Jul 28, 2011

Aksi Gay Dari Player Singapura~!!

** 2nd half time dorang jaringkan gol~




"omg! we scored!! yeyy come hug me!!"


"no! I'll kiss u!!"






OMG! OMG!! OMGEEEE!!!

apehal atas padang pun boleh horny?? ewwwwwww~

tapi lepas dorang dah cium mulot kan, maybe TERperasan dorang ni bakal masuk tv, trus mat salih celop tu apa nama dia Durex ke Duric bak kata abang Ben gitu kan, dia cover dengan kiss forehead cino tu je...apa tah nama cino tu...haha aku mana la tau nama-nama dorang...!! grrr~



Sebenarnya aku tak perasan pun aksi ni...bila tengok status IEB kat FB, aku try rewind balik channel ni tengok aksi time gol tu...haha mujur lah ai pakai Astro Max...boleh rewind-rewind, pause-pause senang nak snap aksi-aksi terlampau dalam siaran langsung macam ni...hahahaha~


Amacam??! stim tak?? stim takk????!!  MIAHAHAHAHAHA~  (^____^)"


oke nak tidur...nite! nite!  (^^,)











p/s::  ai still lap yu very strong Harimau Malaya!! next time cuba lagi oke!  ^__^





Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

37 comments:

forever love said...

hahaha.. perasan je diowg ciun mlut tue.. biasa la.. takde agama

Panggil aku Han said...

Owh Memang Giler...:D

Alya Esprézzo said...

hahahahahaha..pasan gakkk, ntah papeee jeee..description tu terbaik! :P

mynameismy said...

muahahahah... weh thn dpn ade lg ke..-.-'

nur amalina athman said...

dialog tuu..haha..lawak..
hmm..dunia..

i'm ezza haniza said...

wowwww.....gay gay...

FariehanIbrahim [LBC] said...

dengggg! gay giler..euwwww >.<"

hamzah ian said...

hahaa.. terbaik..

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

eeeeuwwwwww pedih mato memandangnyo hahaha

mas saari said...

eeeeuuuwwww...patutlah lembik semacam jer!

cik gold said...

geli betul masz tengok..eeeeeeeee

PinKy MoMMa said...

geliii uuu ;p
masin rasa peluh hahaha

msredcheesecake said...

Dpt gol terus nak klimaks kat situ gak....tang ni tak nak plak acting2 ..... Emo ni kalah...hhheee

fairuz said...

hahaha aku perasan gak tadi. ingat dia cium dahi je. LOL

hazman aka species1980 said...

Memang KENCING KUAT diorang tue....Grrrrr

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

eiiiiyuwwww...menjengkelkan!

Adzriel @ Liza AB said...

ishhh... nak muntah! suka komen mas saari!

My Aisy said...

haha...sangat mengelikan!!!

WiE said...

buat malu kaum jer.. ni namanya singa tak tau malu..

Lya Colours said...

woi durex tuh benda lain. hahahaha

msian tiger i still lap uuuuu

Idah said...

apek wira harimau malaya....bangga gak dgn penyokong m'sia semlm, penuh stadium..

LittleGurl said...

ape best comolot ngn laki? budus~ grrrrrrr kite xpasan lak dye comolot tu sbb camera dr blakang kan. igt pelok biasa je. adoi. singapore bwk ajaran xbagos kat mesia. wakakaka

aida4eva said...

yerrkkkkkkk!

xlalu~

http://aida4eva.blogspot.com

Najlaa 'Aqilah said...

wekkkkkk. rasa nk muntah

aizamia3 said...

tak tengok tapi kalau betul.. pengaruh yang kurang sihat telah di bawah ke Malaysia.. (geleng kepala)

Pyka Rahmat said...

hahaha ini kita dah terperasan dah. musykil juga apa dia buat. haha

oshin-jamel said...

euww..nk muntah!!!wek!!wek!!!

Afikah Aziz said...

euuuuu geli wekkkkk >_<

Fad said...

Yek...stimla yana..muahaha....

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

alamak tak tgok pulak aksi ni..hihi..sebab tido kot..yana su nk link gmbr tu yer

Diana @ bilakukatacinta said...

betul ke? tak pasan lah..pasal malam tdi duk level 3..tak nmpak jelas sgt aksi derang

Cahaya Qaseh said...

sy pun perasan aksi ter----- ni.. haishhh, aptb la singa ni.. >_<

abah khalisha said...

hahahha..yg ni korang nampak je ye

@taufiqhelios said...

hahaa...siod je yana :))

alif haris said...

hahaha gay !!

iqbalhakimi said...

haha..kontroversi2..

liyana said...

igtkan die cium dahi je, huhu goli den, wekk