Jul 28, 2011

Jom Tukar Profile Pic. Facebook!!


Ni gambar profile pic FB aku sekarang...
amek dari FB IR...
dah dia bagi amek, aku amek la kan...hahaha~  ^__^


ku kira IR ni peminat game Angry Birds...
aku takde la minat mana pun...
tapi sebab gambar ni comel sangat!
well sesuai la dengan ai yang memang dah sedia comel..
*eh TERpuji diri sendiri...lalalalalala~*


Kat FB sekarang macam² jenis profile picture ada...
tapi semua bertemakan Harimau Malaya lah kan...
nampak kuningggggggg jeeee...kehkehkeh~
*bukan ke satu ketika dahulu warna kuning adalah ditakuti ramai?? oh tettttt~* =P


eh IR, mintak halal lah dengan entry ni ye...haha~
macam seronok lak sebarkan gambar comel tu *wink wink*  ^__^


HIDUP HARIMAU MALAYA!!!!!


p/s:: angry birds tak boleh mengaum kan?? abeh nak buat bunyi apa eaa?? (-__-")






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

18 comments:

mynameismy said...

dah tukar dahhh curik IR punye jugak haha

liyana said...

haha comel2, nak kaler pink boleh tak? =..=

Mr.Baiz said...

saya amek yer?nak try isi kat fb p;rofile

Izamir Ridzwan said...

hahah sape request kaler pink tuh.. xleh la.. home jersey team malaysia kn kaler kuning,,

Finaz Jaafar said...

mmg comel tapi profile pic kte skrg pn comel pe berjersey kuning..ngahahahahahhhh~

YanaMIB said...

eh sape nk amek sila sila amek..IR mmg soh amek..mesia punyerr pasal =P

CassiaSiamea said...

buat suara comel~~

A.I.N said...

nak letak pic harimau kumbang leh?hik3

mas saari said...

comellah...
nak tukar jugaklah, cari gambar sat!

Rtp Farra Arisha said...

alaah comelnya angry birds berjersi malaya. hhi :)

aimie amalina said...

hahahaha..
comel gile ahh!
nak jugak...kiki

Lya Colours said...

yauu x sabar nk tgk match malam ni !!
go tigerss

My Aisy said...

yup/...hidup harimau malaya!!!

diana said...

akak tak tukar gambar cuma tambah batch je kat gambar tu..
tapi tak kunin la..
gambo rimau je...
auummmmm!!!

heheheh

amni azmira said...

nice pic tu..nk letak ke xnak ar kat fb.. hee

b a m b a m ' s said...

GO MALAYSIA GOOOO~!!

EHHEHEH

ILA HonEyBuNNy said...

Yeah...

semangat bola..hehe..

ila pun tgh tgk bola sambil berblog..ngeh3..

aida4eva said...

comellll :D


http://aida4eva.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015