiskerim paddle pop pop pop....keh3x...

Finaz Jaafar said...

halohh cuweetttnyerr Ujang..hahah..yang psl kak yana jatuh tu kan kte prnah baca tahun lepas masa selongkar blog kak yana..hee~

nabilah_2908 said...

ala..ala..bagus la mcm ni... ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015