Jul 13, 2011

Artis dan Bloggers Tak Jauh Bezanya...HAHAHAHAHA~ =P

Meh aku perkenalkan artis² bloggers yang aku jumpa masa attend Digi wwwow Award semalam...eh! artis bloggers atau artis dan bloggers?? wahahahahaha macam takde beza je...*waklu*  layanzzzzzzzzzzz~  (^^,)



Ini ialah wife Bro Ben...gambar dengan bro Ben takde dalam kamera aku, so tepek gambar dengan wife dia je lah...muka terpaksa di censored kan atas permintaan tuan badan...hihi~  oke lah aku bagi clue...erm muka wife dia comey lote...aa dapat bayangkan takkkk?? ngeee~   =P 




 cik epal dan saheizy sam-nya (yang pegang kamera)~  


CE::  eh saheizy sam tak datang ke eh?? dia tak tercalon ke??

bloggers::  tu sebelah kau bukan saheizy sam?? KAHKAHKAHKAH~


peace!  v(^____^)"




 geng havoc yang bikin gamat suasana dewan..haha i loike!! sori guys, ni je gambar terbaik yang aku ada...gambar lain gegar! paham² je lah tangan asben aku tu kan  =P

dari kiri::  Jamar (tutup muka), Hazman (kerut dahi), Kak Ina KL (baju hijau), Daydeck dan cik Lili Putih...korang memang happening!! ^_^




 Ezlynn dan Juliana Evans...Juliana jadi penyampai hadiah untuk kategori apa tah...tak ingat...Ezlynn, aku tak pasti kenapa dia ada kat sini...huhuhu~  oh Juliana sangat kurus...lagi kurus dari aku kot~ >_<




 With Anwar Hadi...he is soooooo humble..watak di luar tak sama langsung macam watak dalam video beliau tahu?? haha  tahniah bro!! sampai 3 kategori kau sebat...dasattttt!! but you deserved it~!  btw, pekat loghat Kedah hang..no wonder hang selalu speaking...hohoho~  ^_^




last but not least...picture with Ika Radiusite...!! aku tak pernah beli pun tudung dengan beliau...tapi aku sukaaaaaaaaaaaaa cuci mata kat blog beliau...tudung² dia santekkk...err aku tak pasti tudung tu yang cantik atau bila dia pakai baru nampak tudung tu cantik...errr (^__^)"



oh aku ada juga jumpa kak Mak Dara from Bicara Mak Dara...dia pun calon finalist tau..tapi tak ingat kategori apa...hihi~  terkedu kami laki bini bila kak Mak Dara cakap pernah baca blog kami *blushing~*  nice to meet yu kak! ada jodoh kita jumpa lagi...hope next time idak la terkedu nak posing sama² kan...ngeeee~   v(^___^)"


Macam² makanan dihidangkan malam tu..tapi BUKAN main meal...kuih², roti...makanan ringan² je...paling ku suka ada SUSHIIIIIII~!! yummieee~  dah lama gila tak makan sushi rasa macam seronok sangat dapat makan semalam...^___^


Kepada yang belum kahwin, sila lah kahwin dengan kadar segera *tiba²* serius! lepas kahwin rasa seronok attend majlis² macam ni dengan suami...masa bujang dulu takde selera pun aku nak pergi majlis² macam ni...haha~  *sebab takde orang jemput mana nak ada selera..denggg~*


oh sila lah invite kami laki bini attend majlis² gini...insyaAllah kami tidak akan menghampakan anda...kami kan pasangan gila glam...ada haku kesah?! weewewewewe~  \(^_____^)/


50 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

tak kesah sb korg laki bini mmg sporting gilosss....:)

MamaEma said...

nanti bila ada anak..jangan pula lupa bawa anak sekali join hehe

Eera Shera said...

kak yana...jemput dtg rumah kita la..hehe

tiba2 rasa nak kawin *gatai*

jeles tgk korang bergmbr ngn anwar hadi..

jeles2

Finaz Jaafar said...

hamboiiiihhh..
xpe nnt wedding kte 10thn lagi kte jmput korg ! hahahaha

zuwaidah said...

seronoknya...
baru tahu tangan dak ensem ni gigil....hehehhehhe patutpun gambar dia je yg banyak

NURUL AINI NORAZMAN said...

jelesnye,.nak join jgak havoc kt sana,.hehehe

mynameismy said...

laku yu parkinson ke yana?;D

jeles kauuuu lepas ni kalau ade jumpe retis lagi roger2 la..... giler glam gak ni!!! asik tgk jek menanah mata grrr

UyaRayza said...

x sabar nk kawen hehehe..tetibee

★ Gadis Merah jamBu★ said...

wowowow TT__TT hebakkkk !

