Sep 28, 2011

Wordless Wednesday #10


agak² siapa yang drive?? and kat mana?? hihi~  ^__^







Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

23 comments:

qasehraihan said...

eh yana...ada dua gear?????
sape drive ni??yana ke??huhu

fazrulnoor said...

baby yana ngan ujang kot

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Akak tahu!!!!! Yana drive dan di kelas memandu!! betul tak? hehehe

mas saari said...

yana lah ni...kat driving school kan?

Isteri Encek Bard said...

yana drive ker nie

Mama Hanim said...

kt driving school tu kot..hehe..

YanaMIB said...

hahaha driving school mana lah tu smpi bwk toyota 4x4 WD =P

nabilah_2908 said...

tentu2nya Yana yg drive kan...?

kat mana....4x4WD..mcm nak masuk hutan je...tk pun masuk kawasan pendalaman...huhu...

tempt..? no idea la...time Yana gi sarawak kot...tk pun kt Sabah.. :)

zuar said...

kat belakang rumah yana ni,.haha

Alin Marlini said...

mesti kat kedai keta..tgh test kete...hehehhe

kakchik@ella said...

KC takmo teka. CIk Yana,, sila jwb dgn segera.

hazman aka species1980 said...

yang drive ramai tahu cik yana preggy yang bawak....tapi gayanya macam nak pergi berkelah jee...tak pun pegi tengok site...

eiela said...

tuan blog la yang bawaknya. lokasi, tak tau..

Cik Asma BLuppy said...

aiks??? pelik tu...haha

Prince Halilintar said...

ni naik hilux ke? siap ade gear bukit lagi tu kan..mesti kete 4wd tu...prince pernah la jgk bawa hilux tu sekali..

Lya Colours said...

malas teka. otak blur.haha. bgtau je la yopppp

diana said...

cer bagi tau kat mana...
hehehehh

Adylia Qarissa said...

yana drive toyota hilux...ujang duk sebelah :D

Cik Azizah said...

besarnya kete..takut nak bawak! akak yana dah la kecik je orangnya..berani betol yer..

aimie amalina said...

akak yanaa!
(padahal dh bce entri yg 1st kat ats tu..hahahaha)

Anonymous said...

mesti kat borneo nih...hilux banyak blah sane.

nazirulhazwan~ said...

ceh, kete murah

aizamia3 said...

semua jawapan ada kat atas.. sila pilih yang mana berkenan.. hikhikhik..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers



Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers