Jul 18, 2011

Penyakit Misteri Ai Terus Hilang Lepas Tengok Aksi Pondan Menari~!! auwww~

Kepada semua yang mengidap Monday Blues...saksikannnnnn~







oh sebagai seorang wanita aku rasa tergugat sebab aku pun tak pandai menari se-HOT iteww~ grrr~


Wonder Gay - versi blog~

Hamzah Ian
Dak Encem
Faizal Fredley
Naz
Iqbal


Tiba² kepala otak aku duk bayangkan group Wonder Gay *ciptaan aku sendiri* berjoget gitu...wallaaaaaa~  *tak pasal² laki aku pun termasuk dalam group wonder gay..ngee~*  v(^____^)"


Terima kasih kepada imaginasi aku yang tinggi, kini perasaan mengantuk dan moody ku telah bertukar kepada h.a.p.p.y!! weeeeeeee~   \(^__^)/








p/s::  mereka yang ditag adalah mereka² yang sempoi dan sporting...lagipun telah disokong oleh laki aku...hahahahaha~  *lariikkkkkkkkkk~*  =P

36 comments:

mynameismy said...

kena block xboleh tgk ..-.-'

halila Ibrahim said...

ha,, boleh tengok..tapi malas nak tengok..

athira said...

haha...1st class la group ni

:: Mrs.Eady :: said...

tgh bygkan lakimu berwonder gay!!hahahaha...lawak lawak!!

putribongsu said...

alaaaa kalau link utube takleh tgk la sbb kena blocked!! terpaksa la monday blues lagi

Aku Ibu Muda said...

cer suruh dorang wat video...kih kih kih

UyaRayza said...

scarynye video nie hehehe..

msredcheesecake said...

cik yana,
tamau baygkan group wonder gay imaginasi ci yana tu...kang takleh benti gelak...hhahaa

Isteri Encek Bard said...

giler comel klu dirang menari-nari cam tu yana.. hahhahahhahaha

Ms Fai Ayie said...

hahaha...trus hilang pening kepala tgk video ni ;)

Amy Syaquena said...

hahahahaha lawak betul la...

Mira R. said...

sakit perut tgk video ni.. hahahaha

Cik Puan Izan❤ said...

tak berani tgk dik...akak tgh pregnant...hehehe...

nabilah_2908 said...

auuu..lentik ooo... :)

zuwaidah said...

heheheheehe yang ini terlebih keperempuanan auwwwwwwwwwwwww

diana said...

pandai nye menari...
kalau akak pun tak boleh buat la gini..
setakat lompat2 bintang boleh la..
hahahahh

Ujang9897 said...

taik

kekunang said...

mak ai...sore nak garau...

GreenJade said...

hehhe cool cool smpai berair idong nengok ni aihh..wonder how camne bley solid molid gitew..auwwww egegeg :p

suhaili sarif said...

demam demam demam
terus demam..hahahaha

atoila yana oi
lawaks hpokeyy
x tahan

Areliff said...

hahahaaa klaka gila..pondan ni..elok sgt masuk group wonder gay tu hu3 :P

Puteri Iqa Izyan said...

suara tak boleh blah. haha.

tapi lembut gila tarian. haha

ieda said...

ahahah dah pernah tgk nie .. tapi kat sini x leh tgk lak .. rasa nya video yg sama akak pernah tgk dlm fb ekekeke :)

EZAN IDMA said...

ahhahahaha funny

ainondreamergirl♥ said...

geli je tgk diorang menari. haha :D

hamzah ian said...

keh keh keh

Yuyu Musa said...

fuhhh takleh bayang dorang menari..gediks2 pulak tu...

serammmm..haha

Lea IsNaw! said...

hahaha. memang lawak!

Faraa Eiman's said...

haha , gila la ;p

gadis melayu said...

mcm manala k.yana leh jumpa vdeo nie.. seyes lawak giler.. hahahahaha..

ct odah said...

terbaek la..ngn laki ko pn ko babitkan..haha

azie.azureEn said...

haha macam harammmm je vid tu XD

aizamia3 said...

kehkehkeh.. yang mana satu dak ujang ek..

hazman aka species1980 said...

Muka masing2 memang tak leh blah laa....confident je diorang nyanyi n nari...

Adzrien Shoppe said...

he..he.. seram sejuk tengok depa menari.

アヌム ちゃん said...

first time tengok..geliii..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015