Sep 8, 2011

Nuffnang Premier Screening | Apollo 18

 
terima kasih lagi sekali Mejah sebab bagi tiket free kat kitorang...rajin² la balik kampung selalu...lepas tu bagi lagi tiket wayang free kat kitorang eh...kehkehkehkeh~  =P



kelmarin collect 4 tiket free, so dapat 4 badge Nuffnang...semalam pun collect 4 tiket...2 tiket Mejah dan 2 tiket untuk Jamar...dapat lagi 4 badge...so sekarang beg aku penuh dengan badge² Nuffnang...tu belum campur badge yang aku dapat sebelum² ni...ngaaaaa nanti nak kena beli satu kain besar lah, letak semua badge² Nuffnang kat situ, lepas tu gantung kat dinding rumah...mesti comel kan...hihi~  =P




Alkisahnya semalam kami laki bini tengok wayang cerita Apollo 18 kat KLCC...*oh takde aksi² kapel stim...hahaha~  tak tahu lah kalau aku yang tak perasan kan...ngeee~  =P*  Movie ni ala ala dokumentari...macam kisah benar yang dilakonkan semula gitu...ada part suspen dan seram...wuiii bila part seram yang terkejut tu, kaum hawa siap jerit² bagai...tak percaya tanya Jamar...hihi~  =P









Kesimpulannya aku bagi 3/5 bintang untuk movie ni....erm aku kurang minat movie² fiksyen ala ala dokumentari nih...cerita dia oke je...jalan cerita pun oke...aku takde pulak menguap banyak kali macam tengok cerita Contagion tu kan...huhu....cuma kalau diberi pilihan aku prefer beli cd cetak rompak je tengok movie ni kat rumah...tapi tu cuma pendapat aku...peace!  v(^____^)"








"Ada sebab mengapa manusia TIDAK menjejakkan kaki ke bulan lagi..."


nak tahu sebab apa?? sila lah tonton movie ini  ^__^






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

20 comments:

Adylia Qarissa said...

nuffnang sangat lawa :)

deqnoor said...

Yana ada semalam? xnampak pun!!! huhu... & i xdpt badge nuff pun smlm. sobsob... :(

Cik Azizah said...

akak banyak bagde tu..ape kata derma 1 kat jijah..muahaha ^^

Aku Ibu Muda said...

cemana nk dpt badge tu yana?

Finaz Jaafar said...

kte de satu je badge nuffy tu sebab dlu ms kte jmpe tu kte tak amik kak..ms tu 1st time..xtau bole dpt..grr!

eh, cte ni mcm sgt bosan jeh..hgahaha

Anum said...

macam mane nak dapat ya

nabilah_2908 said...

sebab ada alien eh kat bulan tu..? ;)

kayrul-shah said...

tengok gambar kat situ pun dah bosan..mujur la tak g tengok

hakamah hamyadi said...

bnyak nye badge...macamana dapt 2....hehehe...kita download jela cite omputeh...pastu tgok kt laptop..hehehe

aimie amalina said...

huwaaaa
bile la lagi nak g tgk wayg nih
byk cite bru nih
huhuhu

Lya Colours said...

weh aku dah lama x dpt BE nuff. nyampasss

POSH76 said...

me too tak minat citer camni...mau titon ni kang...tapi Mr Y suka...bessnyer dapat tiket free

POSH76 said...

me too tak minat citer camni...mau titon ni kang...tapi Mr Y suka...bessnyer dapat tiket free

hamzah ian said...

nasib baik tak pergi.. hahaha

Nyamuk Terbang said...

errkkkk nak g ke x ek tgk
tkt melayang duit kalau crta xbest
sbb dh 7483783 juta kali dh duit melayang sbb tiket wayang
sobs sobs

mynameismy said...

grrr asal free je die y dpt! grrr

mas saari said...

lamanya dah akak tak tengok wayang!
yana syoklah, asyik dapat tiket free je... jeles akak!

ILA HonEyBuNNy said...

nak jugak tiket free...hehe.

nuffy mmg baik hati la..wink3...hehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

kemain ! ^^

hazman aka species1980 said...

orang kata tengok smurf lagi best .....keh3x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015