Jul 5, 2011

Dapat Tengok Wayang Free Lagi...yey yey! \(^__^)/

Sebenarnya nak update pasal followers...nombor cantik tadi tahu?? tapi tiba² dapat sms dari dak encem...so postponed entry followers malam nanti lah....dan berikut adalah perbualan antara aku dan asbenku~  ^_^


asben:: malam ni tgk wayang tau kat Wangsa Walk...dapat tiket free~

aku:: sape bagi?? Nuffnang or member??

asben:: Maxis bagi...cite melayu...ada Zahiril Adzim berlakon

aku:: Maxis?? u ada join contest pape ke??

asben:: ada, jawab soalan and kasi slogan..minggu lepas kut join...

aku:: apa nama filem tu?? nak try search kat Google~

asben::  cuba search, "awek aku pontianak"


^^

^^

^^

^^

^^

^^

^^

^^

^^

^^

^^

^^

^^

^^

^^

^^

^^

^^




oh filem ni...hahahaha tolong jangan menyampah dengan kami...ramai dah komen kitorang ni laki bini asyik dapat tiket wayang free jekkk...hihi rezeki babe! rezeki jangan ditolak!


Rasanya pelakon² filem ni takde malam ni [baca SINI]...tapi kalau ada syok laaaa bergambar sakan dengan Sazzy Falak yang comel lote...wewiitttt~  eh Sazzy Falak pun ada berlakon dalam filem ni...auww auww~  ^_^


Esok aku review pasal filem ni oke...papai~!


16 comments:

UyaRayza said...

seronoknyeeeee hehehe..review k jgn tak review..igt nk tgk gk cite nie..sbb ade sazzy ehehe

Isteri Encek Bard said...

Alhamdulillah rezeki yana dan ujang, Dear, Sazzy salak ker Falak

aimie amalina said...

heeeee.besnye..bru nk tgk dos week..tap bayo..kiki..papepon..bru nk follow...nice to meet u =.<

halila Ibrahim said...

la .. free lagi .. akak kat utara ni susah la nak dapat tiket free...

Ujang9897 said...

adoi..knp sama entri ni..derm..bocor rahsia awl2

Mama Gee said...

alhamdulillah...dh rezeki...takkan nktolak kan...

tp seriuss tak pernah dgr pun t'tg movie ni...hehee cam takde publisiti jek..

msredcheesecake said...

Cik yana,
Tiket wayang free lagi....next time dpat present2 kan lah kat msred...dah tensen ni jeles....

laskar pelangi said...

fuh! rezeki pengantin baru orang kata kan ;D

mynameismy said...

mencikkkkkkkk!-.-'

Finaz Jaafar said...

fine mmg jeles ! grr

Cik Puan Izan❤ said...

memang jeles sgt2..korang mmg muka rezeki la...

zuwaidah said...

rezeki budak 2 orang nih

Miz Novexx said...

rezeki orang kawen, kena kawen jugak la camni.... heeee :)

kayrul-shah said...

rezeki tue...bukan senang nak dapat tiket free nie....tgk making macam best...tak sabar nak tunggu review dari yana

diana said...

citer kelakar ke ni?

**YaNa YassiN** said...

giler best citer nie kan,.. terbahak2 gelak,.. sempat kita bergambar ngan YANA tadi,.. opss !!! x sempat nak bg URL BLOG,.. teruja nak take picture ngan artis kan,.. hihihihi,...

Memula nampak Ujang dulu, duk Usha mesti ada YANA,... kita duk sebelah ja kat panggung,.. ngeh3x.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015