Jul 19, 2011

Takde BE Baru, Takde Mood la Update Blog~ =.=

PERGHHHHH!! dah tengah hari baru dapat online!! tenet kat opis bengong...mamtik kutu duk opis takde tenet...grrr~  =.=


serius macam malas nak update blog...nak majuk dengan Nuffnang pun tak guna...bukan dapat apa pun kan...huhu~  nak resign dari Nuffnang macam malas, sebab aku suka join contest yang dapat tiket wayang free tu...ngeee~  fine! kita majuk diam² je lah~  *nyorok bawah katil*  T___T











err gambar macam takde motif...saje nak tunjuk dak encem dah gumux! hikhik~  korang boleh tengok je gambar ni...percaya jangan... =P


Nak sambung tidur...babai~


33 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

percaya jugaaaaakkkk...ahahahaha...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

buat2 percaya..leh x gtu sis??

aizamia3 said...

tu mesti merengek sruh diamikkan gambar.. ;)

Finaz Jaafar said...

uihhh red velvet kah itu???

Cik Eka said...

EH KEK RED VELVET KAN..ADEH TINGIN..MUAHAHAHA

YanaMIB said...

aah red velvet lah tu..nyum nyum~ ^_^

Kathy Tuah said...

memang x caye.. hehehe~

mas saari said...

hehehee...nak percaya leh tak?

liyana said...

wah pandai nye ujang baking cake? hehe

Lya Colours said...

wow suami rajin ni baking cake. bini tukang ngapp ek. hihi

YAYA AZURA said...

rajinnya ujang ... erk ..nak percaye ke tak nie? hihi^^

putribongsu said...

sama nk majuk gak...jom curang nak...errrrr

AMMAR YASIR said...

BE Ammar pun baru je habis..huhuhuhuhu

nabilah_2908 said...

En Ujang buat cup cake ke ni...?

dah gemuk...? bgus la tu..itu tandanya isteri pandai jaga...tul tak Yana..? hehe.. :)

EZAN IDMA said...

hahah bro ujang mkin chubby, bhagia gn akak la tu. hehe

msredcheesecake said...

cik yana,
memang tak caya pun...hheee...

kama said...

nak percaya ke xnk...hehehe...ujang tukang jaga masa eh

mizzkechique said...

berisi tu sbb yana pandai jg n bg mkn..hehehe

Aku Ibu Muda said...

ujang sebagai pelakon je kan lam gambar tu...kan kan kan? hihi

Adzrien Shoppe said...

dia tak sabar nak tunggu kek tu masak... mmm nyum2.

p/s : posmen kat bangi le tu diana. tapi tak semualah kan..
http://adzriel.blogspot.com/2011/07/kembang-tekak-dan-kembang-surat.html

mynameismy said...

hahaha.. tu mesti act dpn kamera je tu..;D

Marya Hana said...

dr awal xpercaya gambar ujang tu haha. sah apa pon tak boleh. pura2 masokkan dalam oven pulak..

:p

diana said...

menyibuk kat dapur je tu...:p

POSH76 said...

bertuahnya cik abe masuk dapur...

MamaEma said...

yg buat yana..yang angkat bila dah masak ujanglah

Miscellaneous Smiles said...

bertuah

heeee~

Prince Halilintar said...

rajinnya dak encem tu..mesti yana dera ni..hahaha:p

Farhan Hanif said...

poyonya gambar ni...hahaha

zuwaidah said...

tengah bakar cup cake ke tu dak encem nihhh

アヌム ちゃん said...

ni mesti belakon je nih..sebenarnya yana yg masak kan kan kan..heeee

aida4eva said...

waaa..wat kek red velvet..gila kagum :D

wat la entri gtaw resepi ni..hehe

Erra Kyra said...

H
E
B
A
T
T
T
T

!!

^^hee

Isteri Encek Bard said...

percaya, percaya, percaya.. ta[o lam hati tak.. hahhahahhaah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015