Jul 16, 2011

Kagum lah Dengan Aizat~

Masa aku pergi Digi wwwow Award hari tu, bukan setakat penyampaian hadiah je ada...siap performance bagai...yang paling aku suka ialah performance from Aizat!! weehuu~  bila dia keluar je stage kan, dak encem dan cik epal adalah orang paling TERpsiko melihat tubuh badan Aizat yang super duper kurus...




Ini dikira super duper kurus lah kan...sebab dulu mamat ni kan gemok..bukan berisi ye, tapi gemokkk!!! sebab tu lah dak encem dan cik epal macam terkesima melihat Aizat...kehkehkehkeh~  aku?? dah lama aku tau dia kurus...lalalalala~  v(^___^)"







Ini lagu Sungai Lui yang aku rekod guna henpon Nokia 3310 cap unta *baca boleh, percaya jangan*...oh sila abaikan suara² latar yang ada...huhuhu~  serius best lagu ni...dah la dia terer main gitar, bila nyanyi live pun sedapppppp!! perghhh ilmu apa yang kau pakai Aizat?? jatoh cinta aku dengar nyanyianmu..ecewahh~  =P


Apa-apa pun aku suka tengok Aizat perform...cukup² lah kuruskan badan kau tu ye...kering sangat pun tak lawa (macam cakap kat diri sendiri) =.=


eh tu je aku nak update...haha hari ni busy attend kenduri...okbai! ^_^

16 comments:

Aku Ibu Muda said...

yana..blk dari event ni ujang ada main gitar lagu sg lui tak? kot2 jeles yana dok puji aizat....kih kih kih

Puteri Iqa Izyan said...

jeles gile ngn aizat sbb kurus.

=P

eiela said...

yup, aizat dah kurus. dan sg lui tuh memang best.

mas saari said...

betul tu...kurus sangat pun tak cantik!

░♥si lampu neon♥░ said...

ko suke aizat ek..ko tanya laa petua kurus diaa

diana said...

tengok aiat kurus nak lagi semangat nak kurus ni..heheheh

cik pulau said...

suka gak lagu sungai lui..

seyes dia memang dah kurus giler..
best la dapat g sane. hee~

Penggemar Coklat said...

suara dia memang best! ^^

Un Phat Lee said...

kalo dapat tips daripada die gitau gua okay? gua nak.nak kurus gak.haha

saiazuan said...

aizat memang hebat.. prnah tgk skali show dia.. brtenaga!!! :)

mynameismy said...

nak gemuk meh amik lemak my ni sikit..-.-'

hazman aka species1980 said...

hurmm..... walaupun sore sedap...dia tak leh jadi food blogger....hik3x...

Finaz Jaafar said...

kte mnt suara aizat dari masa dia kat AF lagi..wpn bdn besa tp suara sdap

ct N honey said...

saya mmg suka lagu sg lui tu..syahdu sesangat

EZAN IDMA said...

dialah idola kurus ku haha

aida4eva said...

mcm mn nak kurus gitewww??

jeles! :o

http://aida4eva.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015