Jul 2, 2011

Doakan Perjalanan Kami~

apesal muka aku macam kena baling tepung jek..grrr~



Kitorang sekarang ni on the way nak ke Johor...
attend kenduri kahwin officemate dak encem...
Banyak jemputan kahwin sebenarnya ni...
tapi terpaksa pilih, amek yang paling penting...haha


sori lah ye sesiapa yang aku tak dapat datang kenduri korang hari ni
biasalah orang dah kahwin...kita yang isteri ni ikut je suami nak pergi mana...hehe~   =)


Aku update ni pun dari dalam kereta...
guna Celcom broadband...mantop wooo line kat highway PLUS...hahahaha~
doakan perjalanan kami selamat pergi dan selamat pulang...amin~


22 comments:

Rozuan Ismail said...

meletoplah online kt plus.huhu

Lya Colours said...

aku la sebenarnya yg baling tepung kat ko. hakhakhak

belogkiter said...

insyallah.. selamat pergi dan selamat balik ye

nabilah_2908 said...

safe journey Yana..!! :)

eh..betul la...berokband bila kat highway laju...pernh try dulu... ;)

kakchik@ella said...

hve a gd journey, merpati dua sejoli. hihi.

aDisH.sHidA said...

semoga selamat pergi n pulang...

diana said...

baru nampak jelas mulut yana seksi..:)

efa said...

semoga selamat pergi dan pulang take care :)

Rahmad said...

sempat lg update..hee

selamat pergi dan pulang..

EZAN IDMA said...

take care sis. slmt pagi dan slmt pulang. bahagia tengok sis :)

Rtp Farra Arisha said...

baik2 saja ya. have fun sister!

mizzkechique said...

semoga selamat... xpe, johor dkt jer..

mOoN IzzaN said...

selamat berkenduri di hujung minggu... :)

i'm ezza haniza said...

amboiiiiiiiiiiii......bestnye g knduri :)

CikBulat said...

hahaha. boleh saja kalau dha gila blog. macam ujang da. =.= hati2 dkaki jalan.

eyjalukman said...

hati2 taw kak .
ada berkat tu tapau sikit bg kat blog . hahaha

AYuNG said...

alololo, sweet nya kamu berdua...
selamat pergi & selamat pulang...:)

mynameismy said...

My pn br blk kenduri tadi.. kat Melaka.. hihi

musim kan.. smpai diri sndiri nk kawen pn xmenyempat..-.-'

Asyikin said...

amin

Miz Novexx said...

semoga selamat pergi dan pulang... akak lupa nak basuh bedak sejuk kot muka putih semacam jer, heheh

Lulu Caldina said...

macam seri ibu ngandung jer.. ngee

Isteri Encek Bard said...

jauhh tu ke johor.. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015