Jul 13, 2011

Digi wwwow Award | KLPAC tu Tempat Apa??

aku::  ayah, tahu tak jalan nak ke KLPAC, Sentul??

ayah::  KL what??

aku::  KLPAC...kat Sentul

ayah::  KLPAC?? apa tu??

aku::  *biar betik ayah ni*  aaa ayah tak tahu ke?? yana tak tahu tempat tu tempat apa...tahu nama KLPAC je...

ayah::  erm never heard of it lah...ermm  *nada kecewa sebab tak dapat membantu anaknya..hihi so suwitt!*

aku::  ek?? erm takpe lah..nanti try search kat Google je lah..thanks!





oh ni rupanya KLPAC...stands for The Kuala Lumpur Performing Arts Centre...bila tengok je building ni terus sms ayah...haha~  =P


Lepas balik kerja semalam, kitorang terus gerak pergi tempat ni...nak attend Digi wwwow Award punya pasal..dengan baju kerja yang selebetnya...layannnn~! 6.30pm start untuk registration...tu kitorang datang awal...serius 1st time sampai tempat ni...nasib baik dak encem ada membe yang tahu area Sentul...nak harap gps memang sesat...tak percaya tanya Abang Ben...lalalalalala~  =P





Actually tempat parking dengan bangunan KLPAC tu tak jauh pun...tapi diorang sediakan juga shuttle untuk semua visitors..Peugeot beb! pfftttt~






The sweetest kapel of the year...kalau lah ada kategori macam tu...bahaha~  =P


Ramai bloggers dan artis yang aku jumpa...Anwar Hadi menang sampai 3 kategori...!! pehhh kayo pakcik tuh...ngaaa~  hadiah² yang dorang dapat bukan sebarangan...samsung galaxy, handphone HTC, Digi broadband, cash RM1k, RM5k...dan banyak lagi lah! gila gempak kan?? pheww~




keadaan dalam dewan...ada seat number lagi tau...huhu~



Untuk lihat siapa pemenang² Digi wwwow Award, baca entry dak encem [SINI]


Later aku update sesi bersama artis² dan bloggers...hihi~  papai~  ^_^


21 comments:

fazilzura said...

kiteorg ni lg x ambik tau psl ni , wakakak psl nye x join... tp kalau dpt invitation aci je nk join...


* salam kenalan dr fazilzurakil

rara pinkmafia said...

wahhh bile blogger berkumpul =)

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

sukerrrr tgk Yana dan Ujang semalam.. so sweeeeeetttttttttt!!! Harap2 dapat bertemu lagi.. Kali ni kompom mak nak tangkap gambor dengan u guys.. tak kiraaa nak jugak nak jugak hahaha

Anum said...

bestnya
syooooooooooook

Ujang9897 said...

paling menyerlah anugerah blogger hensem....untung mamat ujang menang anugerah tu

AMMAR YASIR said...

bestnya kalau boleh pergi semalam

AMMAR YASIR said...

bestnya kalau boleh pergi semalam

Lya Colours said...

wow best gitu.

mas saari said...

seronoknya dapat pergi!

nabilah_2908 said...

pergh..terbaik la Anuar Hadi... :)

bape ramai blogger yg hadir..cite lagi...cite lagi... :) :)

hazman aka species1980 said...

Mati2 ingatkan ade orang menang Peugoet tu semalam.....hahahahaha

Finaz Jaafar said...

jeles ngan akak!

diana said...

anwar hadi la paling banyak menang ye???
mesti lepas ni ada yan nak ambik dia belakon iklan..
kan???

Isteri Encek Bard said...

best-bet dapat jumpa ramai blogger

MamaEma said...

pakai gps memang tak boleh caya pun..uhuks..

bestnya dapat jumpa ramai bloggers kat sana

zuwaidah said...

meriah beb!! kak zu tak pernah sampai ke situ lagi

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh ramai giler rupa nyer.....

Eera Shera said...

syoknya..

kalo la dijemput...

hehe..

msredcheesecake said...

cik yana....macam reti berkumpul jer...happening tu harus....hhee

kama said...

bestnye yana ngn dak encem asek dpt invitation je...pape pn korang best

liyana said...

anwar hadi tu sape? wakaka ketinggalan zaman daa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015