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

ini memang retis nih..hahhaa

kayrul-shah said...

tengah berdua nie elok la enjoy puas2..kang dah ada anak susah dah nak attend majlis macam ni

Marya Hana said...

laki bini blogger.. adeh.. sehati sejiwa lah kome ni.. :)

AYuNG said...

syok woooo..:)

nabilah_2908 said...

wajah2 biasa di lihat attend event2 ni.... :)

ILA HonEyBuNNy said...

bestnya..

tengok gambar neh dengan wajah jelous....heheh

Mila Ahmad said...

ika 2 muda lagi tapi dah berjaya jadi business woman jual tudung on9..now dah de kedai kt rawang..
cumel dia..:)

liyana said...

huhu terbaekk la, dpt jumpe retisss! hehehe

ani said...

anwar hadi org kedah...caya lahhhhh

Anum said...

syooooooooooknya
terbaik

Aku Ibu Muda said...

tak lama lg leh jadik retis dah yana ngan ujang ni..hehe

mOoN IzzaN said...

kawen memang best... hehehehe...

Farhana Jafri said...

ju evans mmng kurus gile tp lawa la! hik3.. best la dpat jmpe anwar hadi.. hnsem plak tgk dy pkai kot.. ingtkan dy xdtg mjlis tu..

jemput singgah ANASAURUS :)

kekunang said...

gambar with anwar hadi..mmg I super jeles...hish...

msredcheesecake said...

cik yana,
kalu mssred attend wedding skang ni rasa cam nak kawen lagi sekali....hahahaa...camne?

tapi ngan org yg sama la....

Ujang9897 said...

comel siot ujang tu...

Nadya O'Conner said...

sonoknye dapat g..:)

Nizam Ijam said...

jeles gler xdpt g...hu2

Nizam Ijam said...

jeles gler xdpt g...hu2

kakchik@ella said...

waaa .. rajin bersosial eh. mmg pasangan sehati sejiwa nih. tahun depan masuk mari menari eh. mesti ramai 'Voters'. hihi

Cik Eka said...

wahh syoknya jumpa retisssssssss

errr kak...eka nak kawen cepat2 gak lah..ahahahahahaha

ainaa said...

korang berdua memang sempoi. haha

kak ina kl said...

geng havoc tu geng tali baruts..aduhai naik pecah gegendang telinga bila dia orang menjerit..akak tak jerit tau..akak duk diam-diam ajer.

masa tak ada anak nilah gi event..dah ada baby payah nanti.

Adylia Qarissa said...

wah!! terbaik la yana :)

EZAN IDMA said...

hahah ;p mcm artis dah kak yana gn bro ujg

deqlis said...

singgah sini...slm kenai..
wah meriah dan bergumbira nya..seronok uools ..
Vote for me pls...!!!
Jom join GA Deqlis.. Timaceh

JMR said...

gmbr lawa2 dlm ni, mesti bukan ujang yg amik..

ieda said...

ahahah akak suke ayat gila glam tuu .. ada aku eksah ! huhuhu akak pun same , cume hubby akak x suke xpose2 mcm nie .. pemalu sgt huhuhu

Lya Colours said...

kalo mcm tuh, aku bayangkan muka bro ben tuh mcm muka aku la sebab aku pon comey lote kan kan kan. hahaaha. statement kasik pitammm

diana said...

keciknya lengan juliana evans..
tak makan nasik kot..:p

ika radiusite said...

alamak! kemain seksi lagi ika.hahaha. yana xsensored ke.. hehehe.. best jugak jumpe yana!! :D baik je.. ika tahun dpn surrender tak masuk lagi ;p

Prince Halilintar said...

WOW!!

Bicara Mak Dara..owh, prince dulu ade masuk contest die..tercalon menang plak tu..hehe

miss lolly a.k.a luvfareda said...

eh lagi tinggi dari CE ke yana ?

hazman aka species1980 said...

Cheh....gambar aku berkerut pulak anyway aku rasa korang laki bini memang calon terbaik untuk aku ajak untuk pergi event.....InsyaAllah aku dalam plan nak buat MOVIE DAY OUT citer Harry Porter....tunggu...

...Minah BluR... said...

haha besnye! nak kawen cpat jugak la . HAHAHA aah juliana evans kurus btol

Miz Novexx said...

wow.... bestnya!!! mesti happening kan?? :D

mas saari said...

best!!

kama said...

waaa...da mcam artis yana ngn dak encem...meletops

kama said...

waaa da mcm artis yana ngn dak encem...meletops

My Aisy said...

yup macam best yek...
oh ya tudung ika radiusite tu mmg cantik2...i loikeeee...

Kenari Putih said...

wah mak dara pon berucapan. dan dia juga pernah baca blog blogger-bloggers yang famous. wah teruja.. mesti mak dara ni macam juga senang didekati.. hihi..mak dara mesti byk tip2 kan utk badan ala2 model ye

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015