Jul 5, 2011

Awak, Saya Tak Boleh Follow Awak Balik~ T__T


weeee 2011 sudah followersku...time entry ni dipublish followers sudah bertambah daaa~ huhu~
terima kasih Zahira sebab mencantikkan jumlah followers saya tahun ini... ^_^
aiseyyy beliau tak tinggalkan link daaa...ermm~


Aku rasa masih ramai yang macam ni...
tak tinggalkan link bila follow blog orang...
bila orang tu tak follow balik awak cakap kita sombong...
tak baik awak tuduh kita macam tu *hempas pintu*


oke lepas ni saya nak awak-awak semua check balik profile blog awak ye...
tengok link bawah ni untuk tutorial~



Awak baca dan fahamkan entry tu betul-betul...
bila dah adjust setting profile awak, awak datang la tegur kita...
nanti kita cuba terjah blog awak, follow awak balik ye...
insyaAllah....


bye awak...semoga awak baca entry kita tu tau!! ^_^











p/s::  entry autopublish...aku otw pergi Wangsa Walk sekarang...muahahaha~ (^^,)

28 comments:

Nadya O'Conner said...

2011 follower di tahun 2011???magica betol lah..:)

aimie amalina said...

heeee..baek akak ! =.<

laskar pelangi said...

wah! TAHNIAH dear..sekarang dah 2031 dah pun..

Rozuan Ismail said...

erk.pergi wangsa walk,meh singgah amik wan kat setapak.dekat je.huhu

Cik Azizah said...

wow! 2031 dah pon. hehe

ir yien 9897 said...

comment yien nie,
time nie mesti kak yana ngn angah sedang otw ker wangsa walk...

ap2 pun nice number follower..yien nak juga..usaha tangga kejayaan..hehehehe

Hanim Mahali said...

Tahniah Yana! ^_^

░♥si lampu neon♥░ said...

lawa sehh number tuu hehe..weh ade jee orang camtu..kite nak follow dia..dia takde link plak..rasa nak bg flying kick perisa telur busuk je

aDisH.sHidA said...

tahniah...wah 2011 cantik num

noyis gila kentang~~ said...

kak yana yg comel lagi gorgeous!meh r follow saye plak.hehhe.btw,tahniah ye kak followers da cecah 2011.^_^

diana said...

dah lama akak tak balas folow2 orang ni..
nak kena memfollow balik la malam ni..takut orang marah,heheh

mas saari said...

wah..tahniah!
nombor yg sangat bertuah...

memang ramai yg camni...link tak tinggalkan!

halila Ibrahim said...

laju nya follower Yana...

Cik Asma BLuppy said...

wah.. tahun 2011 follower 2011..
cantik no tu=)

NisaAdnan said...

WAHHH MEGHIAH NO. TUU ^^

NURUL AINI NORAZMAN said...

wahh,.bila tahu la plak aini nak merasa dpt followers 2000 ni,.hehehe

mynameismy said...

eee comel la awk cakap awakkkk...;D

BENA said...

heeeeeeee ;) sekali lagi .

BENA said...

cop2! wahhhhhhh folower sis ! da makin banyak tuuuuuuuuu ;)

HonEyBuNNy said...

sekarang dah 2033 tu...hehe...

::p0t pEt iLa:: said...

smart no! ^^

Miz Novexx said...

tahniah kak Yana, :D

nabilah_2908 said...

cantik number... :)

bila eh..follower AKH nak cecah 2000...jauh lagi ni.. :)

Mila Ahmad said...

dah ekut tutorial yg yana bagi tapi kwn ckp still xde link camner :(

Finaz Jaafar said...

untung laaaa

eyjalukman said...

aiyoo , susahlah ini mcm kan ka yana > haha

Cik Nani Noraini said...

saya sudah follow!
folo balik okeyh.. :')

Hilmirda Daud said...

Thanks... banyak membantu.
kalau tak jadi jugak...
http://hilmirdadaud.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015