Jul 8, 2011

"BERSIH" Punya Pasal, KL Macam Dapat Darurat~!! dem!



Dapat emel dari membe aku....
gara-gara 'BERSIH' banyak jalan akan ditutup sekitar KL...
so sesiapa yang gatallllllll sangat nak masuk KL Sabtu ni,
sila rancang perjalanan anda dengan baik~!
kang stuck dalam jem anda jugak yang gila meroyan...lalalala~
nak print map di atas?? dipersilakannnnnnnnnn~ =)


Kepada rakan² yang mengambil inisiatif untuk keluar bercuti
di LUAR kawasan Lembah Klang + Selangor,
syabas diucapkan kepada anda...
aku jeles tahu??!! sebab aku kena attend majils aqiqah anak sedara aku kat Cheras...
hope jalan nak ke sana takde sekatan lalu lintas...
kat Bangi pun ada roadblock dari pagi sampai petang...mencik!! =.=











p/s:: ye saya ANTI perhimpunan Bersih...so what??!! ada kaco orang ke?? ptuihhh~  esok nak pakai baju pepel..lalalalala~


38 comments:

Rozuan Ismail said...

menyusahkan orang ramai je lah,sebab nak sangat,habis jalan tutup.komuter pon tgendala.geram tol la

zuwaidah said...

memang menyusahkan public....suruh masuk askar pegang senjata menentang musuh tak mau pulak...yg buat huru hara suka pulak nak join kan....mencik orang mcm tuuuuu

nabilah_2908 said...

hmmmm....cepat2 la habis perhimpunan ni kan....huru hara jadinya...

Cik Eka said...

inilah yang dikatan menyusahkan bukan menyenangkan..habis semua pihak yang tak terlibat habis semua terlibat

kekunang said...

Tapi kan yana ..start smlm aku terpikir...if there's nothing to fear of...nape beria2 menyekat? Smpai ke tasmania ni haa ade perhimpunan...i dont mean to masuk mana2 party..
But when the govt is pushing this hard...mmg aku rs sedikit fishy...pasti ada kekacauan ahh..

Anum said...

saya pun menci gak
x suka, x suka & x suka
menyusahkan semua pihak je..
errrrrrrrr geram

YanaMIB said...

@kekunang:: erm logik gak hujah ko..mcm sengaja diperbesarkn eh? tp knp dorg still nk adakan perhimpunan sedangkan agung pn dh bg warning kan..hurmm~ durhaka di situ~ =.=

normala_ali said...

ishk tula menyusahkan semua orang.. nnty mesti ade yg gaduh2.. xpasal2 kena dok uamh jia sb xley kuar.. huh

kakchik@ella said...

hrp2 ahad ni line da clear sbb nak jumpa blogger femes emes dan popular. hihi.

Alexandriana Alia said...

hebat betul penangan BERSIH.!

HonEyBuNNy said...

hehe...

selamat la ila dah balik kedah...

xpayah duk kl tu....ngeh3...lau x,susah nak g memana kan..

mynameismy said...

xleh la nk g sogo..-.-'

aizamia3 said...

kesian pada mereka yang bekerja pada hari Sabtu dan jalan tu pulak ditutup.. alahai.. mesti teruk gile jemmnye nanti.. harap2 bos mereka lebih prihatinlah pada mereka yang tiba lewat esok..

el-janna said...

sabo je la^^

:: Mrs.Eady :: said...

sgt menyusahkan .....

mas saari said...

memang betul2 susah...
akak ni dari salak tinggi ke putrajaya pun ada road block! pagi2 buta pulak tu...

lalink7 said...

BERSIH memang jahattttttttt!!! bencii..nasib makanan tak kena catu..kalau tak memang la BERSIH nie..hehe

b a m b a m ' s said...

tau xper.. bersihkan dewan dah ar.. nie jalan raya pon dia nak bersihkan..adoiiii~!! =|

Aku Ibu Muda said...

x dpt nk g ukur jalan TAR lah mggu ni :(

Xora said...

Bangi pun ada roadblock? tapi nak gi putrajaya buat photoshoot.. !&#$^@$%%%!$! la BERSIH ni!

d_tieah said...

TAK SOKONG BERSIH..!!!!!!!!!!!!!!!!!
TUNGGU PRU AKAN DATANG LAH..
NAK TENGOK, AMAN KE SABTU NANTI???


Entry Terbaru 1: Perhimpunan Bersih Batal ; Wan Azizah Ajak Undi Pas Atau BN
Entry Terbaru 1 : 2 Video Pekerja KFC--Ayam Disapu Pada Tapak Kasut Dan Perahan Kain Kotor Dalam Periuk Ayam Spicy
Entry Terbaru 2 : Facebook Anwar Ibrahim Kena Hack ; Hackers Sekarang Pun Fokus Bab Politik

ieda said...

tapi perhimpunan dah di lakukan di stadium shah alam kan .. ermm kenapa pulak KL dah jem .. :)

YanaMIB said...

kak ieda:: stadium shah alam ke stadium merdeka?? hihi~

Isteri Encek Bard said...

adeh memang sangat menyusahkan

makdara TERdiva said...

mai la kita lepak2 kat d'curve.. :D

MamaEma said...

marilah kita memBERSIH di rumah saja.

Cik Azizah said...

mari buat perhimpuanan bersih kat umah je. byk pekdah. hahaha

♥S@R@♥ said...

salam singgah,

betul la menyusahkan org lain..
kalau dia org xmula xdanya jd mcm ni..

lg pun ambiga tu dulu peguam lina joy kan..

Rawlins Ichigo Takashi Lutz said...

Diorang nie semua manusia kufur nikmat...nanti nikmat hidup merdeka ditarik balik..baru depa tau...nak sangat BERSIH....ish..bersih umah sebelum puasa lagi elok...sebelumnak bersihkan benda lain..pastikan diri tu BERSIH dulu...kannnn???/

Lya Colours said...

selamat saya dok melaka. kiki
apa2 pon aku anti jugak perhimpunan bersih yg x bersih ni !!

hazman aka species1980 said...

Kalau dapat amik gambar time BERSIH then upload kat blog....baru jadi laporan EKSKLUSIF....hahahaha

EZAN IDMA said...

sy pon anti! hehee

EZAN IDMA said...

anti jugak!!

Mr Lonely said...

nice blog... have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.com (A Growing Teenager Diary) .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...

BENA said...

tah pape . nak bersih2 konon. tapi nmpk hura hara de la lagi . hehehe



jom! pakai bju pepel ramai2. pepel tu kan cantekkkk . HAHAHAHA ;)



*mentang2 minat purple ;)

Adzriel AB said...

mlm tadi je gi mkn kat mohd chan... aman dah tu.

Fad said...

dah aman pun..hehe..lama xdtg sini..:):)

kayrul-shah said...

duduk diam2 kat rumah hujung minggu...takut stuck dalam jem

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015