Jul 12, 2011

Aku Bakal Bertemu Artis² Digi Award~! pfftttt~


Pagi tadi dak encem suruh send emel kat salah seorang organizer event Digi Award...then aku dapat reply macam ni....ceh sonang jo nak join...ingat selected people je boleh attend...hahaha~  =P


Dak encem memang ada dapat invitation ni...ingatkan satu invitation untuk sorang je...tu dia suruh aku send emel jugak...sekali bila dia dapat confirmation invite, rupanya sorang dapat dua tiket...grrr~  tak kisah lah...yang extra 2 tiket ni aku sedekah la kat sesiapa nanti...ngee~  (^__^)"


Esok petang aku update pasal event ni k...papai~  ^_^








p/s::  hari ni berbuka McDonald je...dah event ni start time Maghrib...isk~  dah pesan kat dak encem awal², kalau aku lapar lagi kena bawak pergi makan kat tempat lain~! bahaha gasak lah dia dapat bini yang kuat makan...lalalala nyum nyum~  v(^^,)

20 comments:

Miz Novexx said...

murah rezeki akak ngan ujang (^___^) tapi part kuat makan tu err err... hahah

FariehanIbrahim [LBC] said...

perghhh! mkin retis larr..ahahaa =P

Mr feckry said...

kem salam sama dorang

EZAN IDMA said...

bestnyee :) hehe upload pic banyak2 tau sis

eyjalukman said...

nak pi jugak ! huu tiket lebih nk bg spa kak yana ? heheh

alaa , kuat2 mkn pn da ad org syg . hihi gemok pn takpa

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah. best la ko orang kan. ko orang ngan artis dah same level la... hehehe

i'm ezza haniza said...

wahhhh.....untungnyeeeeeee

si ngokngek said...

nak jumpa David Archuleta tak..
kak yana ditag kat sini:http://ngokngekblur.blogspot.com/2011/07/saya-nak-tiket-david-archuleta-percuma.html

titirara said...

Waaa :> untung laaa nak jaumpe retisss . hikhikss

mas saari said...

bestnya...kirim salam kat abg ben ye!

Fad said...

:):) moga enjoy

rara pinkmafia said...

beshnya,nk jujakkk k.yana.

Rahmad said...

bestnya dapat g..
ujang n yana..so, sweet..hehe..

msredcheesecake said...

Cik yana,
Tetiba rasa nak bodek cik yana yg comey...hheeee

mynameismy said...

ala nape xbg kat my!!! nak itutttt

syahira ariff said...

ni sy jeles ngan akak ni
nk tuntut tiket extra pun sy bkn duk msia
:p

pocer brapa ari agi tinggal?

wanda arry said...

best nya..leh join mcm2...wanda xleh pun...ni nak nages ni...uwaaa...

btw-syg punya pasal..xpe Ujang snggup :)

UyaRayza said...

jumpe artis je korg kn hehehe

nabilah_2908 said...

hu....bestnya la laki bini ni..selalu dpt pergi event2 mcm ni..huhu.. ;)

hazman aka species1980 said...

hurmm...kalau tahu sure aku suruh ujang belanja kitorang belanja makan MEKDI....hehehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015