Jul 19, 2011

Malam Ni Jumpa Artis Lagi weii!! muahahahaha~



Dalam entry ni aku ada mention kalau korang mahukan tiket pra-tonton filem² dari Metrowealth, sila lah register dengan MIG Online dan join lah contest yang dorang buat...aku tak tahu link MIG Online...jadi sila lah Google sendiri...ngeee~  (^___^)"


Malam ni aku bakal saksikan filen Senario the Movie - Ops Pocot...tengok preview macam kelakar gila...aku memang sangat² perlukan hiburan yang menceriakan sebab mood tengah ting tong sekarang...tsk tsk~  apa² pun, macam biasa, esok aku akan review pasal filem ni hokay?? ^_^











p/s::  entry autopublish..aku mungkin tengah bergambar sakan dengan artis time nih...pffttt~  v(^__^)


16 comments:

azie.azureEn said...

alaa jelesnye! ;(

mas saari said...

untungnya yana...
sentiasa dpt tiket free dan sentiasa buat akak jelessss 20 juta kali!

ILA HonEyBuNNy said...

ewah2...

tunggu esok la nak tengok gambar..hehehe

NURUL AINI NORAZMAN said...

jelesnyeeee...=p

mynameismy said...

grrrr... -.-'

rara pinkmafia said...

besh nya kak yana.dh mcm retis dh k.yana ni =)

Pyka Rahmat said...

nak jelous berjuta lemon T.T

ubi said...

jeles seyh..cenggitu je dpt..

aida4eva said...

nak jugakkk!

sobsobsob~

Erra Kyra said...

next time nak try tgk movie ngan yana boleh?









=D

Mr feckry said...

seronok betul lu

EZAN IDMA said...

bestnye!

Isteri Encek Bard said...

bestnyer yana.....

aizamia3 said...

best tu.. ;)

My Aisy said...

siyes...sy sangat jeles!!

Finaz Jaafar said...

jeles !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015