Jun 28, 2011

Bila Tuan Blog Sakit, Blog Juga Perlu Ambil MC~ =.=


Baru semalam planning nak update entry dengan kencangnya sebab tengah ada BE sekarang, tup tup hari ni MC daaaa...hehh tu lah dia, manusia cuma merancang, Allah menentukan...penyakit itu penghapus dosa-dosa kecil...tak gitu??  =)





Disebabkan aku ni allergic dengan SEMUA jenis ubat demam termasuk lah panadol, makanya doktor cuma bagi aku ubat sakit tekak and ubat selsema...aku minta ubat selsema yang boleh bagi pengsan punya...muahahahaha~  tapi hakikatnya aku tak selsema pun...just stand by je...  =)


Dan setelah berhibernasi selama sehari setengah *gila lama* sekarang demam ku sudah kebah..yippiieeee! alhamdulillah...terima kasih dak encem tolong jaga ai...walaupun dia tak masak sup dan bubur untuk aku, tapi dia dah tanggung segala kos perubatan dan pemakananku sewaktu sakit...eh tu dah kira sangat memadai lah...i lap yu ketat-ketat laling...!


Aku nak pergi pejabat agama lah....nak ambil sijil nikah....dah 2 bulan kahwin baru reti nak amek sijil nikah...sijil sementara pun kitorang takde ni....tok kadi tu lupa nak bagi...kitorang pulak asyik busy je, tak sempat nak jumpa tok kadi...haha sempoi!! =P


ok baii! ^_^


24 comments:

mOoN IzzaN said...

xda sijil sementara? biar betul yana? hahaha...

~next week kena balik gak amik sijil nikah~ =.=

SUHAIDA said...

JG KESIHATAN TU YERRRR

Aini Azman said...

asik tak sihat je ni kak,.heheheh

Unknown said...

bestlah ada org jaga.x de sijil nikah?kan kena tgkap free2 je

emarieys said...

bukankah sekarang dia bagi kad kan?

oh sangat bahaya itu...heheh

aDisH.sHidA said...

TAKE CARE YANA

Ibu Muda 30series said...

hihi...sebbaik tak de kena serbu kannn :)

Unknown said...

nsb bek mase gi cameron hrtu tak kena rush..;D

deq noor said...

sempoi....

aizamia3 said...

selamba..

Cik Asma BLuppy said...

take care kak yana....=)

mas saari said...

take care...moga sempat sembuh!

nabilah_2908 said...

bagus la demam dah kebah..

moga lepas ni dah tak sakit lagi...

take care Yana... :)

Isteri Encek Bard said...

get well soon yana

Azwa Mohamad said...

semoga cepat sembuh, take care kak Yana ;)

Unknown said...

get well soon sis!

Unknown said...

get well soon okeyh. jangan pk blog sangat. kesihatan penting

Unknown said...

semoga cepat sembuh yer...

Unknown said...

get well soon :)

Fariehan Ibrahim said...

pewwitt! kuat dpt mc skrg niee..
xlame dh letteww..haha =P

get well soon sys. ^^

amni azmira said...

get well soon yeaa..^_^

Diana Rashid said...

maisara pun demam ni..
musim dia la..:)
semoga cepat sembuh..

eyjalukman said...

haha kak yana ni mmg sempoi lah . rileks je sijil nikah tk amek lagi . haha

Auni Aizie. said...

take care n get well soon kak yana !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015