Jan 31, 2012

Cantik woo Duit 50 sen Baru..auww~

Lunch tadi makcik restoren ni bagi duit baki rupa emas...
aku ingat dia nak nipu bagi duit Thailand ke hape...
tapi macam tak logik la makcik tu nak tipu sebab kitorang dah saling mengenali *ecewah*
hari² kut aku melantak kat restoren dia...haha~
nak kata dia dah nyanyuk pun tak mungkin...
sepanjang aku makan kat situ makcik tu seorang yang sangat teliti dalam mengira duit...
so aku pun belek² je la duit baki yang dia bagi tu...


















*taraaaaaa!!!*


duit 50 sen baru ghopenye...cetttt~!
nasib baik aku ni seorang yang sangat COOL!
tak mudah melenting...kahkahkah~
kalau aku sound je makcik tu tadi kan dah memalukan diri sendiri jek...hoho~


oke aku sangat teruja dan peghak!
1st time dapat syiling 50 sen baru...
hari tu dak encem berlagak dapat duit 10 sen baru...
elehhh duit 10 sen tak cantik...
duit ni ada rupa emas! lagiiiiiiii cantik! lalalalalala~  v(^___^)
sayang nak guna duit ni...
nak simpan sampai lah duit² baru ni dah banyak digunakan di pasaran...hehu~
korang...ada dapat duit baru?? (^^,)






Kalau suka sila lah LIKE! Terima kasih sudi membaca!

27 comments:

farah izwani said...

wah emas.
boleh gadai tak? ehe

Mama Ema said...

tapi ringan mcm token games..kalau lantung pun bunyi nya tak best

Faris Adli said...

pasni simpan pula duit kertas yang baru

Faris Adli said...

dah nilainya 50 sen..bunyi pun tak sedap bila dibaling

maisarah sarah said...

ringan je kan duit tu.hehe

leh usha kat :-
http://www.maisarahlove.blogspot.com/2012/01/koleksi-duit-part-1.html

http://www.maisarahlove.blogspot.com/2012/01/koleksi-duit-part-2.html

*eyh terpromote.haha

laskar pelangi said...

woooo! bak sini..hehehe;)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

jgn kata 50sen sekupang pun tak pernah dpt lg lo...

Anum said...

tapi sgt kecil kan

zuwaidah said...

cantik, ada lekok bentuk bunga.
salam ziarah semula...dah lama sepi dari blog ini.

Mr feckry said...

nape nampak cam kemek2

Rozuan Ismail said...

ada dapat malam tadi masa makan kt azura seksyen 3.haha. duit 20 sen baru.huhu

Liyana said...

mcm pelik je nengok kaler emas gitew.. hehe... sume duit syiling baru mmg kaler emas ke? huhu x pnh dpt lg -.-"

Lya Colours said...

macam duit seringgit syiling dulu. tapi versi cantik sket la

Ladysirna FA said...

ringan kan, macam token pun ada..tapi oklah takle berat bawa syiling pasni;)

Ct Fazilah said...

Saya pun baru je dapat 0.50 sen ni...ringan betul duit ni...

iizla said...

dapat jugak masa lunch kat cafe bawah.. simpan tunjuk kat hubby, tapi hubby dah lama tau..huhu

Cahaya Khaseh said...

sy dpt hr CNY hr tu..first time dpt pegang duit limaposen tu..tantek..

mOoN said...

lebih suka duit syiling yg lama... :(

diana said...

RINGAN SANGAT..KALAU JATUH PUN ORANG TAK PERASAN..

amal said...

Alamak , omey nya ukiran bunga kat tepi2 uhh.

5osen tak dpt lg , sy dh dpt 20 sen. tgk sini

http://applehijaulife.blogspot.com/2012/01/yeayy-dah-dapat-duit-syiling-baru.html

pha is said...

harap nama je duit baru... tapi dah nk kemik dah duit shiling tu... ish2... ganas sungguh.. hahah

shera haifa said...

opss xpnh dapat lg nie..adehh ada sapa2 nak kasi ke? hehe

Cik Yatt said...

ritu mmbe dapat..gile jeles..huhu

Hazman said...

duit syiling baru nampak cantik....tapi duit syiling lama lagi tinggi valuenya untuk para collector

deno said...

deno dah dapat! baru nie g shopping kat gient sume duit baru dapat! duit 20sen pun kaler emas jugak... :)

kayrul-shah said...

cantik...bila la turn aku plak nak dapat erk..ermmmm

nabilah_2908 said...

oh..belum nampak lagi duir syiling ni.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to LIFE 101
Designed by UMIESUEstudio 2015