Jul 11, 2011

McDonald's Promotion #July



Promotion lagiiiiiiiiiiiiiiii!!!

hahahahahahaha

sila rasa bangga dapat kawan macam aku...sentiasa update pasal promosi makanan!! nyum nyum~

Lepas berbuka malam ni, wajib terjah McD...

satu burger untuk supper, satu lagi simpan untuk sahur esok...yeeaahhoooo~  \(^__^)/

cepat² print kupon ni sekarang!! pfftttt~


update::

rasanya print black and white pun boleh...sebab before ni dapat kupon tak pernah ada masalah print black and white or fotostat punya kupon...kalau ragu² baik tanya sendiri pekerja McD kat tempat korang...aku ni bukan lah staff McDonald ye...hihi~   v(^__^)"








p/s::  apesal McD takde banana split eh...?? tsk~ (-__-)

30 comments:

AYuNG said...

agak2, klu beli yg set dpt jugak x?
hehe...

peachippo said...

cara dye kene beli satu cheese beger ke ? pastu baru dapat yg free satu tuu ? ke ade set ?

YanaMIB said...

rsnya bli ala carte..try la ty pekerja mcd..sy pn xpernah guna lg kupon ni =)

Cik Asma BLuppy said...

kak yana puasa ke?
huhu

Aku Ibu Muda said...

konpem ke yana leh print gitu je...

sbb dulu ada yg ckp leh print, smpai2 mcD je tak leh redeem...huhuuu

YanaMIB said...

@ Aku Ibu Muda:: pekerja mcd tu la bengong..ni kupon ke tiga sy pernah dpt tau..xpernah ada mslh utk redeem pon =)

mynameismy said...

weh laju je kalau ade promotion! grrr

diana said...

terima kasih yana..;)

BRO_MONDAY said...

miss yana MIB : yeahhh!!! terjah mekdi jom!!! tengkiu kasi info ni...koh koh koh

Lya Colours said...

tsk tsk
aku adalah mempuasakan diri dari segala fast food

uuuwaaa i mish u mekddiiii

Isteri Encek Bard said...

sedap-sedap...

**YaNa YassiN** said...

udah print dari last week,.. hari ini mahu terjah,... JOM kita serang !!!!

scha ahmad said...

xsabar nak tunggu ntok spicy ciken mcdluxe!
HAHA

nabilah_2908 said...

best la Yana..favorite nih..wat buka puasa sedap gak..

thnks Yana..!! :)

ila haliqa said...

kite pn suka mkn!! jom serang! :D

Myra Jay said...

Sedapnyer doublecheese nie..
My peberet nieh :)

zuwaidah said...

promo baek nih....
banana split is my favourite too

Ms Fai Ayie said...

waahhh...harus pergi terjah McD nih...

jom terjah blog fai
http://fai-ayie.blogspot.com

mas saari said...

baguslah yana ni...
akak dahlah peminat setia mcD ni..heheheehe

laju je tangan tekan print!

suhaili sarif said...

print black n white ke color?
huhu

Cahaya Qaseh said...

kak yana> lau print black n white diterima ke??

msredcheesecake said...

Cik yana,
Sama la kita...org len dah setel ganti puasa kita baru nak buat....chaiyok....

Nampak la kupon mekdi....mata jadi besar....

EZAN IDMA said...

banana pie pon tade. sedppp tuu

azie.azureEn said...

yaaaaaaaaaay suke suke suke \(^^)/

eyjalukman said...

YUMMY ! hee

HonEyBuNNy said...

nak print jugak la..hehe

thanks puan yana...heheh

Scya Lollita said...

since dah habis asasi haritu x makan mcd dah .


tg malim ade kfc dgn pizza je T.T

makdara TERdiva said...

leh jadi duta mcD la pasni..haha!

aizamia3 said...

kalau ai beli tak dan tunggu sahur ni.. berebut dengan anak2..

iLa VaNiLLa said...

sudah beli semalam.. bahahahaha ! aah mmg a larcarte.. kui3.. print itam putih pown boleh tp x leyh kecik2.. dye dah bg taw saiz pown.. terbaek larh.. harga rm6.50 jewp utk 2 beger double cheese.. mmg semalam kenyg tuh jew..


p/s: klu kak yana dh beli pown, ila nak cite jgk.. :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015