Jul 14, 2011

Preview Filem Flat 3A


Untuk ke sekian kalinya, tak ingat dah berapa kali kami laki bini dapat tiket free laghikkk!! muahahahaha~  kali ni Jamar bagi...thanks bro! kitorang pergi malam tadi kat Sunway Pyramid...^_^


Artis² memang ada time ni...tapi sebab kitorang datang lewat, dengan prot aku lapar masa sampai tu...tak sempat nak bergambar dengan artis...makan adalah lebih utama ...ngee~  (^^,)




pengarah filem Flat 3A...apa tah nama dia..teehee~  ^_^




Jamar dapat tiket ni dari MIG Online..so kalau korang pun nak tiket free macam ni, rajin²lah terjah dan join contest di MIG Online..aku memang pemalas nak join contest² nih...harap dak encem je lah buat semua tu...apa guna ada asben kan..? bahahahaha~  v(^____^)"


Krew² Metrowealth kali ni macam agak ramah la...bila kami masuk siap greets lagi...

mig:: uols dari mana ye??

kami::  err kitorang bloggers..

mig::  oh bloggers boleh duduk di seat MEDIA

kami::  *what??*  eh takpe kut..sebab ada kawan kat bawah nunnnn~ terima kasih ye...hihi~


kesimpulannya::  bloggers = media!  pffttttt~  ^_^




Barisan pelakon filem Flat 3A...oh David Teo selaku CEO MIG so dia kena lah inter-frame sekali...huhuhu~   




Ermm aku tak tahu nak komen macam mana filem ni sebab aku ni memang dasar penakut! kalau bagi cerita hantu kanak² pun aku takut..haishh...lagipun aku macam banyak tutup mata dari tengok cerita ni...anggap je lah komen aku macam tak boleh digunapakai sangat ye..ngee~  ^_^










Cerita ni seram! banyak sangat part suspen...kamera bergerak slow..sakit hati pulak aku tengok...haha~  eh dak encem pun menjerit daaa...aishh kantoi di situ   =P


erm aku bagi 4 / 10 bintang je lah...hihi  sori..aku memang tak suka cerita seram...better korang tengok review dari orang lain lah...meh aku bagi suggestion::  ^_^

- Farhan
- dak encem
Jamar
- Hazman


Aku busy sikit hari ni..petang nanti try blogwalking ye...buhbye! ^_^


23 comments:

Anum said...

bestnya dapat tiket free
hahaha

Syafiq Rosli said...

hehe untg la ada dak encem awak tu..kekeke

mOoN IzzaN said...

bestnya...x sabar nak pindah semenanjung..kat sabah xdak sapa nak bagi tiket free... :p

hakamah said...

hehe...kita pn xsuke tgok cite seram...mst tutup mata

mynameismy said...

MIG online? contect kat mig online? xfhm...

beshla korang slalu dpt tiket free..-.-'

Lya Colours said...

oo aku mmg pemalas nak terjah2 wayang ni. so mengharapkan download movie je. kikikiki

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

Thanks ltak link sy...hehe...

uiks...yana n yani sama2 tutup mate la yerk semalam.... adoiyai...

nasihat utk laki yg bawa gegurl nak tgk citer ni kalau ley...

-ambil hp die awal2...
-semua kelengkapan utk die tutop mate die...
soh die tgk gak sampai abes....

hahahaha!...bapak kejam....

tq yana.....

mas saari said...

bestnya yana...selalu dpt tiket free!
akak byk lagi movie tak tgk ni... selalu takde masa!

Finaz Jaafar said...

cerita seram melayu selalu tak seram pun

EZAN IDMA said...

cm tak best je hehe

Mr feckry said...

blogger same dengan media ek

nabilah_2908 said...

pergh...blogger di samakan dengan media la...huhuhu... :)

Adie Achim said...

Blogwalking..
NIce blog! preview yg bagus!
Follow awk.. follow sy balik ek. TQ!

Renee Meow said...

seram eh? kalau lagi seram dari karak i nak tgk.. sbb karak xbest (my opinion ler) hahaha ;p

Prince Halilintar said...

wow..bloggers same taraf dgn media..hebat..hehe

bestnye dpt tiket free...

diana said...

seram sangt ke???
akak pun tak berapa suka tengok filem seram..
berat kepala..

:: Mrs.Eady :: said...

x tgk citer hantu gak.....dasar penakut nih! :)

Ujang9897 said...

penakut..!!!!!!!

DuniakuAbstrak said...

seram lah best..menyihatkan jantung mengepam darah dengan pantas..keh3

hazman aka species1980 said...

memang ramai betul budak pompuan menjerit sebab takut dan terjezut je tak sudah2x.....keh3x

ghost writer said...

idea citer hantu tak pernah kering...

ILA HonEyBuNNy said...

blogger famous neh...;-)

takoot juga la nak tgk cita neh...tapi adik ila ajak tgk..ehheh

aTy _faRed~ said...

tak suker tengok cerite hantu..!! tak pernah tengok pon.. sebab tak suker perasaan tajut...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015