Jul 28, 2011

Tengok TV Pun Still Rasa Berdebar weiii~! grrr~

gambar sekadar hiasan...jerit smpi keluar anak tekak ye hubby cayang! ^__^


Serius weh sejuk tangan aku tengok bola...walaupun kat tv..haha
aku tak follow dak encem pi stadium..dia tak bagi..
ramai orang...sesak...bahaya katanya...
oke la aku tak kesah...
daripada aku kena raba free oleh jantan BUKAN mahram dengan sengaja atau tidak,
baik duduk rumah diam-diam...tengok kat tv lagi clear...kan? kan??  ^__^


Player Malaysia memang lawan habis-habisan...
player kita kuat...gagah!! TAK LEMBIK!! TAK TUA!!! kahkahkahkah~
pleaseeeee lah dapatkan 2 gol...pleaseeeeee!!


oke nak sambung nervous...bye! (^^,)



update::
Malaysia 1 - 1 Singapore






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

9 comments:

laskar pelangi said...

wah bersemangatnya yana tengok bola =D

FariehanIbrahim [LBC] said...

gomo malaysia gomo!

insyaAllah, menang dh harimau kite. heee :D

duniaku said...

neves jgak nie:)
HARIMAU boleh!

♥yaya budak suka embun♥ said...

xtgk :p

si ngokngek said...

n last malaysia kalah..benci tgk pemain SingaPURA-PURA..ngeee~~

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

laaaa yang tadi kita tgk tu perlawanan bola ke Yana.. Akak nampak pemain kita mmg main bola.. tp pemain sana tu rasanya main jatuh jatuh dan sedang menjalani latihan lakonan hehehehehehe

maisarah sarah said...

ahaks suka statement adza irdawati.mmg diaorg tgh audition kot kat ats pdng tu.hahaa

aida4eva said...

sme la kak yana..

encik botak xbg ikut g stadium..kecewa..tp sabo je lah~ HAHA.

lepak kedai makan tgk bola ngan kwn2 pun best jugak :)

http://aida4eva.blogspot.com

Mohd Khairi Khadzir said...

dh tua2 pun still nk main bola lg...HAHAHHA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015