Jul 18, 2011

Penyakit Misteri~



Rasa malas and sangat² takde mood hari ni -___-
Bukak internet rasa nak muntah...
eh mabuk internet ke?? ngenggg~  (-_-")


pagi tadi prot rasa tak sedap...memulas...
rupa-rupanya nak berak  *apesal dah macam ayat laki aku je..grrr~*


Sekarang prot dah oke...
tiba² macam lapar pulak...
tapi aku puasa  =.=


Check Nuffnang, tengok earning,
masih tiada BE baru! kedekut tau nuffnang ni...huh!
lagi la rasa malas nak update blog...T___T
Mungkin kena tidur baru oke kut penyakit misteri aku nih...hehh~


nak melayan perasaan...
babai~!







p/s:: aku BELUM peknen laaa...grrrr~  =.=

34 comments:

liyana said...

ehem2, dah ade pape ke yana.. :)

UyaRayza said...

xpe insyallah tak lame lg la tue hehehe

kama said...

cantik yana di make up..ehem2 musim org nk ada isi ke

Lya Colours said...

haha kesian gosip melanda plak. xpe ada rezeki nanti beb, insyaAllah

Lya Colours said...

haha kesian gosip melanda plak. xpe ada rezeki nanti beb, insyaAllah

Isteri Encek Bard said...

comel lah solekan Yana...

halila Ibrahim said...

nak dapat baby ke..

Miz Novexx said...

lain macam je, dah ada baby bumps ke??? kalau dah, tahniah...

diana said...

sakit perut nk berak??
bersahur tadi makan sambal2 la tu...

Aku Ibu Muda said...

suka tengok yana pakai tudung bawal...hehe

jarang dah skang ni jumpa muda mudi yg stick ngan bawal ni. mostly dah berlilit2 :)

b a m b a m ' s said...

baby cacing tuh menari2.. ekkekeke

Cik Tqah said...

hohoho.. da berisi ye yana?

Ima Salsuzaima said...

ehem..biasanya penyakit misteri pelik ni berkaitan dengan bawaan baby.. hehe.. betul ke ni..

Ima Salsuzaima said...

ehem..biasanya penyakit misteri pelik ni berkaitan dengan bawaan baby.. hehe.. betul ke ni..

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

aik, ada khabar berita kot ni yana... :)

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

aik, ada khabar berita kot ni yana... :)

Marya Hana said...

ingatkan ade berita gembire td..


hehe.. :) xpe. kalau ade rezeki ade ah.

mynameismy said...

heee br nk ckp..;D

amik MC la tido kat umah..;D

aDisH.sHidA said...

yana........lain nyer wajah bermekap...ini la yang dikabokan oleh ujang erk,..tengah menunggu yana dimekap...

alahai kecian nyer....kalau ada berita gumbira..tahniah

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

kalau rase nak muntah sebab ade isi...tahniah la... ;-)

tapi bab ayat macam ujang tue....yang tak best...

nnt ujang takde ayat plak dah!...

haha....

BE erk....erm...samela...;-)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

sungguh ayuuuuu sekali Yana bermakeup.. gojesssssss gitu..

hazman aka species1980 said...

Takpe yana .... besok malam kita layan senario opocot yea...

MamaEma said...

cantik bila muka kamu di make-up

mas saari said...

baru nk teka, dah ada warning kat bawah tu...hehehehe

amik MC, rehat kat rumah je!

ir yien 9897 said...

tang hidung tue yien shuka.. :)

mOoN said...

comeynya yana...

da ada berita baik ke sis? :D

Rara Farah said...

eheh..tetibe je sengih-sengih baca ayat nak berak...ehemehem..mesti ade something nie

zuwaidah said...

patut ler ujang syiok kat yana....comelnyaaaaa

nabilah_2908 said...

Monday Blues menyerang... ;)

EZAN IDMA said...

lawa la sis kene make over!

kakchik@ella said...

cantek la gambar yana tu .. manis, kiut

wanda arry said...

cantek la yana pas kena mekap tu..cute

aida4eva said...

comel aih kak yana..mcm ni je lah selalu :)

http://aida4eva.blogspot.com

aizamia3 said...

bila dok sebut bab muntah2 ni.. macam comel je bunyinye bagi dak yana n dak ujang.. hikhikhik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015