Jul 7, 2011

Pontianak² Yang Gojes dan Sempoi~!!

bersama kak Ina KL...wahh padahal pangkat acik nih sukahati je panggil beliau akak...ngee~  aku pernah follow blog acik Ina..cuma sejak tukar template tak terjah dah blog acik Ina..hihi~ nice to meet yu acik!! anak acik ni ramah tau...eh rasanya lah dia bawa anak dia...siap tanya soalan cepumas kat Zahiril, "kenapa dalam cite Juvana jadi jahat, dalam cite ni jadi baik??"


huwawawawa nasib lah Zahiril ni humble gila, layan je lah apa budak tu tanya...hohoho~  ^_^




bersama Yana Yassin...terima kasih sudi tegur kita..hekhek...suka! suka! ^_^




credit gambar to Jamar~  apesal gambar ko cantik hah?! grrr~


Kami geng-geng pontianak...kecuali Zahiril sebab dia kan hero penyelamat pontianak...auwww~  Hamzah Ian, dak encem, Jamarkak Ina dan hazman (tukang amik gambar)..semua ni memang dah kena  gigit dalam wayang sebab tu bertukar jadi pontianak...muahahahaha~  *jangan mara aaa nanti kena jual* v(^___^)"


Dorang ni aku jumpa masa tengok pra-tonton "Tolong! Awek Aku Pontianak"...nice to meet yu all...!! next time ada jodoh kita jumpa lagi...oke ayat tu aku tuju untuk orang lain selain Mejah..sebab macam dah banyak kali je jumpa mamat ni kat wayang  =.=


Hari ni tak dapat nak online, blogwalking segala...kena attend meeting...pagi kat Gombak, petang pula kat LLM, Bangi...adeh~  rasa nak amek cuti je...malas nak attend meeting....


errr oke bai! (^^,)


20 comments:

mas saari said...

hehehehee...manis2 dan macho pontianak2 ni!

msredcheesecake said...

Cik yana,
Seronoknye lepak ngan puntianak...femes lagi...hheee...

Isteri Encek Bard said...

MEJAH SENYUM MENAMPAKKAN GIGI... MESTI RAMAI AWEK2 USHAR TU

:: Mrs.Eady :: said...

pontianak yg paling dpn tu kot yg hensem...kekekeek..ooppss..laki sape tuh?? :)

Cik Nani Noraini said...

sudah follow kamu.. (n_n)/
follow semula okay!
chantekmath.blogspot.com

Rozuan Ismail said...

dah-dah.naik menyampah pulak.huhu

♥MiZz-siHa♥ said...

best dpt p tgk pra tonton nie kan..syok..

liyana said...

x tkt lgsung tgk pontianak2 tu.. hehehe

Miz Novexx said...

comel je Zahiril.... haha :D

diana said...

tu yang bestnya bila jadi blogger

Finaz Jaafar said...

oke fine..jeles jeles jels !!!

kak ina kl said...

memang best sebab dpt tgk ceta ni..best kan..imran pulak yang glam dalam gambar ni.

mulut dia memang peramah macam mak dia..

Farah Fauzi said...

waa... best!!! jeles nih.. ^__^

nabilah_2908 said...

seronoknya..kalau la dekat...mau juga join mcm ni..huhu.. :)

**YaNa YassiN** said...

Seronok kan,... teruja plak dapat jumpa blogger femes,.. slalu baca kisah kat blog jaaa, bila jumpa real terus ketaakkk,.. hihihii, :)))

mynameismy said...

mcm mne korang slalu leh dpt tgk pratonton ek??? nak jugakkk... T_T

hazman aka species1980 said...

yana :kamera jamar gempak sbb tu la cantik2x ... ade rezeki aku blanja korang laki bini makan2x ngan member2 lain....

Pembawa_Wacana said...

Pergh...wayang pree je korang ek...:)

lalink7 said...

si ujang tue dah kenapa senget bahunye..heheheh

EZAN IDMA said...

npe bahu bro ujg tu hhehe
hensemnye ZA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015