Jul 11, 2011

Macam Ni ke Sikap Penyokong "BERSIH"???!!


Setahu aku Bersih ni agenda nya memang baik...aku pun banyak membaca kat internet daaa pasal Besih...tapi apesal hah ada segelintir penyokong "Bersih" yang HATInya tak berapa nak bersih..?? denggg~




komen daripada adik aku lepas aku post status pasal makian guest tu kat facebook~










p/s::  hari ni dah mula aman!! yeyyy~! ^_^


p/s:: mengidam ice cream banana split...nyum nyum~


18 comments:

Lya Colours said...

oi2 pagi da ngidam eskrem plak ko ni

oPiE iSa said...

Betul2, disebabkan setitik nila, rosak susu sebelanga. Mmg ramai yg suka maki2 ni. tapi yng join bersih tu bermacam2. bermacam motif, ada sekadar sokong ambiga, ada sokong anwar, ada hanya demi nak jatuhkan kepimpinan kita yang korup iaitu mcm jihad. Ok, fullstop sini. pjg lak sy bbel kang.. :)

p/s: mengidam????????? =P

EZAN IDMA said...

kata sokong bersih tp mulut tak bape bersih nih, haha

mynameismy said...

no komen..-.-'

ainondreamergirl♥ said...

nak aiskri jugak boleh ? haha

d_tieah said...

Kalau tengok kan, ramai je penyokong BERSIH komen dengan kata2 kasar/kesat.. Kalau pro kerajaan jarang sikit kecuali kalau tengok pembangkang tu biadap sangat.. Selalu dah dapat camni.. Watever lah kan.. Kita ade hak nak menulis.. Lagi pun kita tulis bukan sebab kita tak benci cuma tak suka.. Sekurang2 kuragnya kita tak menghasut dan tak mengganggu keamanan negara.. Dah, pedulikan komen negatif gitu.. Puak pembangkang ni kalau komen mesti pakai anon! Nampak sangat penakut..

Isteri Encek Bard said...

bercakap tak menggunakan akal yang waras kan Yana.. terlampau dek mengikut nafsu... Nauzubillah

mas saari said...

diaorang tu bersih pada nama je!

BRO_MONDAY said...

miss yana MIB : ai cuma pemerhati tegar...baca kar mana² sumber pun ai sekadar amek tahu je, x buleh amek or percaya bulat²...isu semasa amat perlu...tapi jangan lah sampai kita terjebak ke arah negative...mind mesti open..('',)

mEiZ SHA said...

waa dasyat laa penangan bersih ni yana..:)

mEiZ SHA said...

waa dasyat laa penangan bersih ni yana..:)

Miz Novexx said...

wow... banana split sangat sedap!!! lapor nya :D

syahira ariff said...

ngeee
kadang2 ngeri tgk komen2 bgaduh kt wall bersih

lama sudah x ziarah akak
=)

nabilah_2908 said...

si guest ni...penyokong yg terlalu fanatik..hanya mengikut..tapi tak berfikir... ;)

si ngokngek said...

kohajo betol..apakejadahnya ttiba nak maki2 orang suka hati..ish geram..kak yana tak rasa mcm nak cepuk ke..ishhh


banana spit tak sodap lah...drumstic sedap..heee

msredcheesecake said...

Cik yana,
Msred pun lama2 jadi tatau mana bersih mana kotor...

eyjalukman said...

haih , tu laa .spa yg bersih hati skrg ni ?

aizamia3 said...

berfikirlah sebelum post/reply komen.. nanti sendiri yang malu balik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015