Sep 20, 2011

Yana Gangster dan Yana Boyot =)


Baiklah, entry ni kira entry terakhir cerita pasal wayang dan artis...atau mungkin juga second last...atau 3rd last...errr aku ada lagi 5 bulan sebelum bersalin...kalau tengok wayang sebulan sekali, ni kira entry preview yang ke-5 terakhir lah...boleh??  (-__-")




Terima kasih MIG bagi badge yang comel ni...Yana as in Yana Samsudin...salah seorang watak utama dalam filem Bini-biniku Gangster...bagus jugak bagi badges tulis nama "Yana"...tak payah la saya susah payah nak buat badge sendiri...bahahaha~  =P


eh lain kali bagi lagi badges² macam ni tau...asyik tengok badges Nuffnang je...nak jugak kumpul badges company lain...  v(^__^)"



Yana Gangster dan Yana Boyot...kehkehkeh~  eh aku nampak pendek sebab Yana pakai boot gangster daaaa...ada la dalam 2 inci kut tinggi heels nya...grrrr~  tunggu la baby ai dah keluar sok ai angkut dak encem pi soping kasut!! nak tinggi mana? jenis apa? semua ai sebat! ngaaaa~ *pitam!*  Nisa Kay pun dah berjaya hasut aku untuk soping kasut...haha fine! fine! 5 bulan je laghikkkkk...~  =.=



Aku pernah baca kak RM cerita pasal Yana Samsudin dalam blognya dan sekarang aku pun nak bercerita benda yang sama...she is sooooo damn sweet! serius! takde bodek² hokay! bukan dapat apa pun aku bodek beliau...ye dak?? haha~  saya sangat kagum dengan sikap ramahnya *tiba² tukar kata ganti nama jadi saya*  walaupun diterjah wartawan dan bloggers, dia layan je lah both parties dengan elok dan tenang...yelah wartawan sibuk nak interview...kitorang bloggers ni sibuk nak amek gambar...huhuhu~  tahniah sebab awak dah buat saya TERminat dengan awak...tiba² nak jadi fans boleh??  v(^___^)


"Yana" lain yang aku jumpa malam tu ialah cik Yana Yassin...wewiittt wewiittt! alaaa gambar dengan Yana Yassin takde..iskisk pi la terjah blog dia kut kut la ada tersesat gambar aku...huhu~  nice to meet you Yana Yana sekalian...nanti ai dah bersalin meh la datang jumpa anak ai...kut la dapat kenan kecomelan dan ke-sweetan u kat anak ai...ececeeee~  =P






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

27 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhh Yana bertemu Yana.. dua2nya sweet.. dua2nya gorjeousss =)

Liyana said...

hehe, due2 yana ye, kita pun yana jgk, lalala

cite ni best ke? :)

Anum said...

bestnya layan wayang je ek

qasehraihan said...

woooowww...bila yana peggy dengan dak encem boyot lak nak blako..asek tgkap gmbo ngn plakon..xkan david xbkenan???hehehehe

http://qasehraihan.blogspot.com/2011/09/ada-ketikanyakerana-dia.html

Lya Colours said...

mung pon macam retis dah yana oi

mas saari said...

Yana Samsudin memang comel dan cute kan? Yana MIB pun cute gak! heheheee

!! YaNa YassiN !! said...

yeaaah,.. mari kita buat geng 'YANA' plak,.. hahahaha !!! batch dah ada, ekekek

Isteri Encek Bard said...

dedua cute... berseri muka yana time pregnant nie.. tapi nampak cam chubby sket....

nabilah_2908 said...

hahahhaa....dah agak dah...

ala..sebulan sekali...ok rasanya... :)

yupp...Yana sangat sweet lagi comel..mula minat pada dia masa dia berlakon cite Siti Kelembai...

wah...lepas ni boleh buat Kelab Yana...kumpulkan seberapa ramai yang bernama Yana... :)

Aku Ibu Muda said...

akak kesan ada triple yana di situ :p

Prince Halilintar said...

Yana artis dan Yana blogger..

prince xsabar nak gi tgk cite ni..best kan..

eliyaezlinalias said...

yana...........!!!!!!!!!!!

POSH76 said...

orang nama yana ni mmg baek2 belaka kot...bagusla kalu retis tak sombong...minat dgn lakunan dia

LittleGurl said...

mmg pom yana kalo blakon memang best gila! sempoi. kat luar pon sempoi apatah lg kat dlm film.

ok ok lepas bersalin nanti yana sama ujang pulak blakon dgn baby. tajok 'laki,bini gangster' hahahahaha

Anonymous said...

waaa....syoknye...
tp mane komen pasal filem ni...?
best ke x..?

kayrul-shah said...

Dua-dua yana dah bergabung..hehehe

Un Phat Lee said...

dem.nak gak weyh.grrr....

Finaz Jaafar said...

seyes jeles ! kite dah la minat Yana Samsudin ni..huahuahuahua...~

aizamia3 said...

jeles... hikhikhik..
seyes dia memang comel.. ;)

wanda arry said...

xpe..nt pkai heels tiga inci punya taw

mynameismy said...

ngeh3... lum nmpk boyot lg pun...comel je..;)

Nisa Kay said...

whoaaa jomm soping kasut! hahahaa

Amirah Adnan said...

single yana.. married yana :)

hazman aka species1980 said...

HURMM..... tapi kan aku rasa kalu ko tengok WAYANG KULIT tak jadi masalah kot....wakakakaka

Cik Azizah said...

kak yana bertemu kak yana samsudian..bestnya..terasa popular kan kak..hehe

Mama Gee said...

erkk..so review filemnya mana??
hehehe sedap tak cerita tu..

Mr B and the geng nk pi tgk citer tu mlm minggu nnti...tetiba ajak tgk citer melayu...pelik betoi...nak tak nak kenalah ikot...

eyjalukman said...

hee org nma yana ni mmg sweet2 ke ? hihi ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015