Jun 23, 2011

Pizza Hut Promotion~!!!




phewww kalau bab makan memang lajuuuuuuu je aku ni kan...bahahaha~


sila sila print kupon di atas...ESOK LAST weiiii~!


print hitam putih / fotostat juga diterima....


cik puan IEB, jom kita melantak pizza kat Alamanda nak tak???


v(^___^)








p/s::  Petang ni, pukul 3pm family mertua ku akan berangkat ke Mekah untuk menunaikan Umrah...semoga perjalanan kalian selamat pergi dan balik...jangan lupa doakan anak menantu mak kat sini yeh...doa dapat baby boy pun jadilah..hihi~   ^_^


19 comments:

Cik Puan Izan❤ said...

whoahh...promotion best nih...^^ lapar lak bila tgk iklan tu...

akak baru blk smlm..semoga family yana selamat pergi dan pulang...best pergi mekah rasa xnak blk...

Unknown said...

murahnya 3 pizza 33 ringgit.

Tieah Madian said...

A'ah.. Kau kalo bab makan yang ade promotion memang laju dan siap war2.. Tapi tak pulak kau sebut nak belanja.. Hahaha..


Entry Terbaru : Penyelesaian Isu Laman Web Disekat

Unknown said...

alaaa...tak sempat la nk mrasa

risa said...

semoga selamat pergi dan selamat balik pada both mom and dad siujang..
alamanda?? dekat tu..nak joinn**tetiba kannn

qasehraihan said...

uiii..terus print..hehe

Cik Bambam said...

whyyyyyyyyyyyyy~!!
whyyyyyyy dis happen to me...
whyyyy~!

kenapa gaji masuk hari isninnn!!
T__________T'

Semut Senyum said...

Cik Semut suke PIZZA.....

Diana Rashid said...

tak boleh bagi maisara nampak ni..
sebab ibu dia tak minat pizza..
hehehe

mOoN IzzaN said...

wow...pizzaaaaa!!

nabilah_2908 said...

wee..bestnya..!! pizza jauh la...kawan pun xde..huhuh...

Aini Azman said...

dgn lajunye saya print!!wee

Azwa Mohamad said...

adusss... tetiba lapar pulak perot den ;)

Fariehan Ibrahim said...

perghh..murah giler! >.<"
tp asl esk last..grrr~


pffttt! doa dpt kembar lar..pakej cpat! :p

Anonymous said...

ohh! tak tahan!

Unknown said...

sharing ig gorgeous..thankz hehehehe

Mek Rose said...

nampak menyelerakan...nyam2

mun said...

smga selamat perjalanan family mertua ye.. insyaallah..de tu rezeki dapat baby..hehe

Unknown said...

ada jugak kwn forwad kupon ni

kalau sempat esok nk try hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